• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

pufboregi

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
3.284
3.111
448
İsteğimiz sınav kazanmak olsa çalışırız kazanırız, yolu bu, ama bebek çokta elde olan bişi diil maalesef. Çalışmalarımızı yapıyoruz ama :) olacağı kesin değil. hep bi heyecanlı bekleyiş. her günü iple çekip o günün gelmesini istiyoruz. bu yaşımıza kadar umursamadığımız en ufacık bi ağrıyı, mide bulantısını, uykuyu bebeğe yoruyoruz.
yıllardır gördüğümüzde o kırmızıları, belki de tek düşündüğümüz, "öff şimdi karnım ağrıyacak, bi ağrı kesici içip battaniyenin altına gireyim sıcak tutayım " iken, şimdi kırmızıyı gördüğümüzde gözyaşlarımız da geliyor ardından...
ztn her adet zamanı sıkıntılı bi süreçken, bir de mutsuzluk ekleniyor o güne.. bir kaç gün surat düşük geziyoruz, taa ki adetin bitişine dek. yine umutlar filizleniyor.. bu sefer takmıcam, olursa olur olmazsa olmaz diyoruz. yine ovulasyon hesaplıyoruz. bir dahaki adet zamanını tespit edip, yine çalışmalar sonrası ayakları havaya dikiyoruz :) yine heyecanlı günler başlıyor ardından.. sona yaklaştıkça test mi yapsam, çıkar mı erkenden diye soru işaretleri beliriyor kafamızda...ah şu çift çizgiyi bi görsek... bunun hayaliyle yaşıyoruz...

ama olacak hanımlar... yeri ve zamanı var, hayatımızdaki her şeyde olduğu gibi... evliliği de öyle beklemedik mi? ya okulların bitişini? telaşlı telaşlı gelinlikler bakılışını? eşlerimizin evlilik tekliflerini? evleri arayışımızı? eşyaların bakılışını?

şimdi de hayat bize bunun da bir zamanı var diyor... nasıl hayatının aşkını bekleyip evlendiysen, bu da bi gün olacak diyor... ileride bunları konuşcaz. ne kdr telaş yapmışız dicez. aynı önceki telaşlarımız gibi... sonra başlıcak bebeğim hep ağlıyor demelere... hangi okula yazdırsam, askerde ne yapacak oğlum, kızım hangi üniversiteye gidecek, kiminle evlenecek.. ve torunlar...
hayat bu, heyecansız ne anlamı olurdu ki bu mucizelerin... boşverin bekledikçe hem heyecanı, hem de mutluluğu artar onun.. en kıymetli olur....

İnşallah bizleri çok bekletmeden gelir mucizelerimiz.....

