Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşimde pöh siirtteyiz canım hatta yarın göreve gidiyo İstanbul nasıl çalışma sistemleri yoğun mu çalışıyolar
Şuan 12/12 canım seçim dolayısıyla biraz yoğun ek tedbirler vardı 24-12 idi bi ara allah kolaylık versin hepsine bizim için de çok zor onlar içinde :/

Şuan 12/12 canım seçim dolayısıyla biraz yoğun ek tedbirler vardı 24-12 idi bi ara allah kolaylık versin hepsine bizim için de çok zor onlar içinde :/
Haklısın canım zor ama bu bile güzel herşeye olumlu bakmak lazım bebek de istiyoruz streste girerse araya işimiz zorlaşır gene çok şükür bir yumurtlama dönemimde yoksa öteki sinde var diye teselli ediyorum kendimi

Yeni gune basladik
Veeeee benim test yapmama 11 gun kaldi
Canım bu takvimi eklediğinde iyi oldu aslında biliyo musun gebelik öncesi olan olayları okumuş olduk. Bugün yumurtlama günün müydü. Benim yumurtlama günüm dündü bat da 13 haziran

Kızlar sabah akıntılı bir şekilde geldi adetim.yarın doktora gidecem.stres mi yaptım 17.gün adet oldum ya.evet çok istiyorum ama vücudunun bu kadar tepki vereceğini bilmiyordum.bu arada bende öğretmenim.yaz tatili geliyor aşılama ya da tip bebek için zaman kaybetmesem mi.bir de bende rahim ağzı yetmezliği var.gebe kalırsam 3.ayda rahime dikiş atılıyor ve yatıyorsun 9.aya kadar.....

Canım öyle bi durumun varsa eğer aşılama yaptırmış biri olarak yazıyorum bunu doktorunuzda uygun görürse direk tüp bebek düşünün bence vakit kaybı olmamış olur

Canım öyle bi durumun varsa eğer aşılama yaptırmış biri olarak yazıyorum bunu doktorunuzda uygun görürse direk tüp bebek düşünün bence vakit kaybı olmamış olur
Tüp bebekten korkuyorum nedense.o yumurta toplama olayından felan.Ne bileyim yarın gidecem inşallah doktora

Amin İnş ne güzel diledin
Bizde , bu ay da kendi haline bırakmaya karar verdik bakalım ...

Canım bu takvimi eklediğinde iyi oldu aslında biliyo musun gebelik öncesi olan olayları okumuş olduk. Bugün yumurtlama günün müydü. Benim yumurtlama günüm dündü bat da 13 haziran
Bende gun gun noluyomus okumak icin ekledim.

Evet aslinda bugun yumurtlama gunum ama sanirim klomen kullandigim icin yumurtalar cabuk buyudu ve erken catladi.Iki uc gun once hissettim catladigini ins oyledir

Bide takvim 28 gunu baz almis ben 26 gunde bir adet oluyorum bu durumda yumurtlamam bi kac gun yine one kayiyo

Cunku esim gorevde...

Son düzenleme:
Hadi ya hayırlısı olsun ama beynimizi o kadar çok meşgul ediyoruz ki bu mevzularla vücudun dengesi şaşıyor, ya aslında bu siteye de girmek bizi olumsuz etkiliyor tecrübelerimizi paylaşıyoruz soruyoruz öğreniyoruz tamam ama okuyup takip ettikçe de başka şey düşünemez oluyoruz bu da hiç iyi olmuyor

gunaydın kızlar adetın 13.gunundeyım.. 10.gunun gecesınde catladı benm yum.ama bız sadece 9. gun deneyebıldık..sonra hıc olmadı..cunku kocacım hasta...ben nasıl surat astım ona da bellı ettım..pişman oldum sonra...6 bucuk aylık evlıyız zaten 8 aydan sonra bebek ıstıyorduk ama sürpriz yumurtam ve onu kaybetmemden sonra daha cok ıstemeye basladım..

Aynen valla

18 nisanda kurtaj oldum..dr agustosa kadar olmazsa yanıma gelın dedı artık nasıl bır yol ızler bılemıyorum. hıcbır sorunumz yokken de tup bebek yaptırabılıyor muyuz zaman kaybetmemek adına..ben 31 esım 36 yasında

Günaydın Kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?

Yumurtanin catladigini nasil hissettin canim belirtiler neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…