- Konu Sahibi rainbow4607
Kızlar kimse bana cevap yazmayacak mi......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o toz çok faydalı 1 hafta diyip geçme bence etkisi olur muhakkakTest yaptırdık fena değil dedi Dr, çok çok iyi değil ama gebeliğe de engel değil demişti. proxeed ilaç değil galiba değilmi vitamin gibi , eczaneden kendimiz alabiliyoruz yan etkisi falan varmıki sormadan kullansak bi zararı olurmu ki , bide bunları kullanmaya başlasak da herhalde bu ay için çok faydası olmaz bize sonuçta 1 hafta sonra lazım bana bu spermler
Nerde görevlisiniz aynen canım yoğunlukları çalışmalara engel. Allah hayırlı vakitte sağlıcakla nasip eylesin İnşAllahSenin eşin de mi polis canım valla şimdi bi de seçim işi çıktı ben umutlarımı eylüle bıraktım artık çünkü bende öğretmenim tatilde kendi memleketime falan gideceğim Eylül’le birlikte çalışmalara tekrar başlarız artık kaldığımız yerden
Normalde adetine kaç gün var canım testi yenilesen mi ki yerleşme kanaması olabilir diye mi düşünüyosunAz önce mesaj atmıştım ya.18.günde erken gebelik testi yaptım negatif diye.az önce kahverengi leke geldi benden....Ne oluyor anlamadım
14. Mayısta adet oldum.bugün17.gun.adet dongum 24 25 gün .yani 7 yada 8 haziranda olmam gerekiyor.gündüz sağ kasigimda ağrı oldu.evde erken gebelik testi vardı onu yaptın.negatif çıktı.iftardan sonra lavaboya gittim iç çamaşırında 2cm kadar kahverengi leke.çamur gibi.hamile olsam niye test negatif çıksın ki.Ben 5 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum.ondada böyle 20.günde leke gelmişti kahverengi ama onda erken gebelik testi yapmıştım.tam 23.gündü pozitif çıktı.bilemedim.....Normalde adetine kaç gün var canım testi yenilesen mi ki yerleşme kanaması olabilir diye mi düşünüyosun
Van / Erciş te canım. İnşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Beklemek çok yıpratıcı gerçekten. Siz nerde görev yapıyorsunuzNerde görevlisiniz aynen canım yoğunlukları çalışmalara engel. Allah hayırlı vakitte sağlıcakla nasip eylesin İnşAllah
Ağrıdaydık siirte tayinimiz çıktı 1buçuk senedir buradayız canım bizdeVan / Erciş te canım. İnşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Beklemek çok yıpratıcı gerçekten. Siz nerde görev yapıyorsunuz
Canım yerleşme kanamasıysa zaten burada okumuştum yerleşmeden sonra beta hcg salgılanmaya başlıyormuş erken testlerde en erken 6 gün öncesine kadar bilgi veriyor o da yüzde 70 falan bence biraz daha bekle ya da kan testi uaptır :)14. Mayısta adet oldum.bugün17.gun.adet dongum 24 25 gün .yani 7 yada 8 haziranda olmam gerekiyor.gündüz sağ kasigimda ağrı oldu.evde erken gebelik testi vardı onu yaptın.negatif çıktı.iftardan sonra lavaboya gittim iç çamaşırında 2cm kadar kahverengi leke.çamur gibi.hamile olsam niye test negatif çıksın ki.Ben 5 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum.ondada böyle 20.günde leke gelmişti kahverengi ama onda erken gebelik testi yapmıştım.tam 23.gündü pozitif çıktı.bilemedim.....
14. Mayısta adet oldum.bugün17.gun.adet dongum 24 25 gün .yani 7 yada 8 haziranda olmam gerekiyor.gündüz sağ kasigimda ağrı oldu.evde erken gebelik testi vardı onu yaptın.negatif çıktı.iftardan sonra lavaboya gittim iç çamaşırında 2cm kadar kahverengi leke.çamur gibi.hamile olsam niye test negatif çıksın ki.Ben 5 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum.ondada böyle 20.günde leke gelmişti kahverengi ama onda erken gebelik testi yapmıştım.tam 23.gündü pozitif çıktı.bilemedim.....
Canım o toz çok faydalı 1 hafta diyip geçme bence etkisi olur muhakkak[/QUOTE
İnş, eşime söyledim artık nasıl söylediysem hiç itiraz etmedi tamam yarın alayım dedi keçi boynuzu pekmezi de bulacak işe yaradı yaradı, olmadı öbür ay da lazım bize bu spermoşlar
İnş, eşime söyledim artık nasıl söylediysem hiç itiraz etmedi tamam yarın alayım dedi keçi boynuzu pekmezi de bulacak işe yaradı yaradı, olmadı öbür ay da lazım bize bu spermoşlarCanım o toz çok faydalı 1 hafta diyip geçme bence etkisi olur muhakkak
Bence testte çıkmaması çok normal çünkü döllenmeden 5-8 gün sonrasında yerleşme oluyor ve yerleşmeden sonra hcg yükseliyor onun idrarda çıkması için de 1 hafta gerekiyor erken test bile olsa , bence senin yaşadığın yerleşme kanaması gün olarak da uyuyor, 25 günde adet oluyorsan çatlama 11. Günde demekki 6 gün geçmiş , hadi canım inş yanıltmaz bizi, sen bana kalırsa en az bi 4-5 gün bekle yeni test için14. Mayısta adet oldum.bugün17.gun.adet dongum 24 25 gün .yani 7 yada 8 haziranda olmam gerekiyor.gündüz sağ kasigimda ağrı oldu.evde erken gebelik testi vardı onu yaptın.negatif çıktı.iftardan sonra lavaboya gittim iç çamaşırında 2cm kadar kahverengi leke.çamur gibi.hamile olsam niye test negatif çıksın ki.Ben 5 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum.ondada böyle 20.günde leke gelmişti kahverengi ama onda erken gebelik testi yapmıştım.tam 23.gündü pozitif çıktı.bilemedim.....
Biz daha bu sene yeni geldik buraya 3 yılımız daha varAğrıdaydık siirte tayinimiz çıktı 1buçuk senedir buradayız canım bizde
Diş nerden çıktı şimdiHadi ya .. hayırlısı canım üzme kendini demekki zamanı gelmemiş yeni bir ay yeni umutlar öyle düşün bu arada kendi yapamadığımı sana önereyim gebelik öncesi diş bakımı yaptırmak çok önemli eskiler der ya her gebelik bir diş götürür diye ben her reglide niyetleniyorum ama bi türlü gidemedim
Eşin polismi diyince cvp vermemiştin niyeeeNerde görevlisiniz aynen canım yoğunlukları çalışmalara engel. Allah hayırlı vakitte sağlıcakla nasip eylesin İnşAllah
Ee lazım ne bileyim , hamileyken diş ile ilgili çok sorunlar yaşanıyor ama hiç bir tedavi yapılamıyor zaten var olan bir sorun varsa hamileyken bu daha da ortaya çıkıyor o yüzden öncesi bi baktırmak gerekir diye düşünmüştümDiş nerden çıktı şimdi
Aslında gitmem lazım ama diş fobim var bi keresinde uyuşturmak için iğne yaptılar bayıldım o günden beri korkuyorumEe lazım ne bileyim , hamileyken diş ile ilgili çok sorunlar yaşanıyor ama hiç bir tedavi yapılamıyor zaten var olan bir sorun varsa hamileyken bu daha da ortaya çıkıyor o yüzden öncesi bi baktırmak gerekir diye düşünmüştüm
Aslında belirti gibi ama ben çok inanmıyorum belirtilere çünkü bunlar zaten olabiliyor birde vücut içinde gezinen kan bile hamileliğin olduğunu 10 güne anlayabiliyorken bu kadar belirti bizim olmasını beklediğimiz için hissettiklerimiz gibi geliyor , ha bunları asla moralini bozmak için söylemiyorum inş güzel haberini alıcaz ama vücudu dinlemek insanı çok yoruyor.merhaba kizlar
bende bu ay prowomene basladim. amh degerim 1.44 cikti doktor dusuk buldu.
bat 5 haziran. heycanla bekliyorum.
esimde hunnap kevo boyunuzu ozu pekmezi icti bu ay. icimde bir umut var bu ay.
bide bende goguslerimde kahve bolgede damarlar cikmis, ve isisi cok yuksek. yani vücuduma gore daha sicaklat
r. sizce bu belirtimidir
hayal kirikligina ugramamak icin test yapmiyorum negatif cikinca cok uzuluyorum.
sizde belirtiler varmi peki
Korkunun ecele faydası yokAslında gitmem lazım ama diş fobim var bi keresinde uyuşturmak için iğne yaptılar bayıldım o günden beri korkuyorum