- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
- Konu Sahibi rainbow4607
A
Aynen canım bazen 1 bazen 1 den fazla yumurtluyoruz. Kullandığım ilaçlarla aşılamamda 3 yumurtam olmuştu maksat gebelik şansını döllendirmeyi arttırmak yani nasip işte ya. Hatta öyle ki Benim bi yengem var 9 aylık hamileyken tekrar hamile kaldı doğumuna az kala yumurtlamış ve döllenmiş doğumunu yapıyo 1 ay sonra öğreniyo hamile olduğunubuna kesinlikle katılıyorum. Annem hep mevlam beni evlatlarımla sınama inşallah diye dua eder. Kadın çok haklıymış sınavların en zoru evlat ile imtihan. Mevlam güzel ömürlü sağlıklı bebekler nasip etsin. Yoksa sadece sağlık değil nice tecavüzcü nice dolandırıcı da anne evladı. Bir keresinde Müge Anlı söylemişti. Mevlam evlat diye aratsın ama hayırsız evlat vermesin diye. Böylesine bir duayı etmek çok zor ama belki de doğrusu da bu. Kaldıramayacağımız yüklerle imtihan olmayalım inşallah :) Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Yani birden fazla yumurta mı yumurtluyoruz. Ben tek yumurta oluyor diye biliyorum. Bu konularda gerçekten çok cahilim çok kızdım şu an kendime. Hiç araştırmadığım konular. İnsan kendi anatomisine de bu kadar yabancı olmamalı. Gün aşırı ilişki hala bana uygun gelmiyor