- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Biraz önce dr daydım adetin 3. Günü 2 aydır bu Dr takip ediyor 2 aydır gebeliğe çok yakındın herşey yolundaydaydı tek sıkıntı tüplerde olabilir bide ona bakalım dedi çrş rahim filmi çekilecek minik tıkanıkların varsa film çekilirken aynı anda tedavi de olur eğer daha ciddi yapışıklıklar varsa tüp bebek yapmak zorundayız dedi şimdiden onun stresi sardı çok da pahalıymış be
cok kardeslik boyle durumlarda guzel gercekten bende 31 yasindayimO kadar cok ortak yonumuz varmis ki bende kayinpedrimi yeni kaybettim.onu kaybetmek ucuncu cocugu daha cok istememe neden oldu.cunku kardesler birbirlerine oyle destek oldular ki..
Benim yas 31 sen?
3aydir kullaniyorum bende kullanmalisin zaten gunluk bir ilac vucutta depolama gorevi yapmiyor gunluk vucuttan atildigi icin hergun almak lazimArkadaşlar folik asit kullanıyor musunuz? Doktorunuz mu verdi kendiniz mi başladınız? Aslında gebelik öncesi kullanılması öneriliyor ama ne bileyim daha olmadan da kullanasım gelmiyor...
banada folbiol yarim verdi 1ay oyle kullandim sonra 400mg lik b12 icerikli folic asit istedim tam olarak simdi onu kullaniyorumBenim de normalde çok düzenlidir her ay 29 günde bir olurum ama son 2 aydır yaz dönemine geçti herhalde 32 günde oldum. Yani programım hep 29 güne ayarlı olduğundan ben tatilimi falan hep o tarihlere göre ayarlamıştım ama bünyem yaz moduna geçip 32 döngüyü 32 güne çekince benim planlar alt üst oldu :):) Bu sebeple ovülasyon testinin daha etkili olduğunu düşünüyorum çünkü yine 32 günde mi yoksa hep olduğu gibi 29 günde mi olacak döngüm kestiremiyorum. Programlar 14 gün öncesini gösteriyor ama gecikmeler sanırım süreci etkiliyor. Bir de her ay sonunda regline 2 gün kaldı 1 gün kaldı geciktin diye uyarı verince stres oluyorumAkışına bırakıp zamanda kaybolmak için programı kısa süreliğine kaldırdım :):)
Ben doktora kontrole gittiğimde doktor verdi bana ben kullanmaya başladım folbiol 5 mg ama yarısını iç dedi bana her gün. Bebeğin sağlıklı gelişimi için folik asit çok önemli dedi hatta bebekten 3 ay öncesinde başlamak gerekiyormuş. Bunlar doktorun söyledikleri :)
benimde hafif tikaniklik vardi uyusturulmadan yaptirmistim ben biraz tikaniklik olunca canim acimisti biraz ama ilacla acildi buda bi tur tedavi amaBiraz önce dr daydım adetin 3. Günü 2 aydır bu Dr takip ediyor 2 aydır gebeliğe çok yakındın herşey yolundaydaydı tek sıkıntı tüplerde olabilir bide ona bakalım dedi çrş rahim filmi çekilecek minik tıkanıkların varsa film çekilirken aynı anda tedavi de olur eğer daha ciddi yapışıklıklar varsa tüp bebek yapmak zorundayız dedi şimdiden onun stresi sardı çok da pahalıymış be
ben cızgi göremedım maalesef..bata kac gun var kiMerhaba kızlar bir bakabilir misiniz? Siz de benimm gibi negatif mi görüyorsunuz? Hayalet çizgi gören var mı? Eki Görüntüle 2151179 Eki Görüntüle 2151180
Merhaba Canım, benimde bat 9 haziran. Klomen mı kullandın sen ?Iyi geceler kızlar benimde bat 9 haziran hayırlısı olsun Rabbim hepimizi sevindirsin bu bayrama inşallah
2 gün var canımben cızgi göremedım maalesef..bata kac gun var ki
hmmm cıkması gerekırdı sankı ama mayıs topıgınde battan 5 gun sonra sılık cızgı gorenler vardı.gec dollenme olabılır yanı ..hayırlısı olsun canm2 gün var canım
Bakalım bekleyeceğim ama umutlar gelecek aya kaldı gibihmmm cıkması gerekırdı sankı ama mayıs topıgınde battan 5 gun sonra sılık cızgı gorenler vardı.gec dollenme olabılır yanı ..hayırlısı olsun canm
Kist için kür yap bencebenide araniza alirmisiniz 2aydir klomen deniyorum 2.de catlatma oldum ama kiste donusmus dun regl oldum saligunu dr gidecegim ins. kist giderse tedaviye devam edecegiz pkos oldugumdan 24 haziran diyelim
yarin dr gidecegim bakalim gitmemisse yaparim ama hic uygulamadim kur biliyormusunuz siz ne uygulayayimKist için kür yap bence
Bu 6. Ayım evet stres beni mahvetti özellikle son 2 aydır ama elde değilNe zamandır deniyorsunuz ki? tüplerde olabilir demiş o da bilmiyor. İhtimallerden bahsetmiş sadece bence. Olmayadabilir bakmadan bilemez sonuçta. Canınızı daha şimdiden sıkarsanız oohooo durun bakalım bir sonuçlar gelsin ben doktora dedim tüplerim kapalı mı diye bana saçmalama bakışı attı dene öyle gel dedi :):) stres yooookkk bekleyip görcez süreci. Sıkıntı yapmayın lütfn :)
Aynen ya 2 kez rüyamda test yaptığımı pozitif olduğunu gördüm her an aklımda niye bu kadar abarttım ben de bilmiyorumzaten hayranım kafasına takmayanlara uykumda bile düşünür oldum her ay hüsran.inaşşalh bu ay güzel haberlerimizi alırız canım
Umarım hafif tıkanıklık açarak bunu da atlatırım acısına razıyım başıma başka dertler açmasındacok kardeslik boyle durumlarda guzel gercekten bende 31 yasindayim
3aydir kullaniyorum bende kullanmalisin zaten gunluk bir ilac vucutta depolama gorevi yapmiyor gunluk vucuttan atildigi icin hergun almak lazim
banada folbiol yarim verdi 1ay oyle kullandim sonra 400mg lik b12 icerikli folic asit istedim tam olarak simdi onu kullaniyorum
benimde hafif tikaniklik vardi uyusturulmadan yaptirmistim ben biraz tikaniklik olunca canim acimisti biraz ama ilacla acildi buda bi tur tedavi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?