- 29 Nisan 2010
- 3.654
- 3.118
-
- Konu Sahibi sterilsizpamuk
Ben çözüldü demedim ki hangi mesajımda çözüldüü dedim. Ben yazdım çok rahatladım bu a rağmen gelirse iş çok farklı boyutlara gidecekEŞin seni ikna etmeye çalışıyor ..hiç bir şey çözülmediiiiiiiii farkında değilsin
Bence de öyle olacak.Bana sanki gelecekler ama kadın gelince mesajı “görmedim” diyecek gibi geldi
Muhtemelen siz görüldü olarak çıktı diyeceksiniz o da aaaaaa nasıl yani bir sorun var heralde instadağğğ diyecek.
Neden keyifli olabilir? gelmeyeceğine emin değilsiniz farkındaysanız herkes öyle söylüyor siz keyiflenmek için erken davranıyorsunuz. Eleştri olarak görmeyin yazdıklarımızı olay netleşmedi ve eşiniz keyifli...ailen bile gelemez diyen adam! hiç mi
Olabilir haklısınAyyy böyle adamlardan nefret.!
Eşiniz ne meraklı milleti ağırlamaya, ağırlatmaya.. Yeğeninizi işe alma mevzuna insan biraz takılır da gurur yapar. Gurursuz erkekleri hiç sevmiyorum ya. Böyle el iyisi.. Herkes onu iyi bilsin, iyi insan desin bla bla....
Allah size kolaylık versin. Asla ama eşiniz iyi niyetli, saf, temiz kalpli değil.
Manipülatif, el iyisi, herkes iyi bilsin iyi desinci Bi adam.
Topu topu 80 kişi varKonu sahibi güncel durumu okudum aklıma ne geldi, bu kadının instagram hesabı çalınmış olabilir mi, ya da çalınmış gibi davranabilir mihani oluyor ya şu kadar para kazandım diye dolandırıcılar çarpıyor hesapları. Olmaz olmaz yani.
HaftayaPlanları hangi tarih içindi?
Yazlık evlere davet edilmeden gidilmez. Çok yüzsüzlermiş.Ben kadını çok tanımıyorum birde kocası kocamın arkadaşı
Ve gel demiş bile çoktan
bu yaz 3 yıldır gelecezde gelecez deyip duyor reddedildikçe pislikler tut bir otel gel
Beni bekliyor
Derdi bizi görmek değil ama bizi ziyarete geliyomuşşş he yedik
Şimdi normal olsalar şöyle düşünürdüm bu durumda:
Kadın okudu ne yazacağını şaşırdı dumur oldu.
Sonra eşine yetiştirdi. Kadın istemiyo belli diye ki ben merhaba falan bile demeden direk olaya girdim mesajda gayette soğuk ve net yazdım.
Direk şunu yazdım
Xx sehre geliyormuşsunuz. Eşim benden habersiz sizin yatılı kalma isteğinize evet demiş
Onun haberi yoktu ben abimleri çağırdım. Deprem bölgesindeler malum sürekli sarsıntı oluyor korkuyorlar evde kalmaya o yüzden bir süre Bizde kalacaklar bKusura bakmayın eşimin haberi yoktu yani benim başkasını çağırdığımdan. Artık gelirseniz buralara dışarda görüşür eşim ve xx bey
Kısmet olursa bir günde biz buluşuruz dışardaa yazdım”
Bunun üzerine eşime demeden ya gelirler bir yer ayarlar kalırlar eşimin o gün haberi olur. Dışarda buluşmaya çağırınca adam
Yada gelecekleri gün eşim arar kaç gibi geliyorsunuz diye o şekilde adam konuşur gelemiyoruz veya geliyoruz otel ayarladık yerleşelim akşam buluşuruz diye
Ama işte bilemiyorum bu yüzsüzlükle
Ben hemen eşinin aramadını bekliyordum açıkcası
Neyse benimki uyuyunca bir bakayım mesaj fln atmış mı ne yazışmışlar
Ay ben ikisini de yapardım of yaKızlar şimdi iki planım var
Hangisini yapayım
1. O uyuyunca mesajları kontrol edip öğreneyim
(Adam yazmış mı bişey diye)
2. Şuan eve geldiğinden beri yüz vermiyorum konuşmuyorum. O üzerime düşüyor şuan başka odada. Ona mesaj atayım
Bak yüzsüz kadın sabahtır mesajıma cevap bile yazmadı. Görüldü attı bıraktı ama bana gelecekmiş.(….).
Hangisini yapayım
Eger mesajsa lütfen (…) yeri siz doldurun onuda eklim
Kızlar şimdi iki planım var
Hangisini yapayım
1. O uyuyunca mesajları kontrol edip öğreneyim
(Adam yazmış mı bişey diye)
2. Şuan eve geldiğinden beri yüz vermiyorum konuşmuyorum. O üzerime düşüyor şuan başka odada. Ona mesaj atayım
Bak yüzsüz kadın sabahtır mesajıma cevap bile yazmadı. Görüldü attı bıraktı ama bana gelecekmiş.(….).
Hangisini yapayım
Eger mesajsa lütfen (…) yeri siz doldurun onuda eklim