• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlangıç 69 hedef 54 (Resimli)

Bazı günler sisliklerimiz ödemimiz oluyo, bizde dikkat ettiğimiz halde nie kilo aldık die üzülüp durduk yere motivasyonumuzu düşürüyoruz, oyüzden kasmaya hiç gerek yok haftadan haftaya idealdir.
Aynen bide hergün tartılınca motive düşüyor sanki günlük kilo verilecek verilmiyor bazen duruyor durduğunda bile devam etmek lazım

Bugün mısafırım olmasina rağmen ve misafırlıge gıtmeme rağmen bır tek tatlı ve mınıcık sımıt kacamagım oldu.
Sabah 1 h yumurta
1 domates
Yarım salatalık
7 zeytın
1 ınce küçük peynır.
Bır sımıtın 1/8 i ni yedım baya küçüktü. Normalde ekmek vs yemıyorum mısafırım var diye yedım sımıtı.

Mısafırlıkte öğlen 3 köfte 1 ayran.
Kaçamak olarak tatlı. Normalde o da yok.

Akşam 2 yemek kaşığı güveç yemegı
1 yemek kaşığı pilav
Küçük bır kase yoğurt.

Normalde günlük menüm buna benzıyor.
Bütün gün ayaktayım buna rağmen halsız de düşmüyorum.

İnşallah kızlar bugün tam diyet günü olsun birazdan yürüyüşe çıkıcam

Kahvaltım ekmek yok sıfır
20180404_082159.png

O kadarcık yumurta midemi bulandırdı pek sevmiyorum ondan oluyor kokusunu filan artık yumurtayı nadir yerim peynir zeytin en iyisi

O kadarcık yumurta midemi bulandırdı pek sevmiyorum ondan oluyor kokusunu filan artık yumurtayı nadir yerim peynir zeytin en iyisi
Ekmek yemiyosan bence yanına bol yeşillik ekleyerek kahvaltini zenginleştirebilirsin ben öyle yapıyorum ekmek yemiş gibi oluyosun ama yoksa çabuk açlık hissi duyuyorum. Buarada dünden beri Karnım şiş sanki bu hafta veremiyicem gibi okadqrda su içip yeşillik falan yiyorum hele dün full yeşillik sebze yedim ona rağmen afedersiniz lavaboya zor çıkıyorum şişkinliğim ondan galiba

Ekmek yemiyosan bence yanına bol yeşillik ekleyerek kahvaltini zenginleştirebilirsin ben öyle yapıyorum ekmek yemiş gibi oluyosun ama yoksa çabuk açlık hissi duyuyorum. Buarada dünden beri Karnım şiş sanki bu hafta veremiyicem gibi okadqrda su içip yeşillik falan yiyorum hele dün full yeşillik sebze yedim ona rağmen afedersiniz lavaboya zor çıkıyorum şişkinliğim ondan galiba
Şişkinlik olunca zor oluyor yeşillik sevmiyom ki marul hariç

Şişkinlik olunca zor oluyor yeşillik sevmiyom ki marul hariç
Yavaş yavaş zamanla alisirsin bence. Bende annemden alıştım şuanda resmen otluyorum :KK48: mesela bende su konusunda oyleydim bazen 1 bardak bile icmedigimi farkediyodum ama azar azar çogalttim bazen 1.5 ama çoğunlukla 2 litre içiyorum.

Benim yumurtlama günüm galiba şişkinliğimin diğer sebebide bu :KK48:
Ağrımda çoğaldı valla. Tam karnım indi ohh diyeceğim vakit adet zamanı yaklaşırken yine şişmeye başlarım poff:işsiz: kadınlık zor anacım

Benim yumurtlama günüm galiba şişkinliğimin diğer sebebide bu :KK48:
Ağrımda çoğaldı valla. Tam karnım indi ohh diyeceğim vakit adet zamanı yaklaşırken yine şişmeye başlarım poff:işsiz: kadınlık zor anacım
Aynen zor bende de şişkinlik var

Öğlen yemeğim
6 yemek kaşığı kabak yemeği
1.5 yemek kaşığı yoğurt
2 domates
2 dilim tam buğday ekmeği bugünlük yedim

Akşam yemeğim
6 yemek kaşığı patlıcan yemeği
1 adet domates
1 bardak su

Back