- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Aaa seninde başladımı regl?İnş canım ya aaaminnnn aynen bende ocaktan beri bekliyorum bu kadar zor olduğunu bilmezdim Dr gittin mi tedavi oluyomusun
Evet yaa bu akşam iftardan sonraAaa seninde başladımı regl?
Evet yaa bu akşam iftardan sonra
Amin canım inş seninde dün mü başlamıştıEe hadi hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umutlar
Dün gece pembe akıntı gibi oldu sabah uyandığımda devamı geldi yarın da doktor randevum var bakalım bu sefer başka doktora gidicemAmin canım inş seninde dün mü başlamıştı
Bende şükür pko yok çok düzenlidir aksine saat şaşmaz. Ama bu gittiğim doktor nedense pko görünümü var demişti:) bakalım yarınki doktorda o görüntüyü görecek mi? Bu gideceğim doktor acıbadem hastanesinde daha iyi bi doktor umarım faydası olurPko vardı dimi yanlış hatırlamıyorum hormonlar ne durumda
Bu işler tam bir mucize orası hiç belli olmaz biz günaşırı değerlendiriyoruz noluyo her ay boş olacaksa bi seferde de olur inş zamanlama olarak ihtimali yüksek gibiBenımde 7 haziran. Bu ay tek ilişkim var adet bitiminden 5 gün sonra. Hiç hamile olacagıma ihtimal vermiyorım. Bakalım nasip
Umarım olur. Benım prolaktinim yüksek ilaç kullanıyorum bu ay. Zaten 2 aydır deniyoruz daha yeni başladım ben calısmalara.Bu işler tam bir mucize orası hiç belli olmaz biz günaşırı değerlendiriyoruz noluyo her ay boş olacaksa bi seferde de olur inş zamanlama olarak ihtimali yüksek gibi
İnş artık dr lara da güven kalmadı bende bu ay değiştirmeyi düşünüyorum drmu haber ver doktordan sonra durumlarıBende şükür pko yok çok düzenlidir aksine saat şaşmaz. Ama bu gittiğim doktor nedense pko görünümü var demişti:) bakalım yarınki doktorda o görüntüyü görecek mi? Bu gideceğim doktor acıbadem hastanesinde daha iyi bi doktor umarım faydası olur
Yarın 12:50 de randevum var bakalım ne dicek. Doktor bu işin en önemli ayağı kesinlikle güven olması lazımİnş artık dr lara da güven kalmadı bende bu ay değiştirmeyi düşünüyorum drmu haber ver doktordan sonra durumları
Evet canim 10 aydir istiyoruz ikinci klomen+catlatma ignesi tedavim, iki gun once çatlatma iğnesi oldum iki tane yumurtam vardi hayırlısı artik sen ne kadardir istiyosun tedaviye basladiniz mi?İnş canım ya aaaminnnn aynen bende ocaktan beri bekliyorum bu kadar zor olduğunu bilmezdim Dr gittin mi tedavi oluyomusun
Biz 5-6 aydır bekliyoruz ilk 2 ay önce Dr gittim hormon testleri normal çıktı ama 36 yaşındayım o yüzden yumurtaları destekleyelim diye klomen verdi dr ama ben dr un yaklaşımından hiç hoşlanmadığım için klomenin 2. Günü başka dr a gittim o klomene gerek YÖK bırak dedi amma velakin kendi dediği olacakya iğne verdi bende bilmiyorum ona başladım meğer aynı şeymiş neyse sonra çatlatma iğnesi falan ama olmadı geçen ay adetin 3. Günü gittiğimde tedaviden kist oluşmuş 10. Gün gel rahim filmi çekelim dedi bu arada ben kist i duyunca hemen Saraçoğlu kürlerine başladım 10. Gün gittiğimde kist küçülmüş yumurta gelişmiş e budurumda rahim filmi çekmeyelim yumurtan boşa gitmesin dedi takip yaptı kendi halinde zamanında çatladı ama tabi yine boş, yani tedavi oluyormuyum olmuyormuyum bende bilmiyorumEvet canim 10 aydir istiyoruz ikinci klomen+catlatma ignesi tedavim, iki gun once çatlatma iğnesi oldum iki tane yumurtam vardi hayırlısı artik sen ne kadardir istiyosun tedaviye basladiniz mi?
Hadi senin de inş ikiz olsun hatta ben çok isterdim. Yumurtalar kaç mm diEvet canim 10 aydir istiyoruz ikinci klomen+catlatma ignesi tedavim, iki gun once çatlatma iğnesi oldum iki tane yumurtam vardi hayırlısı artik sen ne kadardir istiyosun tedaviye basladiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?