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

HAMİŞLERİMİZ

ÜYESATDENEMEBATDURUM
eslaa
5 Şubat 13
2
7 Mart 13
:49: :nazar:
Suslu_emos
18 Şubat 13
?
18 Mart 13
Hira2010
25 Şubat 13
?
25 Mart 13
Hayat_ask
28 Şubat 13
2
28 Mart 13
Alnaok
1 Mart 13
6
2 Nisan 13
diilekkkk
6 Mart 13
?
3 Nisan 13
Cordelia81
6 Mart 13
?
5 Nisan 13
Ayfer_2745
6 Mart 13
?
6 Nisan 13
ayshes
6 Mart 13
3
6 Nisan 13
hilbar
7 Mart 13
?
8 Nisan 13
5561TM
8 Mart 13
?
8 Nisan 13
betulerkan
8 Mart 13
?
8 Nisan 13
Sult@n
9 Mart 13
?
9 Nisan 13
Breeze85
18 Mart 13
2
12 Nisan 13
Lovelylady
15 Mart 13
1
12 Nisan 13
Minnoscu
13 Mart 13
3
13 Nisan 13
Berath
17 Mart 13
?
15 Nisan 13
asyamca
21 Mart 13
?
20 Nisan 13
ezrakuleyl
30 Mart 13
1
27 Nisan 13
Evli_Mutlu_Huzurlu
4 Nisan 13
3
1 Mayıs 13
gokceorhan
3 Nisan 13
12
3 Mayıs 13
AzraNur68
14 Nisan 13
?
14 Mayıs 13
mmmelekkks
18 Nisan 13
2
18 Mayıs 13
_Bambu_
18 Nisan 13
1
20 Mayıs 13
kutuktupense
27 Nisan 13
6
27 Mayıs 13
Aysula7 Mayıs 13?5 Haziran 13:49: :nazar:
İlayk22 Mayıs 13?20 Haziran 13:49: :nazar:
Aybüke0727 Mayıs 13?25 Haziran 13:49: :nazar:
mercanfen8 Haziran 13?1 Temmuz 13:49: :nazar:
Pufboregi5 Haziran 1343 Temmuz 13:49: :nazar:
bilgus18 Haziran 13716 Temmuz 13:49: :nazar:
benInci12 Haziran 13218 Temmuz 13:49: :nazar:
_peri_18_1 Haziran 1322 Temmuz 13:49: :nazar:
merve3545? Haziran 13?? Temmuz 13:49: :nazar:
esbayar21 Haziran 13?18 Temmuz 13:49: :nazar:
pembeboncuk4127 Haziran 131123 Temmuz 13:49: :nazar:
Asistan2726 Haziran 13427 Temmuz 13:49: :nazar:
[TR]

Hamişlik Haberini Sabırsızlıkla Bekleyenler

ÜYESATDENEMEBATDURUM
Sentimental24 Haziran 13529 Temmuz 13:26:
Janvaljan22 Ağustos 132,5 sene22 Eylül 13:26:
ayşe466417 Ağustos 13515 Eylül 13:26:
prenses_061012 Temmuz 131210 Ağustos 13:26:
[TR]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]

Son düzenleme:
hamişler 19 olduuuuuuuuuuuuuuu. Allah listenin tamamının hamiş olduğunu göstersin inşallaaaaaaaaah

kızlar ateşim hala yüksek. ovulasyon günlerimi kaçırmıştım biliosunuz. ama öncesinde ilişki olmuştu. bi umut yine de hamiş kalabilir miyim kiii? Bat 5 mayıs ya da 8 mayıs

[TABLE="width: 264"]
[TR]
[TD="align: right"]22.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]36,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]23.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]36,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]24.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]36,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]25.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]37,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]26.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]36,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]27.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]37,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]28.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]29.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]30.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]37[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]01.05.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]02.05.2013[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hamişler 19 olduuuuuuuuuuuuuuu. Allah listenin tamamının hamiş olduğunu göstersin inşallaaaaaaaaah
inşpufum inş..
benim kocayla biliyosun geçen ay sıkıntılıydı mikmik ama bu ay daha rahatız gün aşırıyı bile geçtik bat bitiminden beri sadece bir gün boşumuz var bakalım bu aay nasıl olacak eşimde dün gece bu ay hamile kalacaksın dedi bilmiyorum ama bence bu ay çok yaptığından öle dedi:9::9::9::9:
sen nasılsın canım bata az kaldı belirti falan varmı

inşpufum inş..
benim kocayla biliyosun geçen ay sıkıntılıydı mikmik ama bu ay daha rahatız gün aşırıyı bile geçtik bat bitiminden beri sadece bir gün boşumuz var bakalım bu aay nasıl olacak eşimde dün gece bu ay hamile kalacaksın dedi bilmiyorum ama bence bu ay çok yaptığından öle dedi:9::9::9::9:
sen nasılsın canım bata az kaldı belirti falan varmı

hehehhe süpersiniz. Bat'a dek devammmm :) ovulasyonun 5 Mayıs-9 Mayıs gözüküyor eğer yanlış bilmiyorsam. 30 güne bir miydi adetin? Aman diyim en önemli günler kaçmasın :)

Benim adet tarihleri karışınca ovulasyon testi aldım bu ay. Çift çizgiyi gördüğüm gün 48 saat içinde ilişki diyor ama biz yapamadık maalesef. Eşimin stresten basireti bağlandı. Nazar değdirdim adama resmen.

