Fevri bir tepki vermek üzereyim

Esinizin hic akli yokmi malesef esim evde degil evde musait degil haber verseydiniz belki ayarlanabilirdi diyebilmekiydi size sormadan siz yokken nasil kabul eder ben olsam
Bir sekilde soyle gelmemelerini sagla yoksa hayatin kayar derdim 😂

Kendi ailemin yanına memlekete geldim eşim evde kaldı. Ortak bir arkadaşımız evlenmişti ve uzakta yaşıyorlar. Bugün eşimle yaşadığımız şehre gelmişler ve arayıp bizde kalacaklarını haber veriyorlar. Ben evlendiği kadını bir kere gördüm ve enerjimiz hiç tutmadı hiç sevmedim o yüzden sosyal medyasında paylaştıklarına bile bakmıyorum artık. Ama arkadaşımız eşimin gözünde kıymetli. Ben evde yokken o kadının benim evimde gelip kalmasını doğru bulmuyorum çok gerildim çok rahatsızım ben yokum her şeyden önce şimdi o kadın kim ki gelip benim evimi görecek kullanacak? Aşırı şekilde sınırlarım ihlal edilmiş hissediyorum ev bence çok özel, sevmediğim insanlara açmak geriyor beni.
Eşim şimdi onlarla dışarda oturuyor, o diyemez ama ben arayıp evde olmadığımı evde kalmalarının uygun olmadığını söylemem lazım gibi hissediyorum ama bu kaos yaratacak. Eşim de nasıl ters bir şey diyeyim diyemem diye bana kızıyor yapacak bir şey yokmuş artık ona göre. Arayıp ben konuşayım sizce?
Kusura bakmayın kabul etmek isterdim ancak eşim burada yok malum kadınlar bu konularda hassastır.Şimdi o evde yokken kalmanız nasıl olur.Bana pek doğru olmayacak gibi geliyor.Keşke daha önceden haber verseydiniz.....diyebilir..
Ben de istemezdim akraba olsa tamam da..

ben sorun etmezdim ikimizin de evi ama arkadaşlarına bi eşime de sorayım demesini isterdim herhalde
kadının size bir hatası mı oldu? öyleyse ayrı

bu arada ben ilkokuldayken bize gelen sınıf arkadaşım durumları bizden iyi olmasına rağmen annemin yatak odasından altın kolye çalmıştı.
kadıncağız yıllar sonra boşanma hediyesi pırlanta takım almıştı kendine dssfdgf

Karşı taraf sizin evde olmadığınızı biliyor mu acaba, bence bilse erkeği bilmem de kadın gelmez ztn. Bence kadını arayın çok memnun olurdum gelmenize ama ben evde yokum bir daha ki sefere inşallah deyin.

Siz evde yokken olması hoş olmamış ama 1 gece için yakın arkadaşsa idare edilebilir. Eşinizi bi dahakine tembihleyin belliki şak diye sorunca aklına “eşim yok, olsaydı ağırlamak isterdik vs” diyip kestirip atmak gelmiyor

Benim eşyam değerlidir. Korkum, parfümlerimi deneme amaçlı sıkar mı, takılarımı acaba aşırır mı, makyaj malzemelerimi kurcalar mı olurdu. Bu yüzden sakın yatak odamızda yatırma derdim. Salonda yatsınlar sorun olmaz.

Bu onların ayıbı olmus. Ben arayıp o tarz bısey asla soylemezdım. Esıme cok kotu gıydırırdım , kavgasını ederdım. Istersenız kadını arayın bı laf sokun. Yanı gelmıssınız keşke haber verseydınız ben burdayım hıc olmadı böyle tarzı. Ama abartmayın. Bosverın bı gece salonda uyuyup gıdecekler. Klasık erkekler. Beyın yok anacım yook:(

Her yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
Dur sen de yangina korukle gitme. Konu sahibi zaten alev almis.

Simdi esiniz erkek arkadasina deger veriyor
Siz kadini sevmiyorsunuz
Tepki verseniz esinizle tartisacaksiniz
Sizde sosyal medyadan söz paylasin kadin görsün o zaman sjfnndjk

