Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Orenda Orenda
Kahvaltı: yarım kete ve birkaç parça kaşar
Öğle: 3 biskrem, 1 mini brownie intense, 2 çilek, 1 salatalık ( çok saçma parçalar ama ayrı vakitlerde yendi 😀)
Akşam: dolu bir tabak mantarlı arpa şehriye pilavı ve 1 parça tavuk, 1 bardak kefir
Bu aralar leslie yapmıyorum, tekrar onu düzene oturtmam gerek

Selam kizlar ben bir süre gruba ara vermek zorunda kalıcam😞dün gözüm agriyordu çocuklarinda gözü kızarıktı anladim zaten birşeyler geliyor bugün uyandik supriz goz kizarikligi ve sari akinti akiyor ek olarak boğaz ağrısı bıktım bu lanet gripten hastalıklardan.Doktora gidicez modum 0 şuan. Beni şimdilik tablodan çıkarirsin canım çocuklar kendimle ilgilenmem lazim😒bu sürede pek aktif olamiyicam sitede ama bırakmıyıcam kendimi devam ederim.Bu yil şu grip hastaliklarla neler çektim az çok Orenda Orenda biliyor zaten😕

Selam kizlar ben bir süre gruba ara vermek zorunda kalıcam😞dün gözüm agriyordu çocuklarinda gözü kızarıktı anladim zaten birşeyler geliyor bugün uyandik supriz goz kizarikligi ve sari akinti akiyor ek olarak boğaz ağrısı bıktım bu lanet gripten hastalıklardan.Doktora gidicez modum 0 şuan. Beni şimdilik tablodan çıkarirsin canım çocuklar kendimle ilgilenmem lazim😒bu sürede pek aktif olamiyicam sitede ama bırakmıyıcam kendimi devam ederim.Bu yil şu grip hastaliklarla neler çektim az çok Orenda Orenda biliyor zaten😕
Geçmiş olsun canım 😔😔

Dün yazmıştım vukuatım vardı.
O yüzden tek öğünle kaldım
Hiçbir şey yemedim sabah kahvaltısı faciasından sonra

]
Bence bu iş bizim icin 8 haftada bitmez. Hatta umarim ki hepimiz icin zayiflamaktan cok daha fazlasi olsun bu surec. Seni o kadar iyi anliyorum ki.
8 haftadan sonra kendimiz isteyerek devam edeceğimizi düşünüyorum ben. Düşünsenize iyi bir rakam kaybedersek neden devam etmeyelim ki. Tabi ki sadece kilo olarak değil zihin olarak beden olarak da en iyi halimizi istemeli ve onun için çabalamalıyız🫠

Günaydın kızlar kahvaltıyla başladımm 🤭

Eklentiler

• IMG_0662.webp
    IMG_0662.webp
    90,3 KB · Görüntüleme: 12
Geçmiş olsun 😔

Geçmiş olsun kanka

bugün çok güzel bi kahvaltı yapıldı tekrardan başlıyorum hayırlısıyla inşallah 🙏

Back
X