• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aşılama yaptırmış biri olarak diyorum aşılama normal ilişkiden hiç bir farkı yok. Bide folik asit kullanıyosunuz demi kızlar lütfen ihmal etmeyin onu bebeğinizin omurilik yapısı ve diğer faaliyetleri için çok önemli çünkü biz gebeliğimizi öğrendiğimizde bebeğimizin omurilik gelişimi tamamlanmış oluyo. Dış devletlerde kadınlar 18 yaşından itibaren folik asit kullanması zorunludur. Sağlık görevlileri bakmışlar bu kuralı aksatanlar var şehirlerin şebeke içme sularına folik asit karıştırmışlar en azından bu şekilde almış olsunlar diye. Bide folbiol diye folik asit var onu kullanmanızı tavsiye etmem ilk doktorum bana yazmıştı onu ama sonra doktor değiştirmiştim yeni doktorum o ilacının dozu yüksek olduğunu ve engelli gebeliklerde kullanıldığını demişti.
Valla tamda aşılama olsa mı olmasa mı derdine düşmüşken benle aynı düşünen biri olması biraz rahatlattı değilmi normal ilişkiden nerdeyse hiç farkı yok ama vajinadan rahme giden ince bir yol varya orda spermlerin birçoğu takılıp kalıyormuş belkide senin sorunun bu demişti dr bu ay da eşime mi kür uygulatsam napsam keçi boynuzu falan kullanan varmı

Valla tamda aşılama olsa mı olmasa mı derdine düşmüşken benle aynı düşünen biri olması biraz rahatlattı değilmi normal ilişkiden nerdeyse hiç farkı yok ama vajinadan rahme giden ince bir yol varya orda spermlerin birçoğu takılıp kalıyormuş belkide senin sorunun bu demişti dr bu ay da eşime mi kür uygulatsam napsam keçi boynuzu falan kullanan varmı
Ben eşime Ramazan gelmeden önce her gün kullandırıyordum keçiboynuzu pekmezi ama Ramazan araya girince bi de eşimin mesleğinden kaynaklı bu aralar içmiyor ama faydası bence oldu test yaptırma imkanı bulamadık ama miktarında artış oldu:KK54: kullanan birçok kişinin de memnun kaldığını burda çok okudum

Ya ben doktoru bıraktığımda doktorum folik asiti bıraktırmıştı bana folbiol kullansammı acaba geçen ay tereddütte kaldım reçetesiz mi satılıyo
Ben kendim eczaneden almıştım ilk natures bounty kullandım sonra folidoce şimdide nutraxin diye bişey hiçbiri farklı değil demişti eczacı önemli olan 400 mg olması dr da kullanıyomusun diye sordu marka falan sormadı farketmez dedi bence sende al çok önemli değil adı

Ben eşime Ramazan gelmeden önce her gün kullandırıyordum keçiboynuzu pekmezi ama Ramazan araya girince bi de eşimin mesleğinden kaynaklı bu aralar içmiyor ama faydası bence oldu test yaptırma imkanı bulamadık ama miktarında artış oldu:KK54: kullanan birçok kişinin de memnun kaldığını burda çok okudum
İçsin ozaman ben herşeyi içiyorum ya hemen yarın aldırtayım ama onun orjinalini bulmak da mesele

Canım eşimde sperm hareketinde sıkıntı vardı onun için çakşır otu demirdikeni çayı içti keçiboynuzu pekmezi yedi fındık fıstık ceviz badem yedi proxseed plus toz içti. Vitamin takviyesi çinko l karnitin aldı . klomen kullandı. Canım bende normal ilişkiden farkı yok boşuna yaptırdım. Ama bir şu var olduğum ilde sağlık imkanları sıkıntılı ama gelişmiş yerlerde daha dikkatli yapılıyo aşılamalar karar gene senin tabi

Eşlerinizin sperm testlerini de ihmal etmeyin derim bizim harekette sıkıntımız vardı 4 ayda hallettik şükür yukarıda dediklerimi kullanarak arttırdık. Hele şu proxseed plus ilacı bir mucize başlı başına sperm sayımız 89 milyondu 2 haftalık kullanımla 149 milyona çıkmış hareketlilik te artmıştı

Ben bir düşük yaşadım ve hiç sperm yumurta ölçümü falan yaptrmadik dr her ihtimale karşı promen k ve prowomen verdi 2.kutuya basladik dün .içinde vitamin mineral ve folik var..

Eşlerinizin sperm testlerini de ihmal etmeyin derim bizim harekette sıkıntımız vardı 4 ayda hallettik şükür yukarıda dediklerimi kullanarak arttırdık. Hele şu proxseed plus ilacı bir mucize başlı başına sperm sayımız 89 milyondu 2 haftalık kullanımla 149 milyona çıkmış hareketlilik te artmıştı
Canım onu da yaptıracaktık hatta randevuyu da almıştık ama acil şehirdışına çıkmamız gerekti bi de bizim görev yaptığımız yer ilçe imkanlar kısıtlı mecbur ile gitmemiz gerekiyor baya meşakkatli yani ikimizin de boş olduğu günü ayarlayıp randevu bulabilmek

Canım onu da yaptıracaktık hatta randevuyu da almıştık ama acil şehirdışına çıkmamız gerekti bi de bizim görev yaptığımız yer ilçe imkanlar kısıtlı mecbur ile gitmemiz gerekiyor baya meşakkatli yani ikimizin de boş olduğu günü ayarlayıp randevu bulabilmek
Bende aynı durumdayım canım eşimin görevleri sıkıntılı tedavi yaptıracak olsam eşime göre ayarlamaya çalışıyoruz herşeyi çoğu zaman o bile olmuyo 16 aylık evliyim eşim 6 kere yumurtlama vaktimde yanımdaydı diğerl aylar hep görevde

Bende aynı durumdayım canım eşimin görevleri sıkıntılı tedavi yaptıracak olsam eşime göre ayarlamaya çalışıyoruz herşeyi çoğu zaman o bile olmuyo 16 aylık evliyim eşim 6 kere yumurtlama vaktimde yanımdaydı diğerl aylar hep görevde
Senin eşin de mi polis canım valla şimdi bi de seçim işi çıktı ben umutlarımı eylüle bıraktım artık :işsiz: çünkü bende öğretmenim tatilde kendi memleketime falan gideceğim Eylül’le birlikte çalışmalara tekrar başlarız artık kaldığımız yerden :KK31:

Az önce mesaj atmıştım ya.18.günde erken gebelik testi yaptım negatif diye.az önce kahverengi leke geldi benden....Ne oluyor anlamadım

Test yaptırdık fena değil dedi Dr, çok çok iyi değil ama gebeliğe de engel değil demişti. proxeed ilaç değil galiba değilmi vitamin gibi , eczaneden kendimiz alabiliyoruz yan etkisi falan varmıki sormadan kullansak bi zararı olurmu ki , bide bunları kullanmaya başlasak da herhalde bu ay için çok faydası olmaz bize sonuçta 1 hafta sonra lazım bana bu spermler

Kızlar size üzücü haberim var ben adet oldum :)
Hadi ya .. hayırlısı canım üzme kendini demekki zamanı gelmemiş yeni bir ay yeni umutlar öyle düşün bu arada kendi yapamadığımı sana önereyim gebelik öncesi diş bakımı yaptırmak çok önemli eskiler der ya her gebelik bir diş götürür diye ben her reglide niyetleniyorum ama bi türlü gidemedim

Back