Fevri bir tepki vermek üzereyim

Ben kadına git yatak odamda kalacakları dedim sana yazmadikca sustukça konuşuyorsun yok kafamda kuruyormusum allahsen yazma alintida yapma ben varsayimla konuştum gece gece sardiniz
Bak arkadaşım banlanmamak için susuyorum yoksa ağlaya ağlaya pembe günlüğüne yazarsın git ötede oyna hadi bakim burası senin oyun alanın değil insanlara saçma sapan gazlar verme

Bak arkadaşım banlanmamak için susuyorum yoksa ağlaya ağlaya pembe günlüğüne yazarsın git ötede oyna hadi bakim burası senin oyun alanın değil insanlara saçma sapan gazlar verme
Bence bdv sana yaramıyor yine banlancaksın sakin ol 😂

Ev ortak alanınız değil mi eşiniz sizle fikir birliği yapmadan nasıl kabul ediyor? Ayrıca şu Türk toplumunda tatile geldik ama evinizi pansiyon olarak kültüründen bir kurtulamadık. Yola para buluyorsan kalacak otele de bul. İnsanlara emrivaki yapmak çok ayıp bir şey. evde yoksunuz erkekler düşüncesiz ama kadının girmemesi lazım. Ben olsam eşime söylerdim reddetsin diye. Ders olur ona da ortak alana dair düşüncesizce karar almasından ötürü.

yok canım ne yatak odası mevzusu bu. sevmediğim kişiler ben yokken eve gelecek olmasından rahatsız oldum sadece. yapacak bir şey yok artık zaten

Konu sahibi, burada yazılanlardan etkilenip arasanız eşinizle olan ilişkinize zarar verirsiniz. Olan olmuş artık. Sakin bir dille eşinize bir daha böyle bir şey olursa kabul etmeyeceğinizi söyleyin.

Ev ortak alanınız değil mi eşiniz sizle fikir birliği yapmadan nasıl kabul ediyor? Ayrıca şu Türk toplumunda tatile geldik ama evinizi pansiyon olarak kültüründen bir kurtulamadık. Yola para buluyorsan kalacak otele de bul. İnsanlara emrivaki yapmak çok ayıp bir şey. evde yoksunuz erkekler düşüncesiz ama kadının girmemesi lazım. Ben olsam eşime söylerdim reddetsin diye. Ders olur ona da ortak alana dair düşüncesizce karar almasından ötürü.
Evet bana da bu yatılı misafir olma muhabbeti saçma geliyor. Bu konu için söylemiyorum sadece. Annem anlatır hep, annem küçükken yazlığa giderlermiş 2 ay. Hemen dedemin bütün sülalesi de gelirmiş arkalarından. 2 ay bedavadan kalıp yiyip içip, denize girip, evin içine eder tatillerini yapıp dönerlermiş. Anneannem tüm yaz milletin pisliğini toparlarmış arkalarından. Kadın tatile mi gelmiş, hizmetçilik yapmaya mı anlamazmış.

Ya arkadaşlar burda kimse yatılı misafiri savunmuyor zaten olan olmuş keşke karşı taraf düşünseydi ve teklif bile etmeseydi ama olmuş işte 1 günden kimseye birşey olmaz bidahakine kabul edemiceni öğrenmiâ oldu adam
Savunmadığını anladık gülüm zaten. Bende konu sahibinin aramaması taraftarıyım. Eşi bir kere tamam demiş çünkü 1 gün değilde 10 gün olsaydı, 1 ay olsaydı ısrarla söylerdim arasın eşin bir bahane bulsun diye.
Sohbet ediyoruz sadece, fikir paylaşıyoruz. 😅 (Kışkırtıcı yorumlardan bahsetmiyorum)

şu anda yapabileceğiniz bi şey yok. ancak "kusura bakmayın ben de bayram için şehirdışında idim. bir dahakine sizi ağırlayacak evin hanımı olarak bana önceden haber vermeyi akıl ederseniz o zaman sizi ağırlayabilirim" gibi lafı ağzına kürekle vurur gibi üstüne atabilirsiniz. bi daha da geleceklerini sanmam.

Ya arkadaşlar burda kimse yatılı misafiri savunmuyor zaten olan olmuş keşke karşı taraf düşünseydi ve teklif bile etmeseydi ama olmuş işte 1 günden kimseye birşey olmaz bidahakine kabul edemiceni öğrenmiâ oldu adam
Valla ben de anlamadım bu abartma durumunu. Adam düşüncesizlik yapmış buyurun gelin demiş konu sahibi de sırf kadını sevmediği için evine almak istemiyor. Bir akşam için eşini rezil etmesine ne gerek var adamın niye ağzına sıçılıyor ? En ağır yorumları da yapan üyelerden biriyim ama bu konudaki saçmalama seviyesi bir başka. Yok yatak odası yok sevişseler falan filan ohooo neler attı bir üye ortaya. Tamam sınırımızı bilelim de bu kadar fevrilikte fazla değil mi. Konu sahibini sakinleştirebilecekken kaos mu arıyorsunuz anlamadım ki.

