• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlangıç 69 hedef 54 (Resimli)

Süt bana iyi gelmiyor ama tarçınlı suyu denerim teşekkür ederim sen ne kadar faydasını gördün ne kadar kilo verdiriyor merak ettim

Süt bana iyi gelmiyor ama tarçınlı suyu denerim teşekkür ederim sen ne kadar faydasını gördün ne kadar kilo verdiriyor merak ettim
Diyetısyenım demıstı kılo verdırmeyı hızlandırıyormuş. Yenı başladığım bende.
Sabah aç karnına sıcak suyun ıcıne çubuk tarcın atıp onu içiyorsun ıster sıcak ıster soğuyunca.

Diyetısyenım demıstı kılo verdırmeyı hızlandırıyormuş. Yenı başladığım bende.
Sabah aç karnına sıcak suyun ıcıne çubuk tarcın atıp onu içiyorsun ıster sıcak ıster soğuyunca.
Hmm bunu ben bi deniyim duydum aslında daha önce yaptım 1 kaç gün yapıp bıraktım bi daha denicem ama umarım bu sefer olur

Ara Öğün yeşil çay ananasli açaili
20180402_151719.png

Teşekkür ederim bencede benim için bu daha iyi olcak çünkü 2 gündür bitkin bir şekilde gezdim ve şimdi hala başım ağrıyor sanki hasta gibi birseyim yok ama yorgunluk var öğlen yemeğini birazdan yicem bence sağlıklı olcak yavaş veririm en azından kalıcı aslında 2.5 ay sonra düğünüm var o yüzden acele ediyorum gelinliği zayıf giymek istiyorum en azından 55 yada 57 olsam sorun yok bakalım verebildigim kadar vericem
Senin düğünün var (buarada hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inş) benimde yeğenlerimin sünnet düğünü var 2.5 aya ne yapıp edip kiloların büyük kısmını vermek istiyorum, inş verebiliriz. Düğün zamanı yaklasinca çok zayiflamistim istem dışı stresten galiba 58 den 52 ye düşmüştüm eski resimlere bakınca ister istemez morelim bozuluo. Şimdide tam tersi stresten sisiyorum. Ama çocuk isteği için tedavi olunca ilaçlar mahvetti beni ve 2. İçin geçen seneden beridir yine uğraşıyoruz habire hormon yüklenince yine şişmiştim dengem bozulmuştu oyüzden bu ay dinlenip kendimi kilo vermeye yönlendirdim. buarada kendini bunaltma motive et işe yarıo, habire şiştim ćok kilom var diyince gerçekten iyice kilolar gelio.

Senin düğünün var (buarada hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inş) benimde yeğenlerimin sünnet düğünü var 2.5 aya ne yapıp edip kiloların büyük kısmını vermek istiyorum, inş verebiliriz. Düğün zamanı yaklasinca çok zayiflamistim istem dışı stresten galiba 58 den 52 ye düşmüştüm eski resimlere bakınca ister istemez morelim bozuluo. Şimdide tam tersi stresten sisiyorum. Ama çocuk isteği için tedavi olunca ilaçlar mahvetti beni ve 2. İçin geçen seneden beridir yine uğraşıyoruz habire hormon yüklenince yine şişmiştim dengem bozulmuştu oyüzden bu ay dinlenip kendimi kilo vermeye yönlendirdim. buarada kendini bunaltma motive et işe yarıo, habire şiştim ćok kilom var diyince gerçekten iyice kilolar gelio.
Teşekkür ederim inşallah moralimi bozmuyorum stres yapınca ben kendimi yemeğe veririm o yüzden takmamaya çalışıyorum

Akşam yemeğim
7 y.k.taze fasulye
2 domates
2 y.k yoğurt
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak su
20180402_163954.png

Sağol canım cevabın ıcın cok dıye yapıp 3ayda gerı alınca artık motıve olamıyorum zorlıycam kendimi insallah verırım
Bi baslayabılsem gerısı gelecek :)
Başla ins.canım. hatta diyet gruplarında yarışmalar var çok motive edici oluyor gelirsen bekleriz.ben 13.takımdayim. farklı takinlarda var.günlük menü su Spor bildirimi Yapıyoruz faydalı oluyor

Bugün ben kendimi aç hissediyorum neden acaba ya yedim yemeğimi allah allah of yarın en azından tam 67 görmem için diyeti bozmamam lazım sabredicem yapicak bisey yok ne demişler sabreden derviş muradına ermiş yanı açda olsam yemek yok :stop:

Akşam yemeğim
7 y.k.taze fasulye
2 domates
2 y.k yoğurt
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak suEki Görüntüle 2131971
Canım kastettiğim de tam buydu masallah ..ama ekmek çok geldi gözüme. Yarım ekmek yeter bence..ben ekmek yerken haftada 500 gr.verdim ekmek yemeden 1 kilo..elinden geldiğince azalt

31.12.2017 /75
31.03.2018 /69
01.04.2018 /67.9
02.04.2018_67.5
Toplam 7.5 kilo verdim
Geriye kalan kilo
13.5 kilo var
Bu kiloyu 2 ayda vermem gerekiyor
Ayda en az 6 kilo vermem gerekiyor
Haziranın 7 sine kadar kilo verme işini bitirecem.
Masallah canım düğüne kadar muhteşem olacaksın ins.inanıyoruz...

Günaydın.
Yumurtanın beyazını bı sekılde yemenı tavsıye edıyorum.
Baharat dok yoğurt koy senın yiyebılmen ıcın ne gerekıyorsa nasıl seveceksen öyle ye.
Zayıflamak ıcın sarısı degıl beyazı onemlı. Hemde tok tutuyor.
Ekmek yerıne 2 haşlanmış yumurta bile yıyebılırsın.

Peynırınde cok geldı gözüme. O kestıklerınden sadece 2 dılım Yemen yeterlı. Bol yağlı çünkü onlar. Zeytını bı kaç daha cogaltabılırsın. Karatay onerıyor.

Günaydın.
Yumurtanın beyazını bı sekılde yemenı tavsıye edıyorum.
Baharat dok yoğurt koy senın yiyebılmen ıcın ne gerekıyorsa nasıl seveceksen öyle ye.
Zayıflamak ıcın sarısı degıl beyazı onemlı. Hemde tok tutuyor.
Ekmek yerıne 2 haşlanmış yumurta bile yıyebılırsın.
Beyazını çocukluktan itibaren yemedim ama ekmek yerine 2 yumurta yesem olur değil mi sarısı sadece peyniri 2 ye düşüreyim zeytinde 7 olsa olur mu

Pazartesi ve Cuma günleri tartı günleri hafta 2 gününden fazla tartılmak yok

Back