- 10 Temmuz 2023
- 411
- 941
-
- Konu Sahibi sterilsizpamuk
Telefonu yok bizde kadınınEn mantıklısı bu valla. Yok annem gelicek, yok uzaydan kuzenim gelicek diye bahane aramaya gerek yok ki.
Numarası yok bende arkadaşlar ben onları tanımıyorumsalağa yatıyorlar sen ara kadını çok cinler
Benim yüzümden Zaten kimse gelemiyormuş bize
15 yılda aileler hariç kim gelmiş miş tee
Biz gitsek böyle olsa iyi miy miş
Dedim bizi almanyada arkadaşın davet ediyor her yıl gel gel diye
Ben gittim almanyaya onlarla cafede buluştum sosyalleştik görüştük bitti
evlerine kalmaya bile gitmedim
Naptım otel tuttum gezdim göreceğim kişileri gördüm alışverişimi yaptım geldimm
Ben zaten gitmem milettin evine
Anne baba abla kardeş ok
Gerisi ne gerek
Ki ikimizin de sevdiği iki aile ve birde bekar arkadaşı geldii farklı zamanlarda
Hiç gelmiyormuş kimsesi benim yüzümden
Ben bunlara gıcığım ya
El iyisi olan adamı da s.. ederdim..Baska bi konu acip anlatmis ama kapanmis konusu
icimin yaglari eridiinsan olan ev hanimiyla konusmadan caya bile gitmeu
Acaba kadın kocasına demedi mi yaBu arada şimdi eşim kendini mi acındırıyor anlamadım
Mesaj attığımı söyledikten sonrası yazışmada yaptığımız kavga üzerine çocuk bahanesiyle bi kaç kez yazdı
Bende soguk cvp verdim
Şimdi de instagramdan reels atmış birazdan eve gelir oda
Reels şu; kocanız depresyonda mı? Başlıklı bir reels içeriğinde eğer kocanız şöyle böyle yapıyosa depresyonda olabilir
biraz ilgi gösterin vs vs tarzı
Reelsi yollayıp Altınada ilgilen biraz benimle yazmış
Allahım görüldü attım bıraktım ama kahkaha atıyorum
Ne şimdi bu
Eve gelince nasıl davransam ki surat asmama hiçç katlanamazz boyuna surata bak acık gül der
Bu suratı vereceksen yemek de vwrmw der
Haberi yok muhtemelen eşininAcaba kadın kocasına demedi mi ya
Bu malın haberi yok mu acaba ki halen
Bu ne biliyor musunuz derdiniz olunca korkmayın istemediğiniz konuyu net yansıtın demek . İlk başka korkuyordunuz tepki vermekten. Bakın haksız olduğunu biliyor geri adım attı . Siz kendinize değer verirseniz herkes verirBu arada şimdi eşim kendini mi acındırıyor anlamadım
Mesaj attığımı söyledikten sonrası yazışmada yaptığımız kavga üzerine çocuk bahanesiyle bi kaç kez yazdı
Bende soguk cvp verdim
Reels şu; kocanız depresyonda mı? Başlıklı bir reels içeriğinde eğer kocanız şöyle böyle yapıyosa depresyonda olabilir
Ne şimdi bu
Eve gelince nasıl davransam ki surat asmama hiçç katlanamazz boyuna surata bak acık gül der
Bu suratı vereceksen yemek de verme der
Bu arada şimdi eşim kendini mi acındırıyor anlamadım
Bende soguk cvp verdim
Ne şimdi bu
Bu arada şimdi eşim kendini mi acındırıyor anlamadım
Bende soguk cvp verdim
Ne şimdi bu
Eşiniz hatalı kesinlikle ama mal deyip durmayın yahu zaten yazacağınızı yazdınız kadına daha da gelmezler.Acaba kadın kocasına demedi mi ya
Bu malın haberi yok mu acaba ki halen
Görüldü mü attı, instagramdan arama yap. Hatta görüntülü arama yap ki konuştuğun ben değildim demesin
Biri bana böyle mesaj atsa yerin dibine girerdim özürler dilerdim kocam adına sana sormadan plan yapmışlar diye. Bu ne yüzsüzlüktür ya.
