Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

18 Nisan Cuma
12.00: 1 kase ev yapımı yoğurt, yarım dilim organik ekmek
15.00: bir avuç fındık, sade kahve
16.45: bir porsiyon ızgara tavuk (göğüs), mevsim salata, iki dilim elma, iki ceviz.

Su: 1,5 lt olur. 2 olur mu bilemiyorum.
Spor: 50 dk yürüyüş (toplamda 11.525 adım)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Eklentiler

• IMG_2450.webp
    IMG_2450.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 6
Ay bu kadar olur ben de az önce içtim. Ne güzel şeymiş o öyle. Dün almıştım. Kafein de yok ne güzel. Yararlı da galiba di mi
Evet evet 🥰 biz böyle zayiflayacaz ayaklarına kendimize bakıyoruz :süslü:
Enginar gibi karaciğere faydalı . Bir de karabuğday var karaciğer için de onu hiç sevemedim:olamaz: en azından kahveyi içelim 🥰

Enginar gibi karaciğere faydalı . Bir de karabuğday var karaciğer için de onu hiç sevemedim:olamaz: en azından kahveyi içelim 🥰
Ben de hiç sevmem karabuğday, zaten ab kan grubuna yararlı degilmiş o. Grupta muhabbeti dönünce bakmıştım kendi kan grubuma

Kızlar bugün akşam makarna ve olmayacak şeyler yedim yok ya ben valla hiç iyi değilim. Allah'ım inşallah bir an önce toparlarim amin 🤲
Şimdi de yürüyüşe çıktım. Karnım tok olunca aklım başıma geliyor da geç olmuş oluyor ya. Ama önceki iki günden umitliyim. Az yiyebilmiştim

Karabuğdayı elma ve tarçınla denedin mi? Ebru şallı nın tarifi, Daha yenilebilir oluyor, ya da sarımsaklı yoğurtlu filan

Kızlar bugün akşam makarna ve olmayacak şeyler yedim yok ya ben valla hiç iyi değilim. Allah'ım inşallah bir an önce toparlarim amin 🤲
Şimdi de yürüyüşe çıktım. Karnım tok olunca aklım başıma geliyor da geç olmuş oluyor ya. Ama önceki iki günden umitliyim. Az yiyebilmiştim
Bugün olmaz yarın olur, moral bozmak yok canım, dönem dönem hepimiz yaşıyoruz o durumu

Hadi saç boyama partisi yapalım 🥳🥳🥳
Ben niyetlenmisken bugün boyadım boyadım yoğsam ertelerim bakimsizlik bağımlılık yapıyor🫣
Herkisleee bu hafta saçını başını boyuyor, bıyık görmicem kimsede :KK53::KK70:
Bir de motivasyon olsun diye interneten crop tarzı spor bra aldım. Süslenip püslenip spor yapicam :süslü:, yani grlince😊

Valla canım 2aydir hastalıklardan babaneme döndüm. Paçalı don misali geziyorum evde.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Kaptişlerim canlarım. Vallahi özür dilemekten ben de sıkıldım ama menulerimi yazamadım bu hafta salidan sonra iptal oldum resmen ruhen. Çok ağlamak suretiyle kalori harcadım 😅
Ama yine Allah sağlık sıhhat versin her işte bir hayır var diyerek kendime telkinlerde bulundum. Şimdi daha iyiyimm.
Yarın kaç çikicam ben de merak ediyorum 🤗
Yaa neden ağladın canım benim bu ara gerçekten iyi değilsin sen
18 Nisan

12:30

7 hurma, kuruyemiş

18:30

7 hurma, kuruyemiş
Yarım lt kefir

1,5 Lt su
2 kupa çay
2 kupa kahve

Ablam ne yaptın öyle hiç bise yememissin 🤭

18 nisan cuma menüsü
12.00 kahvaltı
Sirkeli su
5 mantar 2 yumurta ile omlet, yarım avakado, yarım dilim peynir, 2 dilim çok tahıllı ekmek.

12.30 ara
Avuç içi fıstık

16.30 ara
3 hurma, 3 ceviz.

18.00 akşam
1 tabak nohutlu bamya yemeği.

Su 1.5 litre (daha fazla içip sismeyecegim)

Iyi akşamlar kızlar bugün menüsü

Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 tane form kraker
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Tahin pekmez 1 ck

Ogle
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık barbunya
Salata

Akşam
2 kase yoğurt çorbası
Etli patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
Salata

Su 3lt

Abla zorlanmaya başladıysan hiç kendini yorma destek her zaman iyi geliyor 😘

şu bir haftada çok dağıldım canım. hafta başına hacamata gideceğim. sanırım perşembeye onu ararım, tartı bildiririm cumaya da başlarım.

Back
X