- 17 Mayıs 2018
- 407
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Bu 6. Ayım evet stres beni mahvetti özellikle son 2 aydır ama elde değil
kesinlikle katiliyorum kafaya takmamak lazimdi bende ilk gebeligim icin 3.5yil ugrastim yumurta takibi 2asilama2tup bebek sonrasi bir dr gittim hatta regl olmanistim. dr kendinden emin pkos oldugum icin kiko ver 3ay icinde benseni hamile biraktiracagim dedi icimden guldum onca tedavi bu benimle dalga geciyor diye oay hastalanmadigim halde klomen verdi bunu kullan hastalandiginda bu ay degil diger ay takibe baslariz dedi diyetisyene yonlendirdi beni ben o ay diyete taktim kafayi klomende kullandim takipsiz sekilde ve 5kilo verdim hastalanmadim1hafta gecti veee bingo hamileydim hersey ciddi anlamda kafads bitiyor 3yil sonra 2.yi istedim nasilsa 1tane vardiye rahattim klomen catlatma ignesi ve ilk ayda yine oldu 5yil gecti simdi 3.istiyorum kafaya neden taktigimi bilmiyorum ama gerginim bu 3.ayim adetlerim bile 2ser hafta ileriye atti. hersey beyinde bitiyorben ortada ihtimal yokken belki bir ihtimal diye düşünerek reglime kadar hamile pozlarında gezdiğimi bilirim. Hatta geçen ay takvime göre bir kez denemem oldu dedim kesin tuttu sonrasında hastalandım grip oldum hastanede beta hcg baktılar antibiyotik kullanmam gerekiyordu çünkü sonuç negatif üsüne kendim test yaptım negatif yine de hala hamile kalma ihtimalini araştırıyordum insan taktı mı takıyor.Allahtan sonra regl oldum da bitti işkence. 32.günde oldum meğer benim sandığım tarihle yumurtladığım tarihin alakası yokmuş. arkadaşımın hiç sorunu yokken sırf kafaya taktığı için 1 yıl olmadı. Kadın dedi amaaan boşver o ay oldu şaka gibi
kesinlikle katiliyorum kafaya takmamak lazimdi bende ilk gebeligim icin 3.5yil ugrastim yumurta takibi 2asilama2tup bebek sonrasi bir dr gittim hatta regl olmanistim. dr kendinden emin pkos oldugum icin kiko ver 3ay icinde benseni hamile biraktiracagim dedi icimden guldum onca tedavi bu benimle dalga geciyor diye oay hastalanmadigim halde klomen verdi bunu kullan hastalandiginda bu ay degil diger ay takibe baslariz dedi diyetisyene yonlendirdi beni ben o ay diyete taktim kafayi klomende kullandim takipsiz sekilde ve 5kilo verdim hastalanmadim1hafta gecti veee bingo hamileydim hersey ciddi anlamda kafads bitiyor 3yil sonra 2.yi istedim nasilsa 1tane vardiye rahattim klomen catlatma ignesi ve ilk ayda yine oldu 5yil gecti simdi 3.istiyorum kafaya neden taktigimi bilmiyorum ama gerginim bu 3.ayim adetlerim bile 2ser hafta ileriye atti. hersey beyinde bitiyor
ins. emeklerimiz bosa cikmazBen doktora kilom var sıkıntı olur mu dedim. Ne kilolular var hamile kalıyorlar. Eğer sorunun yoksa kilo hamile kalmana çokta sıkıntı yaratmaz dedi. Evet çok zor ama sadece psikopatlaşmamak gerekiyor sanırım. Her şeyin bir olma zamanı var. Ol dediğinde zAten olacak. Gün gün kendini dinleyip strese girmek yerine sallamak gerek. Ben en azından bu ay ovülasyon testiyle takip Edicem. Gerekeni yapıcam sonra akışına bırakıp hayattan zevk alıcam. Regl oldum mu olmadım mı takip etmicem bile. Kendimi dinleyip regl tarihimin de ertelenmesini istemiyorum. Benim ilk denemem olacak çokça da sabırsız birisiyimdir. Mevlam mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün umarım. Herkesten güzel haberler alalım haziran boyunca :)
Masallah canim pko var klomenle mi hamile kaldin ilk aydakesinlikle katiliyorum kafaya takmamak lazimdi bende ilk gebeligim icin 3.5yil ugrastim yumurta takibi 2asilama2tup bebek sonrasi bir dr gittim hatta regl olmanistim. dr kendinden emin pkos oldugum icin kiko ver 3ay icinde benseni hamile biraktiracagim dedi icimden guldum onca tedavi bu benimle dalga geciyor diye oay hastalanmadigim halde klomen verdi bunu kullan hastalandiginda bu ay degil diger ay takibe baslariz dedi diyetisyene yonlendirdi beni ben o ay diyete taktim kafayi klomende kullandim takipsiz sekilde ve 5kilo verdim hastalanmadim1hafta gecti veee bingo hamileydim hersey ciddi anlamda kafads bitiyor 3yil sonra 2.yi istedim nasilsa 1tane vardiye rahattim klomen catlatma ignesi ve ilk ayda yine oldu 5yil gecti simdi 3.istiyorum kafaya neden taktigimi bilmiyorum ama gerginim bu 3.ayim adetlerim bile 2ser hafta ileriye atti. hersey beyinde bitiyor
2asilama 2tupbebek sonrasi klomen tedavisiyle oldum ama suan olmuyorMasallah canim pko var klomenle mi hamile kaldin ilk ayda
ay evet ya inşallah daha da temmuz beklemeyelimSelam kızlar bat 25 haziran insallah bu ay da mayis ayı gibi bol hamiş olsun.
İnsallah ya kirmizilara şöyle bi 9 ay ara versek cok guzel olur.rabbim cok bekletmesinay evet ya inşallah daha da temmuz beklemeyelim
Bende bu aydan önceki aylarda hep umutluydum çok fazla belirti yaşıyordum ama bu ay hiç bir belirti yok... o testleri bende kullanıyorum test bozuk olunca hiç bir çizgi çıkmıyor yani o kontrol çizgisi de görünmüyormuş bu ay yumurtlamamış olabilirsin ama umudunu kaybetme bence tabi testlerin yanılma payı fazlaKızlar hepinize iyi ramazanlar.inşallah hayırlısı ile haziran ayında güzel haberler alırız.beni belki hatırlayan olur marttan beri bat nisan bat mayıs ve şimdide bat haziran tipigine yazıyorum.geçen ay çok umutluydum ama olmadı.Bende internetten ovulasyon testi aldım.labo..diye baslayanadn.benim adet dongum 24-25 gün.içerisindeki klavuza göre adetin 7.günü başladım.ilk gün hafif silik 2.çizgi çıktı.ama 7 gündür bazen günde 2 defa olmak kaydıyla yapıyorum.2 çizgi hiç yok.acaba test mi bozuk.yoksa maalesef ben yumurtlamıyormuyum.sinirim bozuldu.8 haziran bat bu arada....
internetten alınan testlerin bozuk olabildiğini buradaki yorumlarda okumuştum sanırım seninki de bozuk çünkü döngünün her döneminde çift çizgi olur kanda her daim lh var sadece ovulasyonda arttığı için çok koyu çizgi oluyor umarım çizgi çıkmadı diye günleri boş geçirmemişsindirKızlar hepinize iyi ramazanlar.inşallah hayırlısı ile haziran ayında güzel haberler alırız.beni belki hatırlayan olur marttan beri bat nisan bat mayıs ve şimdide bat haziran tipigine yazıyorum.geçen ay çok umutluydum ama olmadı.Bende internetten ovulasyon testi aldım.labo..diye baslayanadn.benim adet dongum 24-25 gün.içerisindeki klavuza göre adetin 7.günü başladım.ilk gün hafif silik 2.çizgi çıktı.ama 7 gündür bazen günde 2 defa olmak kaydıyla yapıyorum.2 çizgi hiç yok.acaba test mi bozuk.yoksa maalesef ben yumurtlamıyormuyum.sinirim bozuldu.8 haziran bat bu arada....
aaaaaa bende internetten aldım aynı markadan. Daha yapmaya başlamadım gerçi ama bozuk çıkarsa çok üzülürüm yaa. son kullanma tarihinde bir sıkıntı yok gibi duruyor amainternetten alınan testlerin bozuk olabildiğini buradaki yorumlarda okumuştum sanırım seninki de bozuk çünkü döngünün her döneminde çift çizgi olur kanda her daim lh var sadece ovulasyonda arttığı için çok koyu çizgi oluyor umarım çizgi çıkmadı diye günleri boş geçirmemişsindir
Kızlar hepinize iyi ramazanlar.inşallah hayırlısı ile haziran ayında güzel haberler alırız.beni belki hatırlayan olur marttan beri bat nisan bat mayıs ve şimdide bat haziran tipigine yazıyorum.geçen ay çok umutluydum ama olmadı.Bende internetten ovulasyon testi aldım.labo..diye baslayanadn.benim adet dongum 24-25 gün.içerisindeki klavuza göre adetin 7.günü başladım.ilk gün hafif silik 2.çizgi çıktı.ama 7 gündür bazen günde 2 defa olmak kaydıyla yapıyorum.2 çizgi hiç yok.acaba test mi bozuk.yoksa maalesef ben yumurtlamıyormuyum.sinirim bozuldu.8 haziran bat bu arada....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?