Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun![]()
Teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun kanka
74 ile başlamışsın sanki öyle yazmışız ama
Ben instagramdan buluyorum genelde diyetisyen tarifleri vsKızlar artık ne yemek yapacağımı da yiyeceğimi de sasiriyorum.
Degisik lezzetli tariflerinizi nerden buluyorsunuz? Böyle bi uygulama site vb. bir şey varsa bana iletebilir misiniz
Bugün kahvaltıda tam buğday ekmeği ile tost yedim.
Öğlen bir kase çorba ve bir kase yoğurt tükettim.
Ara öğün olarak badem-Türk kahvesi.
akşam da tavuklu salata yiyeceğim![]()
Kilo almışsın diye
Üzerim giyinikti de tahminen 74 yazmıştık ya normaline74 ile başlamışsın sanki öyle yazmışız ama![]()
Hahshs ilk tartıldığımdaki aynı kıyafetle tartıldım o zamanlar dahs yüksek çıkmıştı da kıyafetsiz 74-75 gibidir dememiş miydik hatırlayamıyorum kiKilo almışsın diye![]()
Evet öyleydi tamam.hatirladim canımÜzerim giyinikti de tahminen 74 yazmıştık ya normalinebu sefer aynı kıyafetler ile tartıldım düşmüş işte
![]()
Ay cidden mi, ben evlenince geldim buraya buralı değilim ama olsun. Sen neredesin?Orenda
Kahvaltı: çikolatalı granola bar
Öğle: kıymalı patates yemeği, yoğurt, az salata
Akşam: etli sebze güveç, 1 dilim ekmek, 5 kaşık arpa şehriye pilavı, salata
Akşam sonrası: çilek, karadut, erik
Orendacım Lüleburgazda olmana çok şaşırdım, benim memleketim orası ve ailem orada yaşıyor. Sanki akrabammışsın gibi içim pırpır etti![]()
Ben de aslen kayseriliyim ya hahaha. Antalyadan geldim buraya orada yaşıyordumBende evlendikten sonra kayseriye yerleştim, bayağı uzaktayım yaniaslen nerelisin? Dışarıdan gelenlere trakya ve insanları farklı geliyor, alıştın mı
![]()