Aslında beyazı sevılırde sarısı sevılmez normalde. Sen tam tersı.Beyazını çocukluktan itibaren yemedim ama ekmek yerine 2 yumurta yesem olur değil mi sarısı sadece peyniri 2 ye düşüreyim zeytinde 7 olsa olur mu
Inşallah aşmazsın öyle düşünme olur giderÇocuklarla cok vakıt ayıramıyorum spora. Sımdı kahvaltıya misafırım gelcek. Öğleden sonra ben mısafırlıge gıdecegım. Sonra hızlıca eve gelıp akşam yemeğine yine misafırım olcak.
Bugün nasıl dıkkat ederım artık bılemıyorum. :)))
Ekmek yemıyorum. Ins sınırı aşmam.
Hmm daha önce diyetisyenim yumurtayı bi ara omlet yap dedi 1 çay kaşığı tereyağı ile ama dolu bir kaşık değil ucuyla yapsam olur herhaldeAslında beyazı sevılırde sarısı sevılmez normalde. Sen tam tersı.
Bence yemeğe çalış beyazı. Zayıflamak ısteyenler sporcular sarısını yemıyor. Beyazı kadar faydalı degıl sarısı. Zayıflarken kaslarından olmaman ıcın beyaz onemlı dene yapamazsan o zaman ayrı.
Sıyah zeytini saymıyorum ben 10-15 bıle yedıgım oluyor.
taze soğan yaprağı azıcık kısık ateşte kavurup yumurtala pişirebilirsin.Hmm daha önce diyetisyenim yumurtayı bi ara omlet yap dedi 1 çay kaşığı tereyağı ile ama dolu bir kaşık değil ucuyla yapsam olur herhalde
Aynen yağ az olcak yeşillik koyunca güzel oluyor öyle denicem bendetaze soğan yaprağı azıcık kısık ateşte kavurup yumurtala pişirebilirsin.
Bazen dereotu maydonoz koyarım omlete. Bazen ısırgan bazen pazı. O zaman daha doyurucu oluyor. Mümkün olduğunca az yağ kullanmak onemlı.
Azönce bende yürüyüşten geldim ama bugün pek istekli değildim enerjim düşüktü. Sabah erken kan tahlillerimi yaptirmak için sağlık ocağına gittim yürüyerek döndük kahvaltıda çok gecikti gerçi gelincede pek bişey yemedim diyebilirim, herhalde bundan dolayı bütün gunumun enerjisi azaldı . ama ona rağmen şükür 40 dk yürüdüm30dk yürüyüş yaptım başlangıç için iyi bence
Ekmek yiyince verilmiyor ama yinede sen bilirsinBuarada hiçbi öğünümde ekmek katmiyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum. Sade kahvaltıda şu kepekli bisküviler varya içinde 10 tane olan onlardan 3tane ekmek niyetine yiyorum.
Ama 1 dilimde olsa ekmek katmayi düşünüyorum, yoksa öglene kadar acikiyorum okadar yeşillik yediğim halde oyüzden mutlaka ara öğün alıyorum 2-3 gün kurusu kayısı yanına 2 ceviz ve tarçın.
40 dk da güzel benceAzönce bende yürüyüşten geldim ama bugün pek istekli değildim enerjim düşüktü. Sabah erken kan tahlillerimi yaptirmak için sağlık ocağına gittim yürüyerek döndük kahvaltıda çok gecikti gerçi gelincede pek bişey yemedim diyebilirim, herhalde bundan dolayı bütün gunumun enerjisi azaldı . ama ona rağmen şükür 40 dk yürüdüm
Sabah 1 dilim ya kepekli ya çavdar yada tam tahıllı yiyince bişeyi etkileyeceğini sanmıyorum çünkü önceki diyet programindada ekmek vardı hatta sabah 2 dilimdi, ama ben yumurta yemedigim günler 2 dilim yediğim günler 1 yiyodum. Yavaş verdim ama kalıcı oldu oyüzden çok çok beklentim yok en kötüsü haftada enaz 750 gram vermeye bile razıyım tabi inş daha fazlasını veririm.buarada bende sık sık tartilmiyicam ilk cumartesi tartilmistim oyüzden ogünler tartı günüm olacak.Ekmek yiyince verilmiyor ama yinede sen bilirsin
Aynen bende haftaya çarşambaya kadar tartilicamSabah 1 dilim ya kepekli ya çavdar yada tam tahıllı yiyince bişeyi etkileyeceğini sanmıyorum çünkü önceki diyet programindada ekmek vardı hatta sabah 2 dilimdi, ama ben yumurta yemedigim günler 2 dilim yediğim günler 1 yiyodum. Yavaş verdim ama kalıcı oldu oyüzden çok çok beklentim yok en kötüsü haftada enaz 750 gram vermeye bile razıyım tabi inş daha fazlasını veririm.buarada bende sık sık tartilmiyicam ilk cumartesi tartilmistim oyüzden ogünler tartı günüm olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?