- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Aynen canım zaten test kullanmasam bile yumurta akı kıvamında gelen akıntıdan anlıyorum yumurtladığımıcanim peki bu testin oncesi sonrasi akiskan akinti geldimi yumurtladigina dair
Şuan 12/12 canım seçim dolayısıyla biraz yoğun ek tedbirler vardı 24-12 idi bi ara allah kolaylık versin hepsine bizim için de çok zor onlar içinde :/Benim eşimde pöh siirtteyiz canım hatta yarın göreve gidiyo İstanbul nasıl çalışma sistemleri yoğun mu çalışıyolar
Haklısın canım zor ama bu bile güzel herşeye olumlu bakmak lazımŞuan 12/12 canım seçim dolayısıyla biraz yoğun ek tedbirler vardı 24-12 idi bi ara allah kolaylık versin hepsine bizim için de çok zor onlar içinde :/
Canım bu takvimi eklediğinde iyi oldu aslında biliyo musun gebelik öncesi olan olayları okumuş olduk. Bugün yumurtlama günün müydü. Benim yumurtlama günüm dündü bat da 13 haziranYeni gune basladik
Veeeee benim test yapmama 11 gun kaldi
Canım öyle bi durumun varsa eğer aşılama yaptırmış biri olarak yazıyorum bunu doktorunuzda uygun görürse direk tüp bebek düşünün bence vakit kaybı olmamış olurKızlar sabah akıntılı bir şekilde geldi adetim.yarın doktora gidecem.stres mi yaptım 17.gün adet oldum ya.evet çok istiyorum ama vücudunun bu kadar tepki vereceğini bilmiyordum.bu arada bende öğretmenim.yaz tatili geliyor aşılama ya da tip bebek için zaman kaybetmesem mi.bir de bende rahim ağzı yetmezliği var.gebe kalırsam 3.ayda rahime dikiş atılıyor ve yatıyorsun 9.aya kadar.....
Tüp bebekten korkuyorum nedense.o yumurta toplama olayından felan.Ne bileyim yarın gidecem inşallah doktoraCanım öyle bi durumun varsa eğer aşılama yaptırmış biri olarak yazıyorum bunu doktorunuzda uygun görürse direk tüp bebek düşünün bence vakit kaybı olmamış olur
Amin İnş ne güzel diledinAşılamada oran %15 iken tüp bebekte oran %50 lerde oluyormus. Psikolojik olarak daha fazla yıpranmaya gerek Yok bence. Asilama ile vakit kaybetmeyin. Zaman aleyhimize işliyor. İnsallah en kısa sürede Rabbim saglıkla sıhhatle hayırla yavrularımıza kavuşturur bizleri. Uzuuuun yıllar onların mutluluklarına şahitlik ederiz.
Bende gun gun noluyomus okumak icin ekledim.Canım bu takvimi eklediğinde iyi oldu aslında biliyo musun gebelik öncesi olan olayları okumuş olduk. Bugün yumurtlama günün müydü. Benim yumurtlama günüm dündü bat da 13 haziran
Hadi ya hayırlısı olsun ama beynimizi o kadar çok meşgul ediyoruz ki bu mevzularla vücudun dengesi şaşıyor, ya aslında bu siteye de girmek bizi olumsuz etkiliyor tecrübelerimizi paylaşıyoruz soruyoruz öğreniyoruz tamam ama okuyup takip ettikçe de başka şey düşünemez oluyoruz bu da hiç iyi olmuyorKızlar sabah akıntılı bir şekilde geldi adetim.yarın doktora gidecem.stres mi yaptım 17.gün adet oldum ya.evet çok istiyorum ama vücudunun bu kadar tepki vereceğini bilmiyordum.bu arada bende öğretmenim.yaz tatili geliyor aşılama ya da tip bebek için zaman kaybetmesem mi.bir de bende rahim ağzı yetmezliği var.gebe kalırsam 3.ayda rahime dikiş atılıyor ve yatıyorsun 9.aya kadar.....
Kızlar size üzücü haberim var ben adet oldum :)
Amin İnş ne güzel diledin
Bizde , bu ay da kendi haline bırakmaya karar verdik bakalım ...
Aynen vallaHaklısın canım zor ama bu bile güzel herşeye olumlu bakmak lazımbebek de istiyoruz streste girerse araya işimiz zorlaşır gene çok şükür bir yumurtlama dönemimde yoksa öteki sinde var diye teselli ediyorum kendimi
Yumurtanin catladigini nasil hissettin canim belirtiler neydigunaydın kızlar adetın 13.gunundeyım.. 10.gunun gecesınde catladı benm yum.ama bız sadece 9. gun deneyebıldık..sonra hıc olmadı..cunku kocacım hasta...ben nasıl surat astım ona da bellı ettım..pişman oldum sonra...6 bucuk aylık evlıyız zaten 8 aydan sonra bebek ıstıyorduk ama sürpriz yumurtam ve onu kaybetmemden sonra daha cok ıstemeye basladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?