- Konu Sahibi rainbow4607
Bu satıcıyı bulamadım arkadaşım, Gittigidiyor'da baktımgittigidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu satıcıyı bulamadım arkadaşım, Gittigidiyor'da baktımgittigidiyor
Bu satıcıyı bulamadım arkadaşım, Gittigidiyor'da baktım
Aldığın markayla da alakalı olabilir bilemiyorum ben lanoquick aldım onun içinde silik de olsa çıkar yazıyor ordan biliyorumBen geçen sene acaba kısır mıyım korkusuyla doktora muayene olmaya gitmiştim hayatımın en berbat günüydü ilk alt muayenemi gerçekleştirdim ben şok doktor o zaman da kist falan Yok tertemiz rahim kalınlığı da iyi demişti bende gaza gelip çok alakasız bir zamanda ovülasyon testi almıştım miratech idi. Onda sadece hep tek çizgi olmuştu hayalet bir çizgi bile yoktu bir hafta boyunca buradan birisi kendi testlerinin de öyle olduğunu söyledi dedim herhalde normali teki çizgi gebelik testi gibi O yüzden çok şaşırdım neyse bakalım 50 testim var reglim de yarın bitiyor ateş ölçmeye ve ovülasyon testine oruçla cuma başlayayım bari
Hayır canım tüp bebek merkezinde çekildi doktorum oraya geldiÇok sevindim canim. Doktorum muayenehanesinde mi yaptı, benim de adetten sonra çekilecek de, senin doktorun da özel ya o yüzden soruyorum.
Çok sağol canım şükür bunu da atlattıkÇok şükür canım gözün aydın
Allah allah normal testte çıkıp erken testte çıkmaması garipHayır doktora gitmeyi bıraktım.
Evet canım çok şükür tıkanıklık olursa direk tüp bebek yapıcaz demişti şimdi bilmiyorum kendi haline mi bırakacak aşılamamı yapacak bakalım tarın gidicem yine yumurtalara bakacakyaaaa çok sevindiiimmm :) En azından bunun üzerine düşünmene gerek kalmayacak
Güzel bir kırmızı bence. Değerlendirmelisiinnnn.
Yeni okuyorum çok yorum birikmiş Eminim onun sonucunuda paylaşmışsındır ve umarım inş pozitif dir hadi canım ya inş diğerinde resmen çizgi var :)Evet inanamadım. Şimdi gittim bi tane daha test aldım. Erken gebelik testi. Onu yapcam
Hayırlısı hakkımızdaHayır doktora gitmeyi bıraktım.
Benim şimdi yaptığım da o :)Aldığın markayla da alakalı olabilir bilemiyorum ben lanoquick aldım onun içinde silik de olsa çıkar yazıyor ordan biliyorum
Bulamadım canım bitmiş heralde, ben de n11 de buldum bı tane , yorumlar iyicanım ben geçen hafta almıştım sitenin arama kısmına ovulasyon yaz seceneklere bir baksana
canım hikayen bana ne kadr benzıyo bende de aynı oyle olmustu. ayrıca bende öğretmenim :) testindeee ikinci cizgi var. canım sabah bı daha yapsana koyulasmısmı dıye bak. bence hamilesin arkadasımm :)Benim de 9 haftada kontrole gittiğimde kalp atışları Yok olmustu. 7. Haftada duymuştum kalp atışını. Kalbi durunca aldılar bebeğimi. Ondan beri de deniyoruz nasip. Bu arada teste şimdi baktım da resmini atıyorum. 1de yapmıştım bu testi sonra okula derse gittim şimdi baktim ki...
o da iyiymiş :)Bulamadım canım bitmiş heralde, ben de n11 de buldum bı tane , yorumlar iyi
n11.com'dan 30 ADET OVULASYON + 5 GEBELİK TESTİ + KARGO seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/gebelik-ve-ovu...et-ovulasyon-5-gebelik-testi-kargo-P137016935
Günaydınnnn :):) Haziran da geliyor BAT'a az kalanların haberlerini bekliyoruuuzz :):)Günaydın kızlar:)
canım hikayen bana ne kadr benzıyo bende de aynı oyle olmustu. ayrıca bende öğretmenim :) testindeee ikinci cizgi var. canım sabah bı daha yapsana koyulasmısmı dıye bak. bence hamilesin arkadasımm :)
Günaydınnnn :):) Haziran da geliyor BAT'a az kalanların haberlerini bekliyoruuuzz :):)
Günaydın ilk fireyi ben verecemGünaydın kızlar:)
Öyle deme belirti mi var test yapmadın dimi senGünaydın ilk fireyi ben verecem