☆Başarı Hikayem☆

Kahvaltı:
1kk b.peynir
7 adt s.zeytin
2 d. tt ekmek
1 adt haslanmis yumurta ve cay

Ogle:
2 kepce çorba
2 y.k bulgur pilavi
2.y.k bezelye
2 dilim alabalik

Ara:

Tarcinli Elma ve sut

Aksam:

2 dilim alabalik
2 y.k bezelye
4 y.k bulgur pilavi > menudeki ekmegi dengelemek icin. 1 dilim tt ekmek 2 y.k bulgura es
1 dilim tt ekmek> bu da corbaya es

Spor maalesef yok umarim uyumadan once birseyler yaparim
Pilav abartı olmamış mı Can'ım birde pilates yap evde yada jillian

♡Menüm♡

Kahvaltim~
•Lor peynirli yumurta ( 1adet yumurta)
•1 aci biber
•1 salatalik
•3 yeşil zeytin
•2 dilim tam buğday ekmek

Ara öğünüm~
•1 muz (tarçınlı)
•2 kuru kayısı

Öğlen~
•1 tabak Kabak yemeği
•1 bardak ayran

Akşam~
•1 kase Mor Lahana salatası
•1 bardak ayran

Spor yok yarindan sonra başlıcam canlar
Afiyet bal şeker olsun Can'ım süpersin

Pilav abartı olmamış mı Can'ım birde pilates yap evde yada jillian

Diyetisyenimin rehberine baktim da bulgur pilavinin 2 kasigi esittir 1 dilim bugday ekmegine. Bende 2 ekmek yerinde 4 kasik yedim. Haklisin bana da fazla geldi ama proteini az almamak icin yaptim kendimce boseyler. Bakalim dogru mu yaptim persembe ogrenecegim.:KK48:

Kahvaltı:
1kk b.peynir
7 adt s.zeytin
2 d. tt ekmek
1 adt haslanmis yumurta ve cay

Ogle:
2 kepce çorba
2 y.k bulgur pilavi
2.y.k bezelye
2 dilim alabalik

Ara:

Tarcinli Elma ve sut

Aksam:

2 dilim alabalik
2 y.k bezelye
4 y.k bulgur pilavi > menudeki ekmegi dengelemek icin. 1 dilim tt ekmek 2 y.k bulgura es
1 dilim tt ekmek> bu da corbaya es

Spor maalesef yok umarim uyumadan once birseyler yaparim
FıstığıM biraz aksam fazla olmus aksamlari hafif tutarsan daha super olur diger öğünlerin cok guzel afiyet olsun:KK66:

Aynen Canım o gün şafağımız olsun :sampiyon:bugün arkadaşım geldi henry mağazasından 300 TL elbiseyi 90 TL almış:skandal:birde 38 beden kendisi 44 beden giyiyor iddia girdik ben 1 ekimde onu giyeceğim ya o ya ben çok pis iddia girdik :sopa:
Ben senin arkandayim kuzum destekcinim sen o elbisede cok zarif goruneceksin:KK200::halay:

Diyetisyenimin rehberine baktim da bulgur pilavinin 2 kasigi esittir 1 dilim bugday ekmegine. Bende 2 ekmek yerinde 4 kasik yedim. Haklisin bana da fazla geldi ama proteini az almamak icin yaptim kendimce boseyler. Bakalim dogru mu yaptim persembe ogrenecegim.:KK48:
Kuzum mesala bulgur yersen o ekmek yerine geciyor oyuzden ekmek yenmemeli :KK66: ben sana güveniyorum persembe harika haberler vericeksin bize:KK66:

Canımsın birde elbise beyazmış :sopa:1 ekim benim evlilik yıldönümüm :KK53:
Yaaaaaaaa kuzum iste bu gazla mukemmel olurr bembeyaz gelin gibi esinin karsisina cikarsin tekrar tekrar asik edersin kendine:KK74::KK200: mutluluğunuz daim olsun INSALLAH kuzum

Bizimde 1 ağustos ilk yil donumuz bin şükür kuzum 2 hafta kaldi ben cok değişemem ozaman ama bende esimin doğum gunune artik beyaz elbise giyerim:halay:

Yaaaaaaaa kuzum iste bu gazla mukemmel olurr bembeyaz gelin gibi esinin karsisina cikarsin takrar tekrar asik edersin kendine:KK74::KK200: mutluluğunuz daim olsun INSALLAH kuzum

Bizimde 1 ağustos ilk yil donumuz bin şükür kuzum 2 hafta kaldi ben cok değişemem ozaman ama bende esimin doğum gunune artik beyaz elbise giyerim:halay:
Ay hadi inşallah Amin Can'ım hep birlikte başaracağız bunu

X