- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Aynen Canım o gün şafağımız olsun bugün arkadaşım geldi henry mağazasından 300 TL elbiseyi 90 TL almışbirde 38 beden kendisi 44 beden giyiyor iddia girdik ben 1 ekimde onu giyeceğim ya o ya ben çok pis iddia girdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen Canım o gün şafağımız olsun bugün arkadaşım geldi henry mağazasından 300 TL elbiseyi 90 TL almışbirde 38 beden kendisi 44 beden giyiyor iddia girdik ben 1 ekimde onu giyeceğim ya o ya ben çok pis iddia girdik
Pilav abartı olmamış mı Can'ım birde pilates yap evde yada jillianKahvaltı:
1kk b.peynir
7 adt s.zeytin
2 d. tt ekmek
1 adt haslanmis yumurta ve cay
Ogle:
2 kepce çorba
2 y.k bulgur pilavi
2.y.k bezelye
2 dilim alabalik
Ara:
Tarcinli Elma ve sut
Aksam:
2 dilim alabalik
2 y.k bezelye
4 y.k bulgur pilavi > menudeki ekmegi dengelemek icin. 1 dilim tt ekmek 2 y.k bulgura es
1 dilim tt ekmek> bu da corbaya es
Spor maalesef yok umarim uyumadan once birseyler yaparim
Afiyet bal şeker olsun Can'ım süpersin♡Menüm♡
Kahvaltim~
•Lor peynirli yumurta ( 1adet yumurta)
•1 aci biber
•1 salatalik
•3 yeşil zeytin
•2 dilim tam buğday ekmek
Ara öğünüm~
•1 muz (tarçınlı)
•2 kuru kayısı
Öğlen~
•1 tabak Kabak yemeği
•1 bardak ayran
Akşam~
•1 kase Mor Lahana salatası
•1 bardak ayran
Spor yok yarindan sonra başlıcam canlar
Pilav abartı olmamış mı Can'ım birde pilates yap evde yada jillian
FıstığıM biraz aksam fazla olmus aksamlari hafif tutarsan daha super olur diger öğünlerin cok guzel afiyet olsunKahvaltı:
1kk b.peynir
7 adt s.zeytin
2 d. tt ekmek
1 adt haslanmis yumurta ve cay
Ogle:
2 kepce çorba
2 y.k bulgur pilavi
2.y.k bezelye
2 dilim alabalik
Ara:
Tarcinli Elma ve sut
Aksam:
2 dilim alabalik
2 y.k bezelye
4 y.k bulgur pilavi > menudeki ekmegi dengelemek icin. 1 dilim tt ekmek 2 y.k bulgura es
1 dilim tt ekmek> bu da corbaya es
Spor maalesef yok umarim uyumadan once birseyler yaparim
Kiyamam kuzum hedefimizden sonra lokum feda olsun sanaGerçekten öyle güzel bir anı oldu o gün akşamında markette devamlı lokumlara bakmıştım ciğerci kedisi gibi
Kiz güldüm sesli sesli biz böyle olmayalimdaEki Görüntüle 1859545
Böyle olmamak için yola devam baby
İşte bende onu diyorum yoksa @ParteMoralll dilinden düşmeyiz duydun mu @blackswannina94 ayağını denk alKiz güldüm sesli sesli biz böyle olmayalimda
Ben senin arkandayim kuzum destekcinim sen o elbisede cok zarif goruneceksinAynen Canım o gün şafağımız olsun bugün arkadaşım geldi henry mağazasından 300 TL elbiseyi 90 TL almışbirde 38 beden kendisi 44 beden giyiyor iddia girdik ben 1 ekimde onu giyeceğim ya o ya ben çok pis iddia girdik
Sagol fistigimAfiyet bal şeker olsun Can'ım süpersin
Canımsın birde elbise beyazmış 1 ekim benim evlilik yıldönümümBen senin arkandayim kuzum destekcinim sen o elbisede cok zarif goruneceksin
Sagol fistigim
Kuzum mesala bulgur yersen o ekmek yerine geciyor oyuzden ekmek yenmemeli ben sana güveniyorum persembe harika haberler vericeksin bizeDiyetisyenimin rehberine baktim da bulgur pilavinin 2 kasigi esittir 1 dilim bugday ekmegine. Bende 2 ekmek yerinde 4 kasik yedim. Haklisin bana da fazla geldi ama proteini az almamak icin yaptim kendimce boseyler. Bakalim dogru mu yaptim persembe ogrenecegim.
Yaaaaaaaa kuzum iste bu gazla mukemmel olurr bembeyaz gelin gibi esinin karsisina cikarsin tekrar tekrar asik edersin kendine mutluluğunuz daim olsun INSALLAH kuzumCanımsın birde elbise beyazmış 1 ekim benim evlilik yıldönümüm
Woooooo tehtitlerrr sen bizimle olduktan sonra biz yolumuzdan vazgecmeyizzzİşte bende onu diyorum yoksa @ParteMoralll dilinden düşmeyiz duydun mu @blackswannina94 ayağını denk al
Ay hadi inşallah Amin Can'ım hep birlikte başaracağız bunuYaaaaaaaa kuzum iste bu gazla mukemmel olurr bembeyaz gelin gibi esinin karsisina cikarsin takrar tekrar asik edersin kendine mutluluğunuz daim olsun INSALLAH kuzum
Bizimde 1 ağustos ilk yil donumuz bin şükür kuzum 2 hafta kaldi ben cok değişemem ozaman ama bende esimin doğum gunune artik beyaz elbise giyerim
@ParteMoralll cok acımasız eleştirir keşkevursa dersinWoooooo tehtitlerrr sen bizimle olduktan sonra biz yolumuzdan vazgecmeyizzz
Senden vazgecmek mumkunmu sen nerdesin bende ordayimmm artikBirde burdayım @ParteMoralll beni sobelemeden ben sobeleneyim artık yeter her yerde buldun beni
INŞALLAH canımcımAy hadi inşallah Amin Can'ım hep birlikte başaracağız bunu