- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi rainbow4607
Allaahhhh bu gece sabahlar olmasin
olmasın vallaa :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allaahhhh bu gece sabahlar olmasin
Tam benim yimirta citlayacagi gun esim goreve gidiyoolmasın vallaa :))
Yaaaa beni delirtiyor yaaaa. tam bir sanat adamı. Kendisi aslan burcu. bu konuda bile gösteriş meraklısı. anı yakalayacak moda girecek sanatını icra edecek manyak. Ben de bir başak burcu olarak görev bilinciyle zamanı geldi mi hadi görev başına Duygu falan hallederiz onları yaaa kafasında sanırım o yüzden mevzu bebek olunca irkiliyor. Bir ara çocuk istemiyordu çaktırmadan takvimimi ezberlemiş günü sayıyor o hafta yüzüme bakmıyordu uyuz. Şimdi çocuk fikrine ılımlı ama yine de böyle çalışmalara gelebileceğini sanmıyorum Hakkımda hayırlısı. Mevlam beni kocamla çok muhatap etmeden evlat bağışlasın inşallah en büyük duam
Takvimler beni strese sokuyor. Normalde regl öncesi bende asabiyet olur. Bir gün öncesi herkesle tartışma potansiyeline sahip oluyorum. Bir keresinde yine döngümde sapma oldu. Program hatırlatmalara başladı. PMS 1 hafta. Regl 3 gün. Şakası yok 1 gün kaldı diye. Tabi ben sinyali aldım. Nasıl sinirliyim. Psikolojik olarak parçalıcak moddayım gel gör ki reglim 3 gün gecikti o sinir de benle boşu boşuna 3 gün kaldı çok komiktim. O yüzden programların üzerimdeki etkisine ve bakıp bakıp hesap yapmaya uyuz olduğumdan sildim. Ben bir de son 2 aydır 32 günde bir regl oldum. Normalde hep 29 gündedir o yüzden programın da suçu yok gerçi. Aman bilemedim yaa :) Şimdi cumartesi oruçla beraber ovülasyon testlerine başlayacağım bakalım :)
Kızlaarrr 12 buçuk ta rahim filmi çekilecek Dr anaesteziye gerek yok dedi çok korkuyorum hem çektirmekten hem sonucundan dua edin nolurr
Polismi askermi eşin :)Tam benim yimirta citlayacagi gun esim goreve gidiyo
Sana bol sans
Canım ne yaptın tavsiyeler için kalmışım umarım rahat geçmiştir film çekilirken? Şimdi nasılsınKızlaarrr 12 buçuk ta rahim filmi çekilecek Dr anaesteziye gerek yok dedi çok korkuyorum hem çektirmekten hem sonucundan dua edin nolurr
Tam benim yimirta citlayacagi gun esim goreve gidiyo
Sana bol sans
Canım ne yaptın tavsiyeler için kalmışım umarım rahat geçmiştir film çekilirken? Şimdi nasılsın
Canım ne yaptın tavsiyeler için kalmışım umarım rahat geçmiştir film çekilirken? Şimdi nasılsın
olsun kuzum bir gün öncesi de olur
spermler canlı kalıyor iki gün
hiç bişey yokmu flu gibi
Bu sıkıntı bende de var canım ne güzel bu ay rahim filmi çekildim Allah nasip ederse gebelik şansım yüksek İnşAllah ama eşim görevden göreve koşuyo 2 kere ilişki olabildi başkada yok olmuycak yani hayırlısı demekten başka elimden bişey gelmiyoTam benim yimirta citlayacagi gun esim goreve gidiyo
Sana bol sans
buna kesinlikle katılıyorum. Annem hep mevlam beni evlatlarımla sınama inşallah diye dua eder. Kadın çok haklıymış sınavların en zoru evlat ile imtihan. Mevlam güzel ömürlü sağlıklı bebekler nasip etsin. Yoksa sadece sağlık değil nice tecavüzcü nice dolandırıcı da anne evladı. Bir keresinde Müge Anlı söylemişti. Mevlam evlat diye aratsın ama hayırsız evlat vermesin diye. Böylesine bir duayı etmek çok zor ama belki de doğrusu da bu. Kaldıramayacağımız yüklerle imtihan olmayalım inşallah :) Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz.Kızlar bide bu ara niye bilmiyorum etrafımdaki doğum yapan arkadaşlarımın hepsinde sağlık sorunu var kimi rahme sıkıştı kafası kan topladı kimine down sendromu teşhisi konuldu . bir arkadaş daha doğum yapacak 2 hafta ya doktoru da demiş Allah nasip ederse kaç ay sonra İnşAllah sağlıcakla bir senin evladını doğurtucam. Allah ne verirse hayırlı vakitte sağlıcakla versin. Bazen sıkıntıyla Allah'ım çocuk ver diye dua etmekten korkarım. Hep duamda düzeltme yaparım Allah'ım olurda yorulduğum sıkıldığım da Allah'ım ver artık dersem bile hayırlısını sağlıcakla ver derim
Kızlar ne diycem sizlere bu klüpte biri hamile kalmış kontrole gitmişler bir tane kese görünmüş 2 hafta sonra tekrar kontrole gittiklerinde ikinci kese geç döllenme ile görünmüş ikiz denilmiş . yani demek istediğim doktor kontrolü olmadığı sürece kaç tane yumurtamız var ne zaman çatlar bilmediğimiz için en iyisi gün aşırı ilişki. Ben şubat ayında aşılama oldum ebe demişti aşılama ile istediğimiz büyüklüğe gelen yumurtaların çatlar ama döllenmeyebilir geride kalan küçükler büyüyüp çatladığında gebelik şansını böyle yakalayabiliriz dediler
ay ins onceki gun degerlendirdik.bide tarihe gore bugun catliyo ama ben onceki gun catladigini hissettim.o gunude degerlendirdik ama riske atmama adina bugunde degerlensin istiyordum.hayirlisi artik kismette varsa iki gun once iki gun sonra illaki olurElinde olan günleri değerlendirsen kafi bence. İmkanı yok bu ay olmaz diyenlerin burada bir bir hamile kaldıklarını okuduk :)
teacheralla benim kuzenim kürtajdan tam bi yol sonra hamile kaldı ve temmuzda doğuracak. ben de senin gibi umudumu kaybediyordum ama tam bi yıl sonra aynı ayda tekrar bişeyler var sanırım. Sakın yılma zaten hep en az bi yıl bekleyin diyorlar insallah senin de güzel haberlerini alacağız :)
Kaderdasim benimBu sıkıntı bende de var canım ne güzel bu ay rahim filmi çekildim Allah nasip ederse gebelik şansım yüksek İnşAllah ama eşim görevden göreve koşuyo 2 kere ilişki olabildi başkada yok olmuycak yani hayırlısı demekten başka elimden bişey gelmiyo