Yine de umudum var. Çünkü madem diolar adet bitiminden itibaren günaşırı, demek ki az da olsa ihtimal var. ama çift çizgiden sonra da hiç olmadı. Enfeksiyon çıktı tahlilde
doktor yasak dedi :(

Belirti olarak arada kasık ağrısı giriyor ama adette de oluo. O yüzden bilemedim. Belirti aramamaya çalışıyorum açıkcası. Şimdilik ateş ölçüyorum her sabah kalkınca. Henüz bi düşüş yok :)

hehehhe süpersiniz. Bat'a dek devammmm :) ovulasyonun 5 Mayıs-9 Mayıs gözüküyor eğer yanlış bilmiyorsam. 30 güne bir miydi adetin? Aman diyim en önemli günler kaçmasın :)

Benim adet tarihleri karışınca ovulasyon testi aldım bu ay. Çift çizgiyi gördüğüm gün 48 saat içinde ilişki diyor ama biz yapamadık maalesef. Eşimin stresten basireti bağlandı. Nazar değdirdim adama resmen.

Yine de umudum var. Çünkü madem diolar adet bitiminden itibaren günaşırı, demek ki az da olsa ihtimal var. ama çift çizgiden sonra da hiç olmadı. Enfeksiyon çıktı tahlilde
doktor yasak dedi :(

Belirti olarak arada kasık ağrısı giriyor ama adette de oluo. O yüzden bilemedim. Belirti aramamaya çalışıyorum açıkcası. Şimdilik ateş ölçüyorum her sabah kalkınca. Henüz bi düşüş yok :)
canım benim bat 18 nisan 29-30 günde bir oluyorum yeni batı hesaplamadım bile bilmek istemiyorum ovulasyonda hesaplamadım tutmuyo sanki ama ben bu ay iki kere gördüm yumurta akı gibi uzayan akıntıyı bir pazar günü birde dün tabi ikisini da boş geçirmedim bende bakıyorum bir doktor yazmışkı ellerinizi temizce yıkayın ve parmağınızı ileriye doğru itip ordaki sıvıyı alın diye bende her akşam yapıyorum ve iki kere oldu boş geçirmedim.....
zaten pazartesinden beride kasıklarım aralıksız ağrıyo hergün batma gibimi bilmiyorum ama özellikle oturduğumda ayağıma bile vuruyo ağrısı ama kisttende korkuyorum bu ay bat gelirse doktora gidip sorucam bundan 2 ay önce baktırmışkım kist falan yok demişti belki 2 ayda olmuştur diye battan sonra gidicem bakalım....
seninde ovyu geçirdin diye üzülme tatlım meryem anamıza babasız çocuk veren rabbim isterse sanada nasip eder ovulasyon falan hiç takma geçti diye rahat bırak kendini bebeğim:29:

canım benim bat 18 nisan 29-30 günde bir oluyorum yeni batı hesaplamadım bile bilmek istemiyorum ovulasyonda hesaplamadım tutmuyo sanki ama ben bu ay iki kere gördüm yumurta akı gibi uzayan akıntıyı bir pazar günü birde dün tabi ikisini da boş geçirmedim bende bakıyorum bir doktor yazmışkı ellerinizi temizce yıkayın ve parmağınızı ileriye doğru itip ordaki sıvıyı alın diye bende her akşam yapıyorum ve iki kere oldu boş geçirmedim.....
zaten pazartesinden beride kasıklarım aralıksız ağrıyo hergün batma gibimi bilmiyorum ama özellikle oturduğumda ayağıma bile vuruyo ağrısı ama kisttende korkuyorum bu ay bat gelirse doktora gidip sorucam bundan 2 ay önce baktırmışkım kist falan yok demişti belki 2 ayda olmuştur diye battan sonra gidicem bakalım....
seninde ovyu geçirdin diye üzülme tatlım meryem anamıza babasız çocuk veren rabbim isterse sanada nasip eder ovulasyon falan hiç takma geçti diye rahat bırak kendini bebeğim:29:

