Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Ay ben burda paylaşım yapmayi unuttum yaaa yediklerimi 🫠 ama 2 gündür bozmadım kaçamak yapmadım sporlarımı da yaptım🙂 dün deprem oldu Kocaeli ile İstanbul tam sınırdayız baya hissettik Allah beterinden korusun...
Kahvaltı;
1 bardak kefir 1 haşlanmış yumurta
Oglen: ezogelin corba nohut yemeği ve cacık olacak
Aksam; ıspanak yemeği 1 kase yoğurt 4 yk tam buğday makarna
Ara öğün ; Türk kahvesi ve çiğ kuruyemis yarım avuç
Akşam 1 saat spora gideceğim. L

Kızlar artık ne yemek yapacağımı da yiyeceğimi de sasiriyorum.
Degisik lezzetli tariflerinizi nerden buluyorsunuz? Böyle bi uygulama site vb. bir şey varsa bana iletebilir misiniz 🌸🐣
Bugün kahvaltıda tam buğday ekmeği ile tost yedim.
Öğlen bir kase çorba ve bir kase yoğurt tükettim.
Ara öğün olarak badem-Türk kahvesi.
akşam da tavuklu salata yiyeceğim 💓

Bugün deprem sebebi ile yemeği dışarıda yedim.
Kahvaltı: domates salatalık roka hindi füme zeytin acılı ezme fındık ezmesi + 2 dilim tam buğday ekmeği ve çay
Ara: yarım bardak filtre kahve
Akşam: 1 porsiyon tavuk pirzola+ salata +2 dilim çiğköfte

Sabah ara ve ögle
Bir ara daha yaptım Türk kahvesi+2 kuru kayısı ve az kuruyemiş ile daha yemem

Hiç motivasyonum yok, pms yüzünden şiş şiş duruyorum yine. Nefret ediyorum bu döngüden 😒 Bugün resim çekemedim.

Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Avokado
1 dilim wasa

Öğlen
1 avuç kabak çekirdeği
2 hurma

Akşam
2 tavuk but
2-3 kaşık taze fasulye
2 kaşık pesto makarna

Orenda Orenda

Eki Görüntüle 3581538
Orenda Orenda
Kahvaltı: Menemen, tahin pekmez, yeşillik, peynir zeytin, 1 dilim ekmek
Ara:Türk kahvesi kuru meyveli bar
Akşam: king chicken (bunu yiyeceğim diye 13 bin adım attım 😂😂) kendisi 470 kaloriymiş yani bana gelişi 15 kalori oldu 😂😂😂
2 lt su +20 dk Leslie

Eki Görüntüle 3581553 Arada kahve ve Ülker go. Akşam da bezelye, bulgur pilavı yoğurt yedim.

Orenda Orenda
Kahvaltı: çikolatalı granola bar
Öğle: kıymalı patates yemeği, yoğurt, az salata
Akşam: etli sebze güveç, 1 dilim ekmek, 5 kaşık arpa şehriye pilavı, salata
Akşam sonrası: çilek, karadut, erik

Orendacım Lüleburgazda olmana çok şaşırdım, benim memleketim orası ve ailem orada yaşıyor. Sanki akrabammışsın gibi içim pırpır etti 🥹

Ay ben burda paylaşım yapmayi unuttum yaaa yediklerimi 🫠 ama 2 gündür bozmadım kaçamak yapmadım sporlarımı da yaptım🙂 dün deprem oldu Kocaeli ile İstanbul tam sınırdayız baya hissettik Allah beterinden korusun...
Kahvaltı;
1 bardak kefir 1 haşlanmış yumurta
Oglen: ezogelin corba nohut yemeği ve cacık olacak
Aksam; ıspanak yemeği 1 kase yoğurt 4 yk tam buğday makarna
Ara öğün ; Türk kahvesi ve çiğ kuruyemis yarım avuç
Akşam 1 saat spora gideceğim. L
Nevossss Nevossss KendineRenkli KendineRenkli Y Yagmurkan immzaben immzaben Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi kikelomo kikelomo kediannesi0 kediannesi0 ekledim kızlar dünü :KK68:

Günaydıııınnnn kızlarım 🌸
Bugün aşırı motive başladım.
Sabah 8 de kalktım 1 saat yürüdüm.
Kahvaltıda haşlanmış yumurta küçük bir ekmek yedim tam buğday.
Akşama anacığım börek yapacak o yüzden öğlen bir sey yemeyeceğim ara öğünde yapmıyorum.
Akşama saklıyorum kendimi 🥲🐣

Günaydın kızlar. Dunki depremi baya hissettik. Herkes disarida bekledi bizim orada. Binalar yeni olsada bolgedeki zemine ve muteahhite guvenemedigimiz icin sehri terk ettik simdi Ankaradayim oglumla. Esim bizi birakip iş icin eve donmek zorunda kaldi. Kedilerimde evde kaldi. Duzenim biraz bozuldu tabi psikolojimde ama abim prof. sporcu oldugu icin diyete asiri uygun besleniyor yani o konuda hic sorunum yok. Bu ara pek giremeyebilirim. Sporuda aksatacak gibiyim. Kendinize iyi bakin. Seviliyorsunuz..

Selamlar, kahvaltım deprem sebebi ile evde olmadığım için biraz Allah ne verdiyse oldu.
Sabah Türk kavhesi+kuru incir
Kahvaltı: salatalık zeytin hindi füme patates kızartması acılı ezme 2 tatlı kaşığı portakal reçeli ve 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 adet züber protein bar yiyeceğim
Akşam: henüz belli değil tahmini olarak salata çorba ve tavuk yiyebilirim

Back
X