- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
- Konu Sahibi rainbow4607
İyiymiş inş benimde öyle olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomen ve çatlatma kullanıp olmazsa rahim filmi isteyebilirKızlar ben 1 yıllık evliyim 8 aylik evliyken Dr. Gittim hormonlar da felan bisey cikmadi yum. Da iyi dedi adetlerim düzenli ama 2 aydir 1 2 gun gecikme yapmaya başladı ilk gittiğimde tsh. Yüksekti oda ilaçla baya dusurduk sonra bidaha gitmedim ozaman Dr. 4 ay daha dene olmazsa kendoliginden gel dedi ve hic korunma olmadı evlenmedigimzden beri. Bende bisey çıkmaynca acaba esimde mi sikinti diye dusunduk onada test yaptırdık oninda çok iyi çıktı ama henuz nasip olmadi çarşamba başka bi dr. Randevu aldım oraya gidicem acaba tuplerdemi sıkıntı diye dusunuyirum ama bilmiyorum sizce hangi tedaviyi uygulamaya başlar ?
Bndede işe yaramadı :))Canım bende anestezili rahim filmi çekildim korkulacak bişey Yok süre çok kısa. Ağrı sızı hissetmedim çıktıktan sonra.yalnız birkaç gün çok azıcık kanamam olmuştu .hatta derler ki filmden sonra hamile kalman kolaylaşır .o aylarda hamile kalanlar fazla tabi ben kalmadım o ayrı :)
Canım hamile misin gebeligimin 2. Haftası falan yaziyoBenimmde bat 14 haziran ve bu ay son sansim olmazsa seneye kalicak bebek isi
benimde o dikkatimi çektiCanım hamile misin gebeligimin 2. Haftası falan yaziyo
Degilim kizlar belki bi umut bu ay hamile kalirim diye sat ekledimB
benimde o dikkatimi çekti
Amin canım inşallah bi kere olmuş bak hemde kendiliğinden yani yine olur sıkma canını zamani var herkes ayni seyi soyluyodur eminim bana da sabret zamanı var dediklerinde çok kızıyorum ama hak veriyorum inşallah öyle bi zaman da gelir ki iyi ki de şimdi gelmiş dersin dualarim seninle ❤
Yahu anlamıyorum tahlil yapmadan nasıl verebiliyolar kafayı yicem
nadil olursa bende 3. icin ugrasiyorum ama benim pkos var ilacsiz yumurtlamiyorumDegilim kizlar belki bi umut bu ay hamile kalirim diye sat ekledim
Benim bi sorunum yok aslinda hamile kalmakla alakali ama olmuyo neden bilmiyorum.iki cocugum var ucuncuye cabaliyorum olmuyo hayirlisi
Ben digerlerinde ilac kullanmadim tamamen dogal oldu.sonrasinda 6 yil korundum.simdi klomen kullaniyorum.klomende ikinci ayim ama tum bunyemi mahfetti.hayirlisi olsunnadil olursa bende 3. icin ugrasiyorum ama benim pkos var ilacsiz yumurtlamiyorum
2kizimda klomenle oldular
aynen benimde bunyemi altust etti ilkinde catlatma ignesi kullanmadan catlamis ama 2hafta gecti 2.de catlatma ignesi kullandigim halde igneden sonra 35.gun söktürücü igne ve tarlusal kullanarak regl oldum kis olmus catlamayip psikolojimi alt ust etti hadi gebe olmadim olmadim bu gecikme ne söktürücü igne bile en gec 10gunde regl yaparken bende 14.gun etkisini gosterdi bu ay bakalim eger kist gitmisse pesin pesin duphaston isteyecegim basta icmek icinBen digerlerinde ilac kullanmadim tamamen dogal oldu.sonrasinda 6 yil korundum.simdi klomen kullaniyorum.klomende ikinci ayim ama tum bunyemi mahfetti.hayirlisi olsun
Bata 5 var bugün test almayı düşünüyorum dayanamicam
Bu surecte en cok psikolojik olarak yipraniyoruz zaten.Allah yardim etsin herkeseaynen benimde bunyemi altust etti ilkinde catlatma ignesi kullanmadan catlamis ama 2hafta gecti 2.de catlatma ignesi kullandigim halde igneden sonra 35.gun söktürücü igne ve tarlusal kullanarak regl oldum kis olmus catlamayip psikolojimi alt ust etti hadi gebe olmadim olmadim bu gecikme ne söktürücü igne bile en gec 10gunde regl yaparken bende 14.gun etkisini gosterdi bu ay bakalim eger kist gitmisse pesin pesin duphaston isteyecegim basta icmek icin
aynen bu zaman zarfinda kayinpederimi kaybettik eminik stresten kiste donusup geciktim.Bu surecte en cok psikolojik olarak yipraniyoruz zaten.Allah yardim etsin herkese
Senin cocuklar arasinda kac yas var
Benim oglan 8 kiz 6 yasinda