evde kadın yokken neden kimse gelip kalamıyor? anlamadım benim bilmediğim bir sosyal kural mı var birisi anlatabilir mi?
buradaki sorun gelen çiftin emrivaki yapması ve kocasının hanımefendiyle konuşmadan tamam demesi gibi.
Gerçekten… neden bende böyle düşünüyorum ki acaba? (Kadın yokken biri gelip kalmasın düşüncesi)
Benim çocukluğumdan gelen bir durum olabilir mi ki. Hiç sınırlarıma saygı gösterilmezdi. Özel alan diye bir şey yoktu. Annem ve babam ayrıldıktan sonra o kadar çok akraba akraba gezdim ki, herhalde “benim evim, benim özel alanım” diye bi tetiklenme yaşıyorum. Bunun yanı sıra ben huysuz bir ev sahibiyim. 🥲🥲🥲
Asla evime gelene yansıtmam ama evden misafir gittikten sonra tuvaleti direk çamaşır suyuyla yıkarım. Vakit geçirilen yerleri direk silerim. Normalde aşırı derecede temizlik hastası da değilim aslında. Düzenimin bozulmasını vs hiç sevmem, aklım kalır evde eğer ben yoksam.
Bende varsam eğer, emrivaki yapılmamışsa, bana danışılmışsa buyursun gelsinler ama mesela geldiklerinde de asla hiçbir işe ellerini sürdürmem yine hoşuma gitmez. Mesela arkadaşlarım bana geldiğinde bulaşık yıkamak isterler, kimisi mutlu olur yardımcı olunuyor diye ben rahatsız hissediyorum. Belki her şeyi yardımsız yapmaya alıştığım içindir onuda bilmiyorum. Oo biraz daha sorgularsam terapi seansına dönecek. 😅

Gerçekten… neden bende böyle düşünüyorum ki acaba? (Kadın yokken biri gelip kalmasın düşüncesi)
Benim çocukluğumdan gelen bir durum olabilir mi ki. Hiç sınırlarıma saygı gösterilmezdi. Özel alan diye bir şey yoktu. Annem ve babam ayrıldıktan sonra o kadar çok akraba akraba gezdim ki, herhalde “benim evim, benim özel alanım” diye bi tetiklenme yaşıyorum. Bunun yanı sıra ben huysuz bir ev sahibiyim. 🥲🥲🥲
Asla evime gelene yansıtmam ama evden misafir gittikten sonra tuvaleti direk çamaşır suyuyla yıkarım. Vakit geçirilen yerleri direk silerim. Normalde aşırı derecede temizlik hastası da değilim aslında. Düzenimin bozulmasını vs hiç sevmem, aklım kalır evde eğer ben yoksam.
Bende varsam eğer, emrivaki yapılmamışsa, bana danışılmışsa buyursun gelsinler ama mesela geldiklerinde de asla hiçbir işe ellerini sürdürmem yine hoşuma gitmez. Mesela arkadaşlarım bana geldiğinde bulaşık yıkamak isterler, kimisi mutlu olur yardımcı olunuyor diye ben rahatsız hissediyorum. Belki her şeyi yardımsız yapmaya alıştığım içindir onuda bilmiyorum. Oo biraz daha sorgularsam terapi seansına dönecek. 😅
herkesin tarzı aynı olacak diye bir şey yok :) sadece böyle bir kural hiç aklıma gelmemişti.
ben samimiyetine güvendiğim insanlarla pek hizmet etmek kafasında değilim. tabii ev sahipliği yaparım ama insan gibi temiz, düşünceli davranınca sorun yok yani rahat olsun herkes. klozet temizliğimi öncesi ve sonrasında yaparım. başkasının evine gidersem bulaşığımı yıkarım. (bundan sonra aklımda bulunsun istenmeyebileceği de ısrar etmiyim)
bu konu özelinde eşimin de evi ya orası onun da misafiri gelebilir diye düşündüm. spontane durumlar da gelişebilir. sadece öncesinde söylesin bana. ha kimseye ben sizde kalacağım da demem aniden bu örnekteki gibi. yani hanım yokken gitmeme mantığını anlıyorum tabii onun evi orası, o kişinin rızası olmalı diye düşünüyorum ben de.

evde kadın yokken neden kimse gelip kalamıyor? anlamadım benim bilmediğim bir sosyal kural mı var birisi anlatabilir mi?
buradaki sorun gelen çiftin emrivaki yapması ve kocasının hanımefendiyle konuşmadan tamam demesi gibi.
Çoğu kıskanma olabilir ama kendi adıma söyleyeyim, eğer samimi eşimin veya benim samimi arkadaşlarımsa ben evde yokken kalabilirler.

Benim kocam, arkadaşının eşine göz koyacak kadar ş****zse bunu dışardada yapar zaten. Bunun dışında kadın karaktersiz bile olsa, erkek pas vermedikçe bir halt olmaz.

Öyle bir durumla karşılaşsa eşim kendisi bir bahane bulur yollar evden zaten. Bunun dışında eşimle samimi erkek arkadaşının eşini tanımıyorsam 1 gece idare ederim ama günlerce kalamaz. O da evimin bir düzeni var ve ben Titiz birisiyim. Mesela bir tanıdık şu alır içer ve bardağı ters çevirip bulaşık sepetine koyar. Bu sebepten onun evinden bir şey yiyip içmem, eve davet etmem.

Yine başka bir tanıdık aşırı meraklıdır. Gittiği yerlerde her yere bakmak ister "aaa şu da güzelmiş, şöyleymiş" der. Bundanda hoşlanmam.

