• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

pufboregı canım benım ıkımızınde bata az kaldı ateşım 37.4ve oyle boyle degıl felaket akıntım var sende durumlar nasıl

canım porıcoktormu ney ısmı ondan yaptım kacgundur sılıktı ama cok bellı oluyordu dunku dahada belırgındı otekılerden eşımde dedı yumurtluyorsun cızgı cok koyu dedı ya ayın 4 de yada 5 de olcam 28 gunde bıroluyom sat 6 sıydı bukadar zaman kala yumurtlama olmaz gıbı geldı bana

cnmcm bence hamişsin sen. bugün benim internetten sipariş ettiğim testler geldi. 11 haftalık hamiş olan arkadaşıma yaptırttım ovulasyon testinden. İkinci çizgi diğerinden bile kopkoyu çıktı. ben yaptım hiç çizgi yok. ama sende hala çizgi var. bence hamiş olabilirsin. çünkü 2 gün sonra bat'ın senin, yumurtluyor olamazsın imkansız.

cnmcm bence hamişsin sen. bugün benim internetten sipariş ettiğim testler geldi. 11 haftalık hamiş olan arkadaşıma yaptırttım ovulasyon testinden. İkinci çizgi diğerinden bile kopkoyu çıktı. ben yaptım hiç çizgi yok. ama sende hala çizgi var. bence hamiş olabilirsin. çünkü 2 gün sonra bat'ın senin, yumurtluyor olamazsın imkansız.

olabılırmı acaba dun yaptıgım daha koyuydu otekılere gore ama gebelık testı yapıyom hıç bışey cıkmıyo bıde sorması ayıp kusura bakmazsan eger akıntın varmı canım

olabılırmı acaba dun yaptıgım daha koyuydu otekılere gore ama gebelık testı yapıyom hıç bışey cıkmıyo bıde sorması ayıp kusura bakmazsan eger akıntın varmı canım

cnm akıntım var çok. beyaz renkte yoğun. ben enfeksiyondandır diye düşündüm ama bilemedim. ateşim 37 benim. gebelik testi daha çıkmaz daha bat gelmedi çünkü. 4-5 gün sonra çıkar o ancak. sabır:)

puf böreği merhaba
hormon testini yaptırdınmı? kahveregngi lekelenmen vardı seninde bir sorun çıkmadı değilmi hormonlarda ?

cnm aldım sonuçlarımı. çok şükür hiçbir problemim yok. sadece kolestrolüm yüksek çıktı :) o da eskiden de yüksekti. ultrasonla da baktı doktor. rahim ve yumurtalıklarım normal gözüküomuş. lekelenmeyi pek sallar gibi değildi doktor. olurmuş öle. herhalde uzun süreli doğum kontrol hapı kullanımından oldu bilemedim

kızlar listede düzenleme yaptığım yerde sıkıntı var. kendi bilgisayarımda düzenledim ama forumda düzeltemedim bi türlü. açtım kapadım olmadı. yarın düzenleyebilirim umarım

cnm akıntım var çok. beyaz renkte yoğun. ben enfeksiyondandır diye düşündüm ama bilemedim. ateşim 37 benim. gebelik testi daha çıkmaz daha bat gelmedi çünkü. 4-5 gün sonra çıkar o ancak. sabır:)

haklısın canım erken daha cıkmaz ama canım benım bıraz hamıle dopınklerındekılerı okudum bata yakın akıntı olması gebelıkten olabılırmıs normalde adete yakın kuruluk olması gerekıyormus hayırlısı ınsallah sendede var bıseyler ateşte dusmuyo ınsallah duşmez

bu topