Ben ne yaşıyorum diye sorguluyorum kendimi ?

Çalışın? Bir çare her zaman vardır
Merdiven yıkayarak üç çocuk okutan kadınlar gördüm, siz ne anlatıyorsunuz

Paranız olursa aileniz karışamaz
Resti çekersiniz
Benim kazandığım parayı eşim bile kazanamıyor :) param da var ama ailemin yanında kalmayınca da olmaz yani ammemle vakit geçirmek istiyorum

Ben yeni evliyim 2 yıllık . . Ben eşimle ilk konuştuğumda kendisi iş arkadaşıyla bir fotoğraf paylaşıp bunu Instagramda benden gizlemiş ben bu 3-4 kere oluyor farkında değilim tabi . Sonra bana açmış ben bu fotoğrafı görünce kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum diyip açtım dedi. ve bende tepkimi koydum sonra paylaşmadı zannederken yeniden gizleyip paylaşmış her neyse ben sonrasında bundan ayrıldım ama sonra biz sevgililige devam ettik . Nişanlanmasan 1 yıl önce iş arkadaşı ile konuşmalarını -ben evlendikten sonra gördüm- aktarıyorum . Ofisse yebi bir kız gelmiş onun fanı mıyız bir etek gitmiş bir oturdu göğüsleri gitti geldi fena oldum demiş eşim çocukta işte kızla ilgili bilgiler veriyor kulak kabarttığı şeyleri söylüyor . Sonra benim 1.02 espirime güldü diyor arkadaşı bu da beğeniyor mesajı sonrasında da başka bir kızdan bahsediyor diyor ki işte Almina gitmiş benim kızı olması ona yürürdüm Instagram‘dan çakardım özür dilerim bunu kullandığım için ama böyle bir ifade vardı yani onlar konuşurken utanmamış ben söylerken mi utanacağım modundayım. Öyle söylemiş ben olmasam neler yapacakmış yani neyse sonra biz evlendik tabi benim haberim yok ben bunları evlendikten sonra görüyorum.evlendik ve başka bir iş arkadaşından -kadın - parasını isterken öpücük atıp aşko va demiş bu kadın ondan 3-4 yaş büyük ve o zaman yeni evliydi . Ben biraz aileyi işin içine kattım bu ne demek vs ve tek yanlışın olursa gözünün yaşına bakmam dedim . Birkaç ay sonra çocukluk arkadaşıyla mesajlarını gördüm . Çocuk çekim Yaptığı iç öamaşırı mankenini atıyor bu da çok tatlı kız yazıyor sonra çocuk mankenin me..e lerinden ne kadar orijinal olduğundan bahsediyor ve başka fotoğraflar atıyor eşimde beğendiğine dair -Allah Allah yazıyor - mesajlar atıyor ve ben bunu gördüm , boşanacagımı söyledim . Sizce siz dışarıdan nasıl değerlendiriyorsunuz ?

süreçte annem ağır hasta . Ben bu durumu baya ayyuka çıkardım aileme söyledim fakat babama stres yasak olduğu için biraz daha sabret dedim ama bu adam iş arkadaşları ile wp konuşmalarını siliyor . Sonra iş yerindeki yeni girmişti iş yerine iki kadını girdikten birkaç ay sonra farklı zamanlarda aratıyor bunu soruyorum ya bayağı kavgalar çıkardım yani beni uyumsuz olmakla falan suçluyor ve gerçekten çok sinirli agresif bir insan oldum artık ve istemiyorum en son annemi hastaneye yatırdık ve refakatçi kaldım yanında tamam dedim gelmeyeceğim istemiyorum artık seni Yani artık yani annem de strese Girecekse de yapacak bir şey yok diye düşündüm çünkü onun da strese girmesini istemiyorum çok sıkıştım arada yalvardı yakardı yok böyle olmayacak şöyle olmayacak ama yani zaten bu adam benimle ya felaket kavgalar ettiğim bir insan arada saygı kalmadı hatta yani şiddete doğru gidiyor olay iki taraflı da
En sevmediğim tip,duygusal açıdan yetersiz hiperaktif erkek tipi,bunlar 60 yaşınıda gelse böyleler malesef ağırlıkları yok duygusal bir bağ kurma becerileri yok,kimse her erkek yapar bunu demesin öyle değil ben birgün çok açık giyinmiş çokta güzel bir kız görmüştüm abime oha ne kadar güzel baksana fln demiştim tabi o zamanlar ben 18 yaşımda flnım,abimde neden bakim elin kızına çok ayıp belki birinin sevgilisi,eşidir öyle herkese bakılırmı demişti ki halada öyledir,güzele bakana bişey demiyorum yada başka birşey olabilir ama bir kadın hakkında iki tane abazanın muhabbeti beni çok gerer,kadıncağız hakkında şurası burası hakkında muhabbet döndürmeleri çok aşağılık bir hareket ve herkes bunu yapmaz empati yapar susar,tanıdığım çoğu erkek böyle bir muhabbete girmez girecek olanlarıda biliriz ona göre tavır alırız zaten,en başından dediğim gibi duygusal açıdan yetersiz duygusal bağ kuramayan empati yeteneği olmayan bir erkek bu şekilde davranır sadece sadakat değil çoğu açıdan zorlar sizi özellikle baba olunca neler olur tahmin bile edemiyorum,bu garibanlar bide bağlanamama durumlarını sorunlu erkek imajını çekici fln sanıyorlar o da ayrı bir komedi,hepimiz gün görmemiş abaza diye dalga geçiyoruz yavrum giller farkında değiller😂belliki boşanılacak bir tip.