Valla ben de anlamadım bu abartma durumunu. Adam düşüncesizlik yapmış buyurun gelin demiş konu sahibi de sırf kadını sevmediği için evine almak istemiyor. Bir akşam için eşini rezil etmesine ne gerek var adamın niye ağzına sıçılıyor ? En ağır yorumları da yapan üyelerden biriyim ama bu konudaki saçmalama seviyesi bir başka. Yok yatak odası yok sevişseler falan filan ohooo neler attı bir üye ortaya. Tamam sınırımızı bilelim de bu kadar fevrilikte fazla değil mi. Konu sahibini sakinleştirebilecekken kaos mu arıyorsunuz anlamadım ki.
Bazıları dikkat çekmeye çalışıyor ablası kendi haline bırakalim 😁

Eksileyen olmuş ama haklısınız. Her yeri karıştırıp dedikodu yapmaya meraklı ne çok kadın var.
Ya benim o kadar çok başıma geldi ki… yıllardır arkadaşım bildiğim, güvendiğim insanlar evime kalmaya geldiğinde eşyalarımı çaldı gitti. İlk başta konduramadım. Sonra özellikle dikkat ettim, takip ettim eşyalarımı. Tabi ki herkes aynı değil, birkaç kişi yaptı diye herkesi günah keçisi belleyemem ama artık kolay kolay kimseye güvenip evimi, özelimi açmam hele ki ben yoksam o evde. 🥲 olan olduktan sonra insanları suçlasan ne, kimse ortaya çıkıp “ay evet evini karıştırdım, eşyanı çaldım” demez ki. Yine bu konu dışında fikirlerimi söylüyorum, ilgili arkadaşlara duyurulur 😂

Kendi ailemin yanına memlekete geldim eşim evde kaldı. Ortak bir arkadaşımız evlenmişti ve uzakta yaşıyorlar. Bugün eşimle yaşadığımız şehre gelmişler ve arayıp bizde kalacaklarını haber veriyorlar. Ben evlendiği kadını bir kere gördüm ve enerjimiz hiç tutmadı hiç sevmedim o yüzden sosyal medyasında paylaştıklarına bile bakmıyorum artık. Ama arkadaşımız eşimin gözünde kıymetli. Ben evde yokken o kadının benim evimde gelip kalmasını doğru bulmuyorum çok gerildim çok rahatsızım ben yokum her şeyden önce şimdi o kadın kim ki gelip benim evimi görecek kullanacak? Aşırı şekilde sınırlarım ihlal edilmiş hissediyorum ev bence çok özel, sevmediğim insanlara açmak geriyor beni.
Eşim şimdi onlarla dışarda oturuyor, o diyemez ama ben arayıp evde olmadığımı evde kalmalarının uygun olmadığını söylemem lazım gibi hissediyorum ama bu kaos yaratacak. Eşim de nasıl ters bir şey diyeyim diyemem diye bana kızıyor yapacak bir şey yokmuş artık ona göre. Arayıp ben konuşayım sizce?
Esınızde sizin yanınıza gelecegıni soylesın. Gidıp otelde kalsınlar otelmı yok sanki. Ama siz bunu tartışma çıkarmadan sakın bır dılle soyleyın kocanıza.

Eşinizin size söylememesi kabalık olmuş. Geçmiş yıllarda buna benzer bir durum oldu yani biz misafir aileydik. O da şöyle gelişti arabayla başka şehre giderken eşim ya xxxx de bir arayım görüşelim dedi. (O şehirden geçiyorduk)

Aradı ve bizi eve davet etti eşi yokmuş, akşam 9 civarıydı. Sohbet ettiler biz kalkacaktık eski anılardan falan bahsederken, adam tutturdu yakın bir şehirdeki başka arkadaşa gidelim yarın hep beraber dedi.

Bizim plan bir sonraki şehirde konaklamaktı. Adam bir türlü bırakmadı bana "Yengeç sen yat dinlen biz biraz daha sohbet edelim" dedi. Ben de başka evde kalmayı sevmem otel vs. Dedim ama adam bırakmadı bir türlü bir de diğer arkadaş mevzu falan olunca eşimle beraber bayağı gözleri parladı.

Eşi aramıştı onada söyledi kadın bir şey demedi ama ne bileyim adamı çok tanımam, eşini 1 kere görmüştüm ben kendim rahatsız olsamda kendi açımdan 1 gecelik katlandım sabahına yola çıktık tekrar.

Kendi açımdan söylüyorum yani pek tanımadığım bir evde kalmak en başta benim pek hoşuma gitmedi. (Yatak odasında kalmadık)

Eğer 1 gecelik bir ziyaretse benzer durumda ben de bir şey demezdim. Ama hani günlerce kalsınlar istemezdim. Bir gecelik ziyaret için kırmayın eşinizi sonra usulünce uyarın. Belki size dese bir geceyi sorun etmezsiniz. Ama yineliyorum benden habersiz kabul etmişse kırılırdım.

Her yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
Ablacım iyi misin neden kadının yatak odasını kullansınlar 1+1 ev olsa dahi adam odasında yatar misafir çiftte salonda koltukta yatar eve gelecek misafirde onların yatağında adamla birlikte yatacak hali yok ya hani.

Konu sahibi eşinin arkadaşlarını arayıp gelmelerini istemediğini söylediğinde bu defa eşinin sınırlarını ihlal etmiş olacak aynı zamanda insanların gözünde eşini küçük düşürecektir.
Valla bazen bazı şeyler yaşanmalı diye düşünüyorum doğru yanlış benim fikrim. Çok irite edici bi durum karşı taraf düşünemiyor kocası düşünemiyor ben rahatsız olur arardım ama konu sahibine ara da diyemem aile dinamikleri nasıl bilemem

Valla bazen bazı şeyler yaşanmalı diye düşünüyorum doğru yanlış benim fikrim. Çok irite edici bi durum karşı taraf düşünemiyor kocası düşünemiyor ben rahatsız olur arardım ama konu sahibine ara da diyemem aile dinamikleri nasıl bilemem

Ortada yaşanacaklara değecek bir şey yok.

Back
X