Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz önce dr daydım adetin 3. Günü 2 aydır bu Dr takip ediyor 2 aydır gebeliğe çok yakındın herşey yolundaydaydı tek sıkıntı tüplerde olabilir bide ona bakalım dedi çrş rahim filmi çekilecek minik tıkanıkların varsa film çekilirken aynı anda tedavi de olur eğer daha ciddi yapışıklıklar varsa tüp bebek yapmak zorundayız dedi şimdiden onun stresi sardı çok da pahalıymış be

Ne zamandır deniyorsunuz ki? tüplerde olabilir demiş o da bilmiyor. İhtimallerden bahsetmiş sadece bence. Olmayadabilir bakmadan bilemez sonuçta. Canınızı daha şimdiden sıkarsanız oohooo durun bakalım bir sonuçlar gelsin ben doktora dedim tüplerim kapalı mı diye bana saçmalama bakışı attı dene öyle gel dedi :):) stres yooookkk bekleyip görcez süreci. Sıkıntı yapmayın lütfn :)

zaten hayranım kafasına takmayanlara uykumda bile düşünür oldum her ay hüsran.inaşşalh bu ay güzel haberlerimizi alırız canım

O kadar cok ortak yonumuz varmis ki bende kayinpedrimi yeni kaybettim.onu kaybetmek ucuncu cocugu daha cok istememe neden oldu.cunku kardesler birbirlerine oyle destek oldular ki..
Benim yas 31 sen?
cok kardeslik boyle durumlarda guzel gercekten bende 31 yasindayim

Arkadaşlar folik asit kullanıyor musunuz? Doktorunuz mu verdi kendiniz mi başladınız? Aslında gebelik öncesi kullanılması öneriliyor ama ne bileyim daha olmadan da kullanasım gelmiyor...
3aydir kullaniyorum bende kullanmalisin zaten gunluk bir ilac vucutta depolama gorevi yapmiyor gunluk vucuttan atildigi icin hergun almak lazim

banada folbiol yarim verdi 1ay oyle kullandim sonra 400mg lik b12 icerikli folic asit istedim tam olarak simdi onu kullaniyorum

benimde hafif tikaniklik vardi uyusturulmadan yaptirmistim ben biraz tikaniklik olunca canim acimisti biraz ama ilacla acildi buda bi tur tedavi ama

benide araniza alirmisiniz 2aydir klomen deniyorum 2.de catlatma oldum ama kiste donusmus dun regl oldum saligunu dr gidecegim ins. kist giderse tedaviye devam edecegiz pkos oldugumdan 24 haziran diyelim
Kist için kür yap bence

Merhaba , benimde bat 9 Haziran. bu ay ilk defa klomen kullandım, 22 Mayıs çatlama iğnesi oldum. Bende herhangi sorun yok her şey normal ama 1 senedir olmadı, bakalım bu ay güzel haberler alabilecek miyiz?

Bu 6. Ayım evet stres beni mahvetti özellikle son 2 aydır ama elde değil

Kızlar folik asit kullanımı çok önemli bebeğin omurilik gelişimi ve diğer faaliyetleri için. Çünkü biz gebeliğimizi öğrendiğimiz haftada bebeğimizin omurilik gelişimi başlamış oluyo . yurt dışındaki kızlar 18 itibaren folik asid kullanılması zorunludur. Hatta buna özen göstermeyenler olduğu için folik asiti şebeke suyuna dahi karıştıran milletler vardır

Umarım hafif tıkanıklık açarak bunu da atlatırım acısına razıyım başıma başka dertler açmasında

ben Her adete yakın çocuğum olduğunu görüyorum canım arada diyorum ki acaba kadın Doğumdan önce psikoloğa mı gitsem diye düşünmedim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…