Geldiğinde şarkı da söylüyordu banaBence esinizi hos karsilayin adim atmis tatli tatli satasiyo gibi hissettim
Kardeşim de turistik yerde ve ona da çok bedava tatile giden oluyor, işin tuhafı kardeşim de kimisine ısrar ediyor illa gelin, kendisinin de üç çocuğu var ikisi ergen,enerjisine hayranım ama enayilik yaptığı şey başka şey değil,menfaatcileri göremiyor.Merhaba arkadaşlar, ben bir kaç kez buraya yazdığım gibi insanlara ne güvencim nede bir arada olmak isteyişim kalmadı. Üst üste hep kazık yedim.
Şimdi son kazık olayının üzerinden bir hafta bile geçmedi eşim olacak kazıklara doymayan insan tutturmuş başka şehirden iki de bir arayıp gelmek isteyen insana gel demiş. İki çocuklu aile
Yanlarında da kimi daha getirirler sürpriz ( biz salağız ya çünkü insanlar çok rahat bu konuda)
Sinirlerim zıpladı akşamdan beri kavga ediyoruz. Ben nasıl gelme diyim iki yıldır her yaz gelecez diyorlar sen istemiyosun diye bahane söylüyorum diyor. Geçen yine arayınca bişey diyemedim artık gel demiş
Ya yazarken bile sinirden elim titriyor.
Bu insanları anlatacam ekstra gelmelerini istemediğim birileri ama normalde arkadaşlar bu sıcakta babam gelse çekecek halim yok. Yahu evde şort crop zor duruluyor. Bunlar gelince elin adamının yanında bana giyin deyip durcak. Ki zaten mecbur giyincem. Onu geçtim hizmet et yemek yap.
Şimdi bu insanlara geliyorum sırf turistik bir şehirdeyiz diye resmen bedava tatil için geliyorlar. Normal zamanda arayıp sormazlar. Sadece bir iş yeri açmışlardı bunun için eşimden bir kaç işi halletmesini bilmediklerini rica etmişlerdi. Eşimde bedava yapmıştı. Sonra baktılar ki bedava 5 yıldır ne zaman işi düşse tekrar bir iki gün arayıp sonra isteğini bildiriyor. Eşime yapma salak mısın diyorum. Ya boşver arkadaş sonuçta diyor. Ama ona yaptığın iş için verdiğin zamanı benden çocuğundan çalıyorsun.
Onun için de çok gıcığım bunlara
Diğer bir sebebi de bir keresinde bunların bulunduğu şehirde benim yeğenim vardı. İşe ihtiyacı vardı dedim ki eşime bunlara söyleyelimde bir iş versinler öğrenci kız orda burda çalışacağına cep harçlığı verse yeter dedim. Yani düşünün cep harçlığı
Eşim söylemiş rica minnet yeğenimi çağırdılar iş yok demek için miş.
Sonra yine çağırmışlar çay yaparsın temizlersin ofisi diye ki yeğenim öğretmenlik okuyor ve kendi kurumları da eğitim üzerine verilebilecek birsürü iş varken çay demiş kızda tmm demiş yaparım
Sonra telefonla tekrar aramışlar kızı demişlerki diğer ortak çaycı tutmuş haberimiz yoktu kusura bakma.
Şimdi de gelmiş burda bende bedava yicek içicek yatacak birde yemeğe götürmemi turistik rehberlik yapmamı o biçim benzin harcamamı bekliyecekler
Ben haksızmıyım arkadaşlar ya çıldırıyorum şuan eşimden habersiz arayıp reddetmek için
Birde aklımda şey var dedim ki eşime gelirlerse görecekleri de var
Valla aklımda ki şey gezdirmemek evde oturmak
Bu sıcakta gezmek zorundamıyım arabanıza binin gezin herkes nasıl gidiyor
Yok bunu yazdım burada başka mesajda
eminim bundan
Onlar istiyor
İkincisi de kazık atıldığını düşünmüyor kendince
Hayır diyemeyen biri
Ben bu huyunu seviyorum aslında çok insalcıl ve iyi biri
Ama bu konuda gerçekten bana şeytanı oynaması ipleri geriyor
Sabahtır yazdığım kavgaları yazmadım buraya
Geldiğinde şarkı da söylüyordu bana
Benim adıma bürsürü şarkı besteliyor kendince hep söyler yine içerde elini yıkarken söylüyordu şarkımı
Yüz vermedim pek içim soğumuyor bu adama
Muhtemelen de haberi yok
Ama nasıl olur bunlar nasıl tipler yaaa kadın görüldü yapıp bırakıp eşine demedi mi ki
Dediyse adam nasıl rahat duruyor öyle halen