Bazı günler sisliklerimiz ödemimiz oluyo, bizde dikkat ettiğimiz halde nie kilo aldık die üzülüp durduk yere motivasyonumuzu düşürüyoruz, oyüzden kasmaya hiç gerek yok haftadan haftaya idealdir.Aynen bende haftaya çarşambaya kadar tartilicam
Aynen bide hergün tartılınca motive düşüyor sanki günlük kilo verilecek verilmiyor bazen duruyor durduğunda bile devam etmek lazımBazı günler sisliklerimiz ödemimiz oluyo, bizde dikkat ettiğimiz halde nie kilo aldık die üzülüp durduk yere motivasyonumuzu düşürüyoruz, oyüzden kasmaya hiç gerek yok haftadan haftaya idealdir.
İşte bende tam oyüzden diyorum. Motivasyonum düşecek koyvericem die çok korkuyorum inş bayrama kadar herşey yolunda gider yaaAynen bide hergün tartılınca motive düşüyor sanki günlük kilo verilecek verilmiyor bazen duruyor durduğunda bile devam etmek lazım
İnş, kahvaltı öncesi çıkıyosun dimi bide buarada boyun kaç cnmİnşallah kızlar bugün tam diyet günü olsun birazdan yürüyüşe çıkıcam
Aynen kahvaltı öncesi çıkıyorumİnş, kahvaltı öncesi çıkıyosun dimi bide buarada boyun kaç cnm
Ekmek yemiyosan bence yanına bol yeşillik ekleyerek kahvaltini zenginleştirebilirsin ben öyle yapıyorum ekmek yemiş gibi oluyosun ama yoksa çabuk açlık hissi duyuyorum. Buarada dünden beri Karnım şiş sanki bu hafta veremiyicem gibi okadqrda su içip yeşillik falan yiyorum hele dün full yeşillik sebze yedim ona rağmen afedersiniz lavaboya zor çıkıyorum şişkinliğim ondan galibaO kadarcık yumurta midemi bulandırdı pek sevmiyorum ondan oluyor kokusunu filan artık yumurtayı nadir yerim peynir zeytin en iyisi
Şişkinlik olunca zor oluyor yeşillik sevmiyom ki marul hariçEkmek yemiyosan bence yanına bol yeşillik ekleyerek kahvaltini zenginleştirebilirsin ben öyle yapıyorum ekmek yemiş gibi oluyosun ama yoksa çabuk açlık hissi duyuyorum. Buarada dünden beri Karnım şiş sanki bu hafta veremiyicem gibi okadqrda su içip yeşillik falan yiyorum hele dün full yeşillik sebze yedim ona rağmen afedersiniz lavaboya zor çıkıyorum şişkinliğim ondan galiba
Yavaş yavaş zamanla alisirsin bence. Bende annemden alıştım şuanda resmen otluyorumŞişkinlik olunca zor oluyor yeşillik sevmiyom ki marul hariç
Aynen zor bende de şişkinlik varBenim yumurtlama günüm galiba şişkinliğimin diğer sebebide bu
Ağrımda çoğaldı valla. Tam karnım indi ohh diyeceğim vakit adet zamanı yaklaşırken yine şişmeye başlarım poffkadınlık zor anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?