Annem beni yanlış anlıyor çok üzülüyorum ne desem yanlış anlasiliyorum

Valla konuşmada sizin onu istemediğinize dair emare yokm dediğim gibi anneniz topubkayınvalideye atmış. O bakarım demiyor demişsiniz siz. Baktı kendine kalacak yalandan krize girmiş. O yaş aralığındakiler sık yapar bunu. Ayrıca anneniz gelip sizle yaşayacak bakarsa. Bu sizin aile birliğinizi temelinden sarsar. Eşiniz haklı bir sene kendiniz bakın sonra bakıcı. Evinizde aileden yatılı kalacak kimse olmasın. Ortada ne evlilik kalır ne birşey.

Anneniz konuşuyor işte. O da öyle. Beklentiniz kesin , bebekle ilgili özellikle. Yoksa size çok çektirir. Hamile kızo gelmiş evine bir hafta. Alt tarafı bir tabak fazla koyuyor sofraya. Ne kadra ayıp bunun bile lafını rtmiş. Size geldiğinde de siz işteyken bı yemek yapmıştır. Siz de yapmışsınız elinizden geleni zaten. Ayıp yani annenizin yaptığı. Ama sizin beklentiye girmeniz de yanlış. Kavgayı da bu nedenle çıkarmış belli. Öyle bir konu bile yok istemiyorsun deyip sizi suçlamış deli gibi. Etrafa da bunu anlatacakki ona laf diyen olmasın. Uzak durun bence gayet tehlikeli
Ortada evlilik kalmaz zaten onu biliyorum da sırf çocuğum için düşündüm bakarsa diye bakıcı bulmakta zor

Vanda daha uygun ozeller, ankara da çok pahalı devlettede yengem yardımcı olursa diye geleyim dedim ankaraya bilmiyorum sürekli beni eziyor gibi ne yaptım bilmiyorum abimle yengen bile bana yalvarirdi anne bak diye bizim çocuğa ben demiyormusum hiç ki dedim zaten siz bakarsınız bakıcılari beğenmiyor arkadaşlarım burdakileri dedim.Yok bakıcı yok vanda yatacak yer yok bilmem ne diyorsun falan dedi istemiyorsun bizi ben eşim bana böyle diyor ücretsiz izin al illa sen bak diyor dedim ne kadar alıyım sence diye aramıştım olay bu sonra dedi istemiyorsun cocgunuda başına çal gelirsem doğumuna yüzüme tükür dedi
Gözünü seveyim noktalama işaretleri kullan ya.. al dedi ver dedi çocuklarını dedi git dedi gibi anlatıyorsun. İnsanlar anlamadım diyince de kızıyorsun. Annen de senin gibiyse anlaşamamanız normal

Eşime neden böyle düşündüğünü sorunca net bir şey de demiyor. O da benim kafamı karıştırdı mesela net cevaplar vermiyor. Verincede küçücük çocuk hemen başkasının kucağına mı vereceksin diyor gerçekten böyle mi düşünüyor bilemedim
Büyük ihtimalle kendi kızına bile küfreden bir anneyi evinde istemiyor. Anneniz bile olsa nasıl size hakaret etmesine izin verirsiniz? Sağlıklı bir ortamda çocuğunuzu büyütmek istiyorsanız annenizle iletişimi kesin, çocuğunuza ya kendiniz bakın ya da bakıcı tutun derim..

Gözünü seveyim noktalama işaretleri kullan ya.. al dedi ver dedi çocuklarını dedi git dedi gibi anlatıyorsun. İnsanlar anlamadım diyince de kızıyorsun. Annen de senin gibiyse anlaşamamanız normal
Van'da daha uygun özeller var. Ankara'da ise çok pahalı.Devlette yengem yardımcı olursa diye geleyim dedim Ankara'ya. Sürekli annem beni eziyor gibi hissediyorum, ne yaptım bilmiyorum.Abinle yengen bile bana yalvarırdı dedi. Abim söylermiş, anne sen bak bizim çocuğa diye. Kendi çocuğum için demiyormuşum bak diye. Zaten önceden demiştim bak diye anneme, bakıcıları da beğenmiyor arkadaşlarım burdakileri demistim.Yok işte bana diyorsun ki bakıcı yok, Van'da yatacak yer yok, bilmem ne diyorsun falan bizi mi istemiyorsun dedi annem.Bende eşim bana diyor ki ücretsiz izin al, illa sen bak diyor dedim.Ne kadar almalıyım sence? diye aramıştım annemi.
Olay buydu .Bu dediklerimden sonra küstü bana.Çocugunu da başına çal, evinide çok meraklıydım sana Hakkari'ye dedi. Orospu, kaltak demeye başladı .

Son düzenleme:
İlkokul mezunu biri bile bu şekilde yazmaz.bu nasıl bı anlatım şekli.hangi mesajınızı okuduysam hiçbir şey anlamadım.

Back
X