Ben yeni evliyim 2 yıllık . . Ben eşimle ilk konuştuğumda kendisi iş arkadaşıyla bir fotoğraf paylaşıp bunu Instagramda benden gizlemiş ben bu 3-4 kere oluyor farkında değilim tabi . Sonra bana açmış ben bu fotoğrafı görünce kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum diyip açtım dedi. ve bende tepkimi koydum sonra paylaşmadı zannederken yeniden gizleyip paylaşmış her neyse ben sonrasında bundan ayrıldım ama sonra biz sevgililige devam ettik . Nişanlanmasan 1 yıl önce iş arkadaşı ile konuşmalarını -ben evlendikten sonra gördüm- aktarıyorum . Ofisse yebi bir kız gelmiş onun fanı mıyız bir etek gitmiş bir oturdu göğüsleri gitti geldi fena oldum demiş eşim çocukta işte kızla ilgili bilgiler veriyor kulak kabarttığı şeyleri söylüyor . Sonra benim 1.02 espirime güldü diyor arkadaşı bu da beğeniyor mesajı sonrasında da başka bir kızdan bahsediyor diyor ki işte Almina gitmiş benim kızı olması ona yürürdüm Instagram‘dan çakardım özür dilerim bunu kullandığım için ama böyle bir ifade vardı yani onlar konuşurken utanmamış ben söylerken mi utanacağım modundayım. Öyle söylemiş ben olmasam neler yapacakmış yani neyse sonra biz evlendik tabi benim haberim yok ben bunları evlendikten sonra görüyorum.evlendik ve başka bir iş arkadaşından -kadın - parasını isterken öpücük atıp aşko va demiş bu kadın ondan 3-4 yaş büyük ve o zaman yeni evliydi . Ben biraz aileyi işin içine kattım bu ne demek vs ve tek yanlışın olursa gözünün yaşına bakmam dedim . Birkaç ay sonra çocukluk arkadaşıyla mesajlarını gördüm . Çocuk çekim Yaptığı iç öamaşırı mankenini atıyor bu da çok tatlı kız yazıyor sonra çocuk mankenin me..e lerinden ne kadar orijinal olduğundan bahsediyor ve başka fotoğraflar atıyor eşimde beğendiğine dair -Allah Allah yazıyor - mesajlar atıyor ve ben bunu gördüm , boşanacagımı söyledim . Sizce siz dışarıdan nasıl değerlendiriyorsunuz ?

süreçte annem ağır hasta . Ben bu durumu baya ayyuka çıkardım aileme söyledim fakat babama stres yasak olduğu için biraz daha sabret dedim ama bu adam iş arkadaşları ile wp konuşmalarını siliyor . Sonra iş yerindeki yeni girmişti iş yerine iki kadını girdikten birkaç ay sonra farklı zamanlarda aratıyor bunu soruyorum ya bayağı kavgalar çıkardım yani beni uyumsuz olmakla falan suçluyor ve gerçekten çok sinirli agresif bir insan oldum artık ve istemiyorum en son annemi hastaneye yatırdık ve refakatçi kaldım yanında tamam dedim gelmeyeceğim istemiyorum artık seni Yani artık yani annem de strese Girecekse de yapacak bir şey yok diye düşündüm çünkü onun da strese girmesini istemiyorum çok sıkıştım arada yalvardı yakardı yok böyle olmayacak şöyle olmayacak ama yani zaten bu adam benimle ya felaket kavgalar ettiğim bir insan arada saygı kalmadı hatta yani şiddete doğru gidiyor olay iki taraflı da
Adam bildiğin sapık. Bosan direkt.

sayfalardan birinde arkadaşların bahsettiği doktorlar:

Gördüm hatta ilk gördüğümde dedim aynı şey yani diye . Beni çok hor kullanıyorlar ailem olsun eşim olsun şu yaşanılanlara bak diyorum . Ben ilk muhabbetten tiksindim annem araya girdi , manken muhabbeti oldu babam kanser oldu yani yok sinir di stresti yok tedavisine odaklansın . Sömürüldüm farkındayım

Ben cidden kendi alanımda yüksek tahsilli bir bireyim zaten başıma bu tarz şeyler gelmesin gelirse de çekmeyeyim diye direktim okudum final yine aynı
ben de yeni gördüm de size atayım dedim. hak ettiğiniz şeyler değil tabii ki geçmiş olsun :(

ben de yeni gördüm de size atayım dedim. hak ettiğiniz şeyler değil tabii ki geçmiş olsun :(
Teşekkür ederim Allah herkesin yardımcısı olsun diyim ne diyim . Benim asıl paylaşma sebebim benim çok abarttığımı düşünüyor insanlar . Yani onu boşver hayatına bak diyen bile evli kalda. Öyle yap diyorlar

Benim konuyada bakar mısın rica etsem
Gevşek gevşek ergen erkek muhabbeti yapmışlar. Bundan sonra da yapar, yapacaktır.
Her saniye kontrol etmeye çalışmak senin açından çok yorucu. Sen sinirlendikçe kızdıkça odasına kapanıp video izleyip mastürbasyon yapan ergen oğlanlar gibi daha gizliden bunları yapmaya keyif almaya devam edecektir.
Telefonunu karıştırma, gerek yok. Sana bir faydası olmaz. Erkeklerin erkek muhabbetlerini bilmek istemem.
Evlenmeden evvel farkettiğinde ayrılsan olurmuş ama evlendikten sonra öncesi için sinir bozmana gerek yok.
Şu an odaklanman gereken yer ailenin sağlığı, onların iyi hissetmesi için neler yapabilirsin vs.

Demiyorum ki kabullen köşende otur, sadece biraz ertele ve odak noktanı ailene çek.

Abazalığı bu kadar diline vuranın ya yaşı küçüktür ya da çok yüksek ihtimalle performansı berbattır. Ondan diline vuruyor.

Back
X