Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar aranizda inofolic combi kullanan varmi
birdr ben bugun ovulasyon testi aldim ama benim adetlerim duzensiz pkosum kacinci gun denemeye baslayayim bugun temizlendim reglden

birdr ben bugun ovulasyon testi aldim ama benim adetlerim duzensiz pkosum kacinci gun denemeye baslayayim bugun temizlendim reglden
Ben inofolic combi kullandım canım ama yeni folden aldım. Bunda 90 tablet var 50 lira combi 30 tablet 40 lira civarıydı o yüzden folden aldım. Adetin 12 . günün den itiberen yapmaya başlayabilirsin testini

Ben inofolic combi kullandım canım ama yeni folden aldım. Bunda 90 tablet var 50 lira combi 30 tablet 40 lira civarıydı o yüzden folden aldım. Adetin 12 . günün den itiberen yapmaya başlayabilirsin testini
inofolic benim kullandigimda 20 tane var esim 38 e almis 30lusu varmi sende pkosmusun hic ovulasyon testi yaptinmi evde

inofolic benim kullandigimda 20 tane var esim 38 e almis 30lusu varmi sende pkosmusun hic ovulasyon testi yaptinmi evde
Yok canım pko bende. Gebeliğe yardımcı olması adına verdi doktorum bebeğin rahme iyi tutunması ve omurilik gelişimi için gerekli . test yapıyorum bende bu ay ki testim bu dün yumurtladım bugün 15. Günüm

Eklentiler

• 20180530_155509.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 29
ben de kullanıyorum inofolic ilk kullandığım ay olmadı günde iki tane alıyorum. Korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşince verdi doktor

Yok canım pko bende. Gebeliğe yardımcı olması adına verdi doktorum bebeğin rahme iyi tutunması ve omurilik gelişimi için gerekli . test yapıyorum bende bu ay ki testim bu dün yumurtladım bugün 15. Günüm
harika ins. tutar rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hangi marka kullandin testi

ben de kullanıyorum inofolic ilk kullandığım ay olmadı günde iki tane alıyorum. Korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşince verdi doktor
peki ilk ay duzenlemede yardimci oldumu adetini

15 haziran

Iyi akşamlar kızlar bir sey soracam adetime 2 gün var pazar günü olmak lazım az önce ovulasyon testi yaptım 1 çizgi tam diğeri yarım pembe çıktı yumurtlama dönemim de değil bu şekilde olupta hamile kalan war mi aranizda

Canım o ovulasyon testlerini her yapışımızda vücudumuzda sürekli lh hormonu bulunduğu için çizgi çıkar silikte olsa. Gecen ay adete 2 gün kala benimde ovulasyon testimde pembe çizgi çıktı olabilir mi diye düşündüm ama adet oldım

Aşılamada oran %15 iken tüp bebekte oran %50 lerde oluyormus. Psikolojik olarak daha fazla yıpranmaya gerek Yok bence. Asilama ile vakit kaybetmeyin. Zaman aleyhimize işliyor. İnsallah en kısa sürede Rabbim saglıkla sıhhatle hayırla yavrularımıza kavuşturur bizleri. Uzuuuun yıllar onların mutluluklarına şahitlik ederiz.

canim peki bu testin oncesi sonrasi akiskan akinti geldimi yumurtladigina dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…