Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden ya change yapmışızOyuncu değişikliği yapar gibi olmuşuz![]()
Kızlar artık ne yemek yapacağımı da yiyeceğimi de sasiriyorum.
Degisik lezzetli tariflerinizi nerden buluyorsunuz? Böyle bi uygulama site vb. bir şey varsa bana iletebilir misiniz
Bugün kahvaltıda tam buğday ekmeği ile tost yedim.
Öğlen bir kase çorba ve bir kase yoğurt tükettim.
Ara öğün olarak badem-Türk kahvesi.
akşam da tavuklu salata yiyeceğim![]()
Bugün deprem sebebi ile yemeği dışarıda yedim.
Kahvaltı: domates salatalık roka hindi füme zeytin acılı ezme fındık ezmesi + 2 dilim tam buğday ekmeği ve çay
Ara: yarım bardak filtre kahve
Akşam: 1 porsiyon tavuk pirzola+ salata +2 dilim çiğköfte
Sabah ara ve ögle
Bir ara daha yaptım Türk kahvesi+2 kuru kayısı ve az kuruyemiş ile daha yemem
Hiç motivasyonum yok, pms yüzünden şiş şiş duruyorum yine. Nefret ediyorum bu döngüdenBugün resim çekemedim.
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Avokado
1 dilim wasa
Öğlen
1 avuç kabak çekirdeği
2 hurma
Akşam
2 tavuk but
2-3 kaşık taze fasulye
2 kaşık pesto makarna
Orenda
Eki Görüntüle 3581538
Orenda
Kahvaltı: Menemen, tahin pekmez, yeşillik, peynir zeytin, 1 dilim ekmek
Ara:Türk kahvesi kuru meyveli bar
Akşam: king chicken (bunu yiyeceğim diye 13 bin adım attım) kendisi 470 kaloriymiş yani bana gelişi 15 kalori oldu
2 lt su +20 dk Leslie
Eki Görüntüle 3581553 Arada kahve ve Ülker go. Akşam da bezelye, bulgur pilavı yoğurt yedim.
Orenda
Kahvaltı: çikolatalı granola bar
Öğle: kıymalı patates yemeği, yoğurt, az salata
Akşam: etli sebze güveç, 1 dilim ekmek, 5 kaşık arpa şehriye pilavı, salata
Akşam sonrası: çilek, karadut, erik
Orendacım Lüleburgazda olmana çok şaşırdım, benim memleketim orası ve ailem orada yaşıyor. Sanki akrabammışsın gibi içim pırpır etti![]()
Ay ben burda paylaşım yapmayi unuttum yaaa yediklerimiama 2 gündür bozmadım kaçamak yapmadım sporlarımı da yaptım
dün deprem oldu Kocaeli ile İstanbul tam sınırdayız baya hissettik Allah beterinden korusun...
Kahvaltı;
1 bardak kefir 1 haşlanmış yumurta
Oglen: ezogelin corba nohut yemeği ve cacık olacak
Aksam; ıspanak yemeği 1 kase yoğurt 4 yk tam buğday makarna
Ara öğün ; Türk kahvesi ve çiğ kuruyemis yarım avuç
Akşam 1 saat spora gideceğim. L
Bende evlendikten sonra kayseriye yerleştim, bayağı uzaktayım yaniaslen nerelisin? Dışarıdan gelenlere trakya ve insanları farklı geliyor, alıştın mı
![]()
Aaa ben de liseyi Kayseri de okudumBen de aslen kayseriliyim ya hahaha. Antalyadan geldim buraya orada yaşıyordum
Daha pek alışamadım evet 1 yıl oldu![]()
ay hangi liseee, kayseri diyip geçmemek lazım bakın ortak noktası kaç kişininAaa ben de liseyi Kayseri de okudum![]()
Şimdi burada isim vermek istemiyorumay hangi liseee, kayseri diyip geçmemek lazım bakın ortak noktası kaç kişinin![]()
![]()
hahaha tamam canım ben de liseyi kayseri de bitirdim sonra üni sonra da annem antalyaya taşındı oraya geçtim direkt işteŞimdi burada isim vermek istemiyorum3 yıl İncesu da son sene Kocasinan AL
Şimdi burada isim vermek istemiyorum3 yıl İncesu da son sene Kocasinan AL
ay sen de gelirsen bu tarafa bende bekliyorumOrenda ile kayseriye gelirseniz bana bekliyorum o zaman, bu kadar ortak nokta tesadüfüne bi kahve içilir
![]()
Benim hayatım da biraz karışık. Şimdiye kadar 5 şehirde yaşadım.hahaha tamam canım ben de liseyi kayseri de bitirdim sonra üni sonra da annem antalyaya taşındı oraya geçtim direkt işte
olsun olsun güzel bir şey bence biraz orda biraz burdaBenim hayatım da biraz karışık. Şimdiye kadar 5 şehirde yaşadım.![]()
Neresilin dediklerinde içimden gelerek söyleyebileceğim bir yer yok amaolsun olsun güzel bir şey bence biraz orda biraz burda![]()
aman ne önemi var kii, canın nereyi isterse orayı dersinNeresilin dediklerinde içimden gelerek söyleyebileceğim bir yer yok ama![]()
Aa ne tesadüf ben de öyleBenim hayatım da biraz karışık. Şimdiye kadar 5 şehirde yaşadım.![]()
Aa ne tesadüf ben de öyledoğum başka liseye kadar başka üniversite başka evlendikten sonra başka şehir benim de
![]()