• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen sene acaba kısır mıyım korkusuyla doktora muayene olmaya gitmiştim hayatımın en berbat günüydü ilk alt muayenemi gerçekleştirdim ben şok doktor o zaman da kist falan Yok tertemiz rahim kalınlığı da iyi demişti bende gaza gelip çok alakasız bir zamanda ovülasyon testi almıştım miratech idi. Onda sadece hep tek çizgi olmuştu hayalet bir çizgi bile yoktu bir hafta boyunca buradan birisi kendi testlerinin de öyle olduğunu söyledi dedim herhalde normali teki çizgi gebelik testi gibi O yüzden çok şaşırdım neyse bakalım 50 testim var reglim de yarın bitiyor ateş ölçmeye ve ovülasyon testine oruçla cuma başlayayım bari
Aldığın markayla da alakalı olabilir bilemiyorum ben lanoquick aldım onun içinde silik de olsa çıkar yazıyor ordan biliyorum

yaaaa çok sevindiiimmm :) En azından bunun üzerine düşünmene gerek kalmayacak :KK76::KK76:

Güzel bir kırmızı bence. Değerlendirmelisiinnnn. :KK73::KK73::KK73:
Evet canım çok şükür tıkanıklık olursa direk tüp bebek yapıcaz demişti şimdi bilmiyorum kendi haline mi bırakacak aşılamamı yapacak bakalım tarın gidicem yine yumurtalara bakacak

Benim de 9 haftada kontrole gittiğimde kalp atışları Yok olmustu. 7. Haftada duymuştum kalp atışını. Kalbi durunca aldılar bebeğimi. Ondan beri de deniyoruz nasip. Bu arada teste şimdi baktım da resmini atıyorum. 1de yapmıştım bu testi sonra okula derse gittim şimdi baktim ki...
canım hikayen bana ne kadr benzıyo bende de aynı oyle olmustu. ayrıca bende öğretmenim :) testindeee ikinci cizgi var. canım sabah bı daha yapsana koyulasmısmı dıye bak. bence hamilesin arkadasımm :)

canım hikayen bana ne kadr benzıyo bende de aynı oyle olmustu. ayrıca bende öğretmenim :) testindeee ikinci cizgi var. canım sabah bı daha yapsana koyulasmısmı dıye bak. bence hamilesin arkadasımm :)

Demek meslektaşız. Memnun oldum limoncicegi41 limoncicegi41
Dün testi yeniledim ama negatif. Önümüzdeki ayda olur inşallah

Back