Yıllar evvel bir çift ağırlamıştık. Ben çiftlerin odasına muhakkak havlu, kağıt havlu, ıslak mendil vs. Koyarım. Yani sonuçta bir şeyler yaşayabilirler. Mesela sabah olunca bunlar duş alırdı. Bir gün çamaşır atayım dedim bir baktım kocasının boxerlarını bildiğin seks sonrası bez olarak kullanılıp kirli sepetine konmuş midem bulandı. Isterseniz çamaşırınızı yıkayın dedim ve eşimle konuşup, bir bahane bulup göndermiştik. Çamaşır makinesini, kirli sepetini, değen çamaşırı iyice dezenfekte etmiştim. Hayır yani evinde napıyorsan yap ama yanında kağıt havlu var onu kullanın pislikler.

Ben bu sebeplerden tanımadığım kalsın istemem. Samimi arkadaşımsa zaten huyumu bilir ve buna riayet eder.

Bu onların ayıbı olmus. Ben arayıp o tarz bısey asla soylemezdım. Esıme cok kotu gıydırırdım , kavgasını ederdım. Istersenız kadını arayın bı laf sokun. Yanı gelmıssınız keşke haber verseydınız ben burdayım hıc olmadı böyle tarzı. Ama abartmayın. Bosverın bı gece salonda uyuyup gıdecekler. Klasık erkekler. Beyın yok anacım yook:(
Bence erkekler kendi aralarinda karar vermis, kadinin ev sahibinin evde olmadigindan haberi bile olmayabilir.

Çoğu kıskanma olabilir ama kendi adıma söyleyeyim, eğer samimi eşimin veya benim samimi arkadaşlarımsa ben evde yokken kalabilirler.

Benim kocam, arkadaşının eşine göz koyacak kadar ş****zse bunu dışardada yapar zaten. Bunun dışında kadın karaktersiz bile olsa, erkek pas vermedikçe bir halt olmaz.

Öyle bir durumla karşılaşsa eşim kendisi bir bahane bulur yollar evden zaten. Bunun dışında eşimle samimi erkek arkadaşının eşini tanımıyorsam 1 gece idare ederim ama günlerce kalamaz. O da evimin bir düzeni var ve ben Titiz birisiyim. Mesela bir tanıdık şu alır içer ve bardağı ters çevirip bulaşık sepetine koyar. Bu sebepten onun evinden bir şey yiyip içmem, eve davet etmem.

Yine başka bir tanıdık aşırı meraklıdır. Gittiği yerlerde her yere bakmak ister "aaa şu da güzelmiş, şöyleymiş" der. Bundanda hoşlanmam.

Yıllar evvel bir çift ağırlamıştık. Ben çiftlerin odasına muhakkak havlu, kağıt havlu, ıslak mendil vs. Koyarım. Yani sonuçta bir şeyler yaşayabilirler. Mesela sabah olunca bunlar duş alırdı. Bir gün çamaşır atayım dedim bir baktım kocasının boxerlarını bildiğin seks sonrası bez olarak kullanılıp kirli sepetine konmuş midem bulandı. Isterseniz çamaşırınızı yıkayın dedim ve eşimle konuşup, bir bahane bulup göndermiştik. Çamaşır makinesini, kirli sepetini, değen çamaşırı iyice dezenfekte etmiştim. Hayır yani evinde napıyorsan yap ama yanında kağıt havlu var onu kullanın pislikler.

Ben bu sebeplerden tanımadığım kalsın istemem. Samimi arkadaşımsa zaten huyumu bilir ve buna riayet eder.
gayet mantıklı. insan gibi saygılı ve düzenli davranıldığı sürece elbette sorun yok.
sanki ev kocaya emanet edilmez diye düşünülüyor gibi geldiğinden garibime gitmişti. adam da kadın kadar sorumluluk sahibi evle ilgili. herkes her işi mükemmel yapamayabilir, nasıl yapıldığı öğretilir. herkesin vakti olmayabilir, iş bölümü yapılır. kendini yetiştirmemiş insanı koca diye istemem. insan olmuş erkekler de var.
onun dışında spontane durumlar gelişse bile kadının rızası olmalı elbette, onun evi sonuçta. o sebeple sorun emrivaki yapılması ve eşinin kadına hiç sormaması demiştim.

evet hoş olmayan bir durum olmuş ancak ev sadece sizinmiş eşinizin evi değilmiş gibi davranmanız da doğru değil.
benim evimde kalamazlar edemezler tavrı ne kadar doğru bilemedim eşiniz orada saksı mı?
onun da evi.
sonuçta bu gibi kararlar ortak alınır.

O zaman adam yokkende gelio kimse kalamaz mesela arkadaşlarim gelecek inşallah başka sehirden hemen benimkini postaladım git dedim ananda kal biz takılıcaz :27: bazen mesela yeğenleri gelicek oluyor bana soruyor diyorum ki bu ev senin yeğenlerin gelecekken bana neden soruyorsun gelicekler de geç şu eve bu kadar anlam yüklemelerini hiç anlamiyorum 4 duvar işte en fazla

Back
X