Bazı günler sisliklerimiz ödemimiz oluyo, bizde dikkat ettiğimiz halde nie kilo aldık die üzülüp durduk yere motivasyonumuzu düşürüyoruz, oyüzden kasmaya hiç gerek yok haftadan haftaya idealdir.Aynen bende haftaya çarşambaya kadar tartilicam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başlangıç 69 hedef 54 (Resimli)
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mart 2017
- 473
- 334
- 23
Aynen bide hergün tartılınca motive düşüyor sanki günlük kilo verilecek verilmiyor bazen duruyor durduğunda bile devam etmek lazımBazı günler sisliklerimiz ödemimiz oluyo, bizde dikkat ettiğimiz halde nie kilo aldık die üzülüp durduk yere motivasyonumuzu düşürüyoruz, oyüzden kasmaya hiç gerek yok haftadan haftaya idealdir.
İşte bende tam oyüzden diyorum. Motivasyonum düşecek koyvericem die çok korkuyorum inş bayrama kadar herşey yolunda gider yaaAynen bide hergün tartılınca motive düşüyor sanki günlük kilo verilecek verilmiyor bazen duruyor durduğunda bile devam etmek lazım
- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.949
- 448
Bugün mısafırım olmasina rağmen ve misafırlıge gıtmeme rağmen bır tek tatlı ve mınıcık sımıt kacamagım oldu.
Sabah 1 h yumurta
1 domates
Yarım salatalık
7 zeytın
1 ınce küçük peynır.
Bır sımıtın 1/8 i ni yedım baya küçüktü. Normalde ekmek vs yemıyorum mısafırım var diye yedım sımıtı.
Mısafırlıkte öğlen 3 köfte 1 ayran.
Kaçamak olarak tatlı. Normalde o da yok.
Akşam 2 yemek kaşığı güveç yemegı
1 yemek kaşığı pilav
Küçük bır kase yoğurt.
Normalde günlük menüm buna benzıyor.
Bütün gün ayaktayım buna rağmen halsız de düşmüyorum.
Sabah 1 h yumurta
1 domates
Yarım salatalık
7 zeytın
1 ınce küçük peynır.
Bır sımıtın 1/8 i ni yedım baya küçüktü. Normalde ekmek vs yemıyorum mısafırım var diye yedım sımıtı.
Mısafırlıkte öğlen 3 köfte 1 ayran.
Kaçamak olarak tatlı. Normalde o da yok.
Akşam 2 yemek kaşığı güveç yemegı
1 yemek kaşığı pilav
Küçük bır kase yoğurt.
Normalde günlük menüm buna benzıyor.
Bütün gün ayaktayım buna rağmen halsız de düşmüyorum.
İnş, kahvaltı öncesi çıkıyosun dimi bide buarada boyun kaç cnmİnşallah kızlar bugün tam diyet günü olsun birazdan yürüyüşe çıkıcam
- 11 Mart 2017
- 473
- 334
- 23
Aynen kahvaltı öncesi çıkıyorumİnş, kahvaltı öncesi çıkıyosun dimi bide buarada boyun kaç cnm
Boyum 1.45
Ekmek yemiyosan bence yanına bol yeşillik ekleyerek kahvaltini zenginleştirebilirsin ben öyle yapıyorum ekmek yemiş gibi oluyosun ama yoksa çabuk açlık hissi duyuyorum. Buarada dünden beri Karnım şiş sanki bu hafta veremiyicem gibi okadqrda su içip yeşillik falan yiyorum hele dün full yeşillik sebze yedim ona rağmen afedersiniz lavaboya zor çıkıyorum şişkinliğim ondan galibaO kadarcık yumurta midemi bulandırdı pek sevmiyorum ondan oluyor kokusunu filan artık yumurtayı nadir yerim peynir zeytin en iyisi
- 11 Mart 2017
- 473
- 334
- 23
Şişkinlik olunca zor oluyor yeşillik sevmiyom ki marul hariçEkmek yemiyosan bence yanına bol yeşillik ekleyerek kahvaltini zenginleştirebilirsin ben öyle yapıyorum ekmek yemiş gibi oluyosun ama yoksa çabuk açlık hissi duyuyorum. Buarada dünden beri Karnım şiş sanki bu hafta veremiyicem gibi okadqrda su içip yeşillik falan yiyorum hele dün full yeşillik sebze yedim ona rağmen afedersiniz lavaboya zor çıkıyorum şişkinliğim ondan galiba
Yavaş yavaş zamanla alisirsin bence. Bende annemden alıştım şuanda resmen otluyorum mesela bende su konusunda oyleydim bazen 1 bardak bile icmedigimi farkediyodum ama azar azar çogalttim bazen 1.5 ama çoğunlukla 2 litre içiyorum.Şişkinlik olunca zor oluyor yeşillik sevmiyom ki marul hariç
- 11 Mart 2017
- 473
- 334
- 23
Aynen zor bende de şişkinlik varBenim yumurtlama günüm galiba şişkinliğimin diğer sebebide bu
Ağrımda çoğaldı valla. Tam karnım indi ohh diyeceğim vakit adet zamanı yaklaşırken yine şişmeye başlarım poff kadınlık zor anacım