• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar söylenenlere uydum sıvı alımını 2 saat önce azalttım.8 ile 10 arası yaptın .kontrol çizgisi var ama diğer çizgi 7.gün hafif çıktı diğer günler hiç yoktu.yani hep kontrol çizgisi var diğeri yok .bu demekki ben hiç yumurtlamadım.

Normalde döngün ne kadar sürüyor? Şu an kaçıncı günündesin? 6.gün yumurtlamış olabilir misin? Bazı insanlar erken yumurtluyor çünkü. :)

Arkadaşlar söylenenlere uydum sıvı alımını 2 saat önce azalttım.8 ile 10 arası yaptın .kontrol çizgisi var ama diğer çizgi 7.gün hafif çıktı diğer günler hiç yoktu.yani hep kontrol çizgisi var diğeri yok .bu demekki ben hiç yumurtlamadım.

Döngünün 7. günü ise daha erken canim

Hayır hayır yumurtlamıyorum diye bişey yok yumurtlama döngüsün bittikten sonra bile adete yakın dönemde de çift çizgi olur test bozuk bozma moralini sen gün aşırı ilişkiye dikkat et bi süre testi dikkate alma

Hayır hayır yumurtlamıyorum diye bişey yok yumurtlama döngüsün bittikten sonra bile adete yakın dönemde de çift çizgi olur test bozuk bozma moralini sen gün aşırı ilişkiye dikkat et bi süre testi dikkate alma
Yaaaa bir ay boyunca gün boyu ilişki çok değil mi yaa bende internetten test aldım eve gidince deniyim bakalım gerçi regl dönemindeyim bişey çıkmaması gerekir değil mi? Ben biter bitmez başlıcam teste. Şimdi testler sorunlu deyince ben sildiğim takvimleri de yükleyeyim geri o zaman

Normalde döngün ne kadar sürüyor? Şu an kaçıncı günündesin? 6.gün yumurtlamış olabilir misin? Bazı insanlar erken yumurtluyor çünkü. :)
CAnim 24 25 günde bir oluyor.6 güne kadar lekelemem oldu.7.gün banyo yaptım.test yaptım.hafif silik çıktı 2.çizgi.Bende giderek artar diye düşündüm.ama gittikçe çizgi yok oldu .dediğin gibi belki 6.gün yumurtladım ama o zamanda ilişkiye göremezdim.çünkü lekem geliyordu.

Kızlar hepinize iyi ramazanlar.inşallah hayırlısı ile haziran ayında güzel haberler alırız.beni belki hatırlayan olur marttan beri bat nisan bat mayıs ve şimdide bat haziran tipigine yazıyorum.geçen ay çok umutluydum ama olmadı.Bende internetten ovulasyon testi aldım.labo..diye baslayanadn.benim adet dongum 24-25 gün.içerisindeki klavuza göre adetin 7.günü başladım.ilk gün hafif silik 2.çizgi çıktı.ama 7 gündür bazen günde 2 defa olmak kaydıyla yapıyorum.2 çizgi hiç yok.acaba test mi bozuk.yoksa maalesef ben yumurtlamıyormuyum.sinirim bozuldu.8 haziran bat bu arada....

canım o test çizgisi birden koyulaşmıştı bende beklemediğim bir gündü hatta.. daha yumurtlama olmadı demekki.. 3/4 gün daha devam et teste inşAllah hayırlı haberler alırsın ve alırız ;) seni hatırlıyorum evet geçen topiklerden bende hep oralarda olduğum için bakalım bu ay ne olacak..

CAnim 24 25 günde bir oluyor.6 güne kadar lekelemem oldu.7.gün banyo yaptım.test yaptım.hafif silik çıktı 2.çizgi.Bende giderek artar diye düşündüm.ama gittikçe çizgi yok oldu .dediğin gibi belki 6.gün yumurtladım ama o zamanda ilişkiye göremezdim.çünkü lekem geliyordu.

gün aşırı ilişkiyi aksatmamaya çalış..

Yaaaa bir ay boyunca gün boyu ilişki çok değil mi yaa bende internetten test aldım eve gidince deniyim bakalım gerçi regl dönemindeyim bişey çıkmaması gerekir değil mi? Ben biter bitmez başlıcam teste. Şimdi testler sorunlu deyince ben sildiğim takvimleri de yükleyeyim geri o zaman

gün boyu değil canım gün aşırı.. bir gün dolu bir gün boş diyeyim ;)

canım o test çizgisi birden koyulaşmıştı bende beklemediğim bir gündü hatta.. daha yumurtlama olmadı demekki.. 3/4 gün daha devam et teste inşAllah hayırlı haberler alırsın ve alırız :KK66: seni hatırlıyorum evet geçen topiklerden bende hep oralarda olduğum için bakalım bu ay ne olacak..
Ay canım isminden hatırladım bende seni.bugün de yapayım bakalım.bat 8 haziran.bence bu satten sonra yumurtlamam ama.zatende 2.çizgi hiç yoktu dün yaptığım da hayaleti bile yoktu.