inşallah tatlım inşallah. bıraktım gitti ztn. kociş öbür aya pek bi ümitli. spor yapcam, hazırlancam fln dio :) hhehehehe :)

hadi dedim bakalım. keçiboynuzu pekmezi fln da içireyim bari. artsın spoşlar

yanlış yazmışım senin son adet tarihini listeye. düzelttim şimdi. haklısın şu sıralar ovulasyon günlerin. doğru yakalamışın :) 30 Nisan-6 Mayıs arası gözüküo. Ama dediğin gibi tutmayabilir tam aralık da , başladığı kesin akıntından. siz yine de bu haftayı kesin değerlendirin. bence de olacak sizin :13:

Merhaba arkadaşlar. Beni de listeye ekler misiniz? Sat 6 nisan, bat 2 Mayıs. 2.deneme

Teşekkürler canım. İnşallah isteyen herkes hayırlı zamanda bebeğini kucağına alır:-)

inşallah tatlım inşallah. bıraktım gitti ztn. kociş öbür aya pek bi ümitli. spor yapcam, hazırlancam fln dio :) hhehehehe :)

hadi dedim bakalım. keçiboynuzu pekmezi fln da içireyim bari. artsın spoşlar

yanlış yazmışım senin son adet tarihini listeye. düzelttim şimdi. haklısın şu sıralar ovulasyon günlerin. doğru yakalamışın :) 30 Nisan-6 Mayıs arası gözüküo. Ama dediğin gibi tutmayabilir tam aralık da , başladığı kesin akıntından. siz yine de bu haftayı kesin değerlendirin. bence de olacak sizin :13:
hayırlısı pufum hayırlısı tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlat versin rabbim hepimize....
benim kociş sabah akşam içiyo pekmezi.......
etkisi vardır eminim sende içir kocişine ben bu ay hamama gittim iltihap varsa gitsin sıcaktan diye sıcak taşlara falan oturdum öle bişey yaptım işte namaza niyetlenmiştim hacet namazı duymuşsundur adet bitiminden beri kılıyorum bakalım rabbim inş verir isteyen herkese tez zamanda canım:54:

ıyı olmaya calısıyom bende canım bata az kaldı ov testı dun daha koyu ıkıncı cızgı valla kafam allak bullak

ıyı olmaya calısıyom bende canım bata az kaldı ov testı dun daha koyu ıkıncı cızgı valla kafam allak bullak
sende ne zaman koyu gördüysen hiçbirini kaçırma o zaman canım mikmik yap bol bol hem stresinide alır insan daha rahat oluyo boş gecince morali bozuluyo insanın :50::50::50:

sende ne zaman koyu gördüysen hiçbirini kaçırma o zaman canım mikmik yap bol bol hem stresinide alır insan daha rahat oluyo boş gecince morali bozuluyo insanın :50::50::50:
canım hiç boş gecırmedım ama anlamadıgım bata 3 veya4 gun kala cızgının cıkması kafamı karıştırdı

acaba hamile misin canım hani bazı ovulasyon testlerindende anlaşıyomuş ya çubuk test yaptın mı canım
canım porıcoktormu ney ısmı ondan yaptım kacgundur sılıktı ama cok bellı oluyordu dunku dahada belırgındı otekılerden eşımde dedı yumurtluyorsun cızgı cok koyu dedı ya ayın 4 de yada 5 de olcam 28 gunde bıroluyom sat 6 sıydı bukadar zaman kala yumurtlama olmaz gıbı geldı bana

canlarım benide alın listeye sat 28 nisan bat 28 mayıs 2 deneme yaş mayısın 21 den itibaren 28

Son düzenleme:
Pufböreği listeye şöyle bir bakıyordum da evli mutlu huzurlu adlı üye de hamile sana bildirmemiş ama ben başka topicte rastladım ona :)Aldatıyor bizi :) onu da hamişler arasına al :)

Back