- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- 723
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Canım görmedim inan geriye dönük baktım şimdi okudum evet polis senin eşinde mi birimi nedir neredesinizEşin polismi diyince cvp vermemiştin niyeee
Ben inofolic combi kullandım canım ama yeni folden aldım. Bunda 90 tablet var 50 lira combi 30 tablet 40 lira civarıydı o yüzden folden aldım. Adetin 12 . günün den itiberen yapmaya başlayabilirsin testinikizlar aranizda inofolic combi kullanan varmi
birdr ben bugun ovulasyon testi aldim ama benim adetlerim duzensiz pkosum kacinci gun denemeye baslayayim bugun temizlendim reglden
inofolic benim kullandigimda 20 tane var esim 38 e almis 30lusu varmi sende pkosmusun hic ovulasyon testi yaptinmi evdeBen inofolic combi kullandım canım ama yeni folden aldım. Bunda 90 tablet var 50 lira combi 30 tablet 40 lira civarıydı o yüzden folden aldım. Adetin 12 . günün den itiberen yapmaya başlayabilirsin testini
folden de yumurtlamaya yardimci ilacmiBen inofolic combi kullandım canım ama yeni folden aldım. Bunda 90 tablet var 50 lira combi 30 tablet 40 lira civarıydı o yüzden folden aldım. Adetin 12 . günün den itiberen yapmaya başlayabilirsin testini
Yok canım pko bende. Gebeliğe yardımcı olması adına verdi doktorum bebeğin rahme iyi tutunması ve omurilik gelişimi için gerekli . test yapıyorum bende bu ay ki testim bu dün yumurtladım bugün 15. Günüminofolic benim kullandigimda 20 tane var esim 38 e almis 30lusu varmi sende pkosmusun hic ovulasyon testi yaptinmi evde
ben de kullanıyorum inofolic ilk kullandığım ay olmadı günde iki tane alıyorum. Korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşince verdi doktorkizlar aranizda inofolic combi kullanan varmi
birdr ben bugun ovulasyon testi aldim ama benim adetlerim duzensiz pkosum kacinci gun denemeye baslayayim bugun temizlendim reglden
Evett pöh istanbuldayız tşk ederim cvp için sizin birim ne nerdesinizCanım görmedim inan geriye dönük baktım şimdi okudum evet polis senin eşinde mi birimi nedir neredesiniz
harika ins. tutar rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hangi marka kullandin testiYok canım pko bende. Gebeliğe yardımcı olması adına verdi doktorum bebeğin rahme iyi tutunması ve omurilik gelişimi için gerekli . test yapıyorum bende bu ay ki testim bu dün yumurtladım bugün 15. Günüm
peki ilk ay duzenlemede yardimci oldumu adetiniben de kullanıyorum inofolic ilk kullandığım ay olmadı günde iki tane alıyorum. Korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşince verdi doktor
Benim eşimde pöh siirtteyiz canım hatta yarın göreve gidiyo İstanbul nasıl çalışma sistemleri yoğun mu çalışıyolarEvett pöh istanbuldayız tşk ederim cvp için sizin birim ne nerdesiniz
Laboquik di markası canım yanlışım yoksaharika ins. tutar rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hangi marka kullandin testi
peki ilk ay duzenlemede yardimci oldumu adetini
15 haziranİyi akşamlar
Yeni bir ay başlıyor yeni umutlar
Umutları haziran ayına kalmış anne ‘ööadayları burda toplanıp birlikte bekleyelim tecrübelerimizi paylaşalım
BAT
@GorTuu 1 Haziran
teacheralla 1 Haziran
p a t u l i 2 Haziran
@Platonikbaby 2 Haziran
@mavi-hayal 2 Haziran
@Eda3883 3 Haziran
@Evrem17 3 Haziran
@nejlaa 86 3 Haziran
@glycl06 4 Haziran
@kardelen_08 4 Haziran
@Seremserem 4 Haziran
@Delikedicik 5 Haziran
@sekerss 5 Haziran
@melansu 5 Haziran
@mavitosbik07 6 Haziran
@busu35 6 Haziran
@heytbengeldim 7 Haziran
@murnur55 8 Haziran
@kahvecibaby 8 Haziran
@mel33 8 Haziran
@limoncicegi41 10 Haziran
@minnos26 10 Haziran
@Umudummmavii 9 Haziran
@Queen21 9 Haziran
@CESUR05 9 Haziran
@Nurbanu34 9 Haziran
@Videsupra 9 Haziran
@yasam33 10 Haziran
@Alya_sura88 10 Haziran
@Neic 12 Haziran
Erolummm 13 Haziran
@4body1soul 14 Haziran
@Lavinya223 17 Haziran
@seher01seher 14 Haziran
@yvz13 18 Haziran
@Saglikliyasamgunlugumm 18 Haziran
rainbow4607 21 Haziran
@dmlslnkrmk 22 Haziran
@Platonikbaby 23 Haziran
@sare bebek 24 Haziran
blackbird87 24 Haziran
@different human 25 Haziran
@MinnakPortakal 28 Haziran
@botenur 30 Haziran
bende ondan istedim ama esim internetten kredi karti cekimlerine sicak bakmadigindan bugun eczaneden predictor marka aldim bakalim hayirlisiLa
Laboquik di markası canım yanlışım yoksa
Canım o ovulasyon testlerini her yapışımızda vücudumuzda sürekli lh hormonu bulunduğu için çizgi çıkar silikte olsa. Gecen ay adete 2 gün kala benimde ovulasyon testimde pembe çizgi çıktı olabilir mi diye düşündüm ama adet oldımIyi akşamlar kızlar bir sey soracam adetime 2 gün var pazar günü olmak lazım az önce ovulasyon testi yaptım 1 çizgi tam diğeri yarım pembe çıktı yumurtlama dönemim de değil bu şekilde olupta hamile kalan war mi aranizda
Ya evet aslında bende hiç istemiyorum aşılama denen şeyde sadece spermlerin yolu kısaltılıyor normal ilişkideki olma olasılığını çok da arttırdığını düşünmüyorum ve üstüne iki kat daha stres maliyetinde cabası bakalım akşam eşimle bi toplantı yapalım :)
bende memnun oldum. inşallah canım demekki kimyasal oldu.
canim peki bu testin oncesi sonrasi akiskan akinti geldimi yumurtladigina dairYok canım pko bende. Gebeliğe yardımcı olması adına verdi doktorum bebeğin rahme iyi tutunması ve omurilik gelişimi için gerekli . test yapıyorum bende bu ay ki testim bu dün yumurtladım bugün 15. Günüm
Evet canım soğan kürü de uygulamıştım ve daha erken geldi adetimharika ins. tutar rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hangi marka kullandin testi
peki ilk ay duzenlemede yardimci oldumu adetini
kistim icin aslinda istiyorum sogan kurunu ama ramazan dopayisiyla useniyorumEvet canım soğan kürü de uygulamıştım ve daha erken geldi adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?