Ben ne yaşıyorum diye sorguluyorum kendimi ?

Bir arkadaşımın kocası bir kadın iş arkadaşıyla yemek planlamış arkadaşımdan gizli. Arkadaşım bunu öğrendi daha yemeğe gidilmeden..
kıyamet koptu tabi. Kayınpederi kuzum kötü bir şey yok yemek yiyecekmiş sadece deyince bizim ki “öyle mi tamam o zaman ben sıradan mahalledeki tüm adamlarla yemek yiyecem sen de alnın ak gez bakalım benim gelinim çok namuslu diye” deyince adam geri adım atmıştı 😃😃😃
Arkadaşım affetti ama 5 senedir o kocanın çektiğini bir ben bilirim bir Allah 😂 çok iyi yapıyor helali hoş olsun
Ne yapıyor mesela bir örnek verir misiniz hani nasıl bir ceza olabilir?

İnanın mesajlar için teşekkürler . Hastanın 3 ay ömrü kaldı ne eksik ne fazla ne yapabilirim bu saatten sonra onunla olup ne yapacağım
Bize de 6 ay denmişti, biliyorum o hissiyatı. Şu durumda boşanma işini bekleyin. Yalnız dikkat edin daha sonra da büyük kayıp yaşadım acım büyük diyip bu adama sarılmayın yine. En kötü günümde yanımdaydı vs kendinizi manipüle etmeyin. Bu adam sizi yukarı değil aşağı çeker.

Bize de 6 ay denmişti, biliyorum o hissiyatı. Şu durumda boşanma işini bekleyin. Yalnız dikkat edin daha sonra da büyük kayıp yaşadım acım büyük diyip bu adama sarılmayın yine. En kötü günümde yanımdaydı vs kendinizi manipüle etmeyin. Bu adam sizi yukarı değil aşağı çeker.
Ben işimi vs ailemin tarafına taşıyorum . Onları göremiyorum mevcut işim ve konumum sebebiyle . Son zamanları beraber geçirelim istiyorum

Ben haberi verdi yazdım beni aramadı . Beni aramadın dedim arayacaktım sonra dedi . Ben kız kardeşimle konuşurken halbu ki yazdım ona böyle bir durum var diye

Ne yapıyor mesela bir örnek verir misiniz hani nasıl bir ceza olabilir?
Telefonda canlı konumu daima açık,iş yerinde kamerası var her an açıp bakabiliyor,arkadaşlarıyla eşsiz sosyalleşmesi yasak 😃
Ha bana sorarsan çekilecek çile değil iki taraf için de ama onlar böyle mutluymuş. Yersen 😃

Back
X