- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
- Konu Sahibi rainbow4607
Valla tamda aşılama olsa mı olmasa mı derdine düşmüşken benle aynı düşünen biri olması biraz rahatlattı değilmi normal ilişkiden nerdeyse hiç farkı yok ama vajinadan rahme giden ince bir yol varya orda spermlerin birçoğu takılıp kalıyormuş belkide senin sorunun bu demişti dr bu ay da eşime mi kür uygulatsam napsam keçi boynuzu falan kullanan varmıKızlar aşılama yaptırmış biri olarak diyorum aşılama normal ilişkiden hiç bir farkı yok. Bide folik asit kullanıyosunuz demi kızlar lütfen ihmal etmeyin onu bebeğinizin omurilik yapısı ve diğer faaliyetleri için çok önemli çünkü biz gebeliğimizi öğrendiğimizde bebeğimizin omurilik gelişimi tamamlanmış oluyo. Dış devletlerde kadınlar 18 yaşından itibaren folik asit kullanması zorunludur. Sağlık görevlileri bakmışlar bu kuralı aksatanlar var şehirlerin şebeke içme sularına folik asit karıştırmışlar en azından bu şekilde almış olsunlar diye. Bide folbiol diye folik asit var onu kullanmanızı tavsiye etmem ilk doktorum bana yazmıştı onu ama sonra doktor değiştirmiştim yeni doktorum o ilacının dozu yüksek olduğunu ve engelli gebeliklerde kullanıldığını demişti.