Çok düzensiz bir adet döngünüz yoksa genellikle adet bittikten 2 gün sonra yaklaşık 10 gün içinde yumurtlama olur zaten , ben yumurta takibi ni doktor kontrolünde yaptığım halde Dr yine gün aşırı diyor yani kaçış yok :)

Pko veya baska bir yumurtlama sorunu varsa yumurtlamiyor da olabilirsin , kendimden biliyorum, doktor kan değerlerine bakip söylemişti, ama düzenli bir adet döngün varsa bekle yap testleri

Ama
Pko veya baska bir yumurtlama sorunu varsa yumurtlamiyor da olabilirsin , kendimden biliyorum, doktor kan değerlerine bakip söylemişti, ama düzenli bir adet döngün varsa bekle yap testleri
yumurtlama olmuyor dahi olsa silik çift çizgi olur kanda her daim lh hormonu var kontrol çizgisi kadar koyu bir ikinci çizgi oluşmuyorsa yumurtlama olmuyor denilebilir ama bu arkadaşta ikinci çizgi hiç yokmuş o yüzden bozuk olmalı

Ama

yumurtlama olmuyor dahi olsa silik çift çizgi olur kanda her daim lh hormonu var kontrol çizgisi kadar koyu bir ikinci çizgi oluşmuyorsa yumurtlama olmuyor denilebilir ama bu arkadaşta ikinci çizgi hiç yokmuş o yüzden bozuk olmalı
Evet canım 2.çizgi hayalet şeklinde bile değil.hiç yok sadece kontrol çizgisi var.şimdi okuldayım yoksa çeker yollardım.8 gündür yapıyorum.sadece 6.gün merak ettim yaptım hafif silik çıktı 2.çizgi onda da ilişkiye giremezdim.hafiften pembe lekem geliyordu.7.gün duş alıp yaptın.ve diğer günler şuan 15.günün hiç çizgi göremedim

Ay canım isminden hatırladım bende seni.bugün de yapayım bakalım.bat 8 haziran.bence bu satten sonra yumurtlamam ama.zatende 2.çizgi hiç yoktu dün yaptığım da hayaleti bile yoktu.
Hic hormon testi yaptrdiniz mi belki lh hormonunuz dusuktur ilk defa mi ovulasyon testi deniyorsunuz

drdan geldim kistim oldugu gibi duruyor bu ay klomen kullanamayiz inofolic combi kullan 12.gunden itibaren gun asiri iliski dedi bu ayda zor gorunuyor olmazsa brnde ovulasyon testleri alayim onunla deneyeyim

Çok düzensiz bir adet döngünüz yoksa genellikle adet bittikten 2 gün sonra yaklaşık 10 gün içinde yumurtlama olur zaten , ben yumurta takibi ni doktor kontrolünde yaptığım halde Dr yine gün aşırı diyor yani kaçış yok :)

Ohooo öyle gün aşırı birlikte olacak kocam olsa tosbağa gibi olduğundan kendisi. Hele şimdi var yaaa offff ne nazlar yapar. Yok üstümde baskı hissediyorum yok ben böyle takvime göre birlikte olamam. Onun keyfine kalırsakta bir cacık olmaz beni çok lanetli bir süreç bekliyor. Bir ara eşim kendimi kullanılmış hissediyorum triplerindeydi. Gün aşırı desem napar bilemiyorum hadi inşallah diyelim ne diyeyim.

Benimde bat 4 Haziran.
Ne zor süreçmiş böyle beklemek, her sancıyı, her bulantıyı, her ağrıyı hamile sanmak.
Takmamaya çalışsam da sürekli düşünüyorum, hayaller kuruyorum.
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin.

Evet canım 2.çizgi hayalet şeklinde bile değil.hiç yok sadece kontrol çizgisi var.şimdi okuldayım yoksa çeker yollardım.8 gündür yapıyorum.sadece 6.gün merak ettim yaptım hafif silik çıktı 2.çizgi onda da ilişkiye giremezdim.hafiften pembe lekem geliyordu.7.gün duş alıp yaptın.ve diğer günler şuan 15.günün hiç çizgi göremedim

Aynı testi bende aldım. Akşam eve gidince bende denicem. Bir keresinde kel alaka bir zamanda bir kere daha ovülasyon testi denemiştim ben miratech ti o. Bende onda mesela hep tek çizgi gördüm. Hiç silik çizgi gördüğümü hatırlamıyorum. Belki bu testte böyledir. Zamanı gelince belirip sonra kayboluyordur. Senin elindeki testi bende bir deneyeyim belki test öyledir bilemedim :)

Hic hormon testi yaptrdiniz mi belki lh hormonunuz dusuktur ilk defa mi ovulasyon testi deniyorsunuz
Canım ben 5 ay önce kürtaj oldum.şehir hastanesinde testler yapıldı.ama ne testiydi bilmiyorum..doktor bir sorun yok dedi.3 tane doktora gittim.ama inanki hormonlara bakıldi mi bilmiyorum.ama adet olayın tekrar doktora gidip anlatacam bu olayı ve detaylı yumurta takibi isteye cem

Selam kizlar benim bata 4 gün kala geldi kırmızılar. Yeni bat 23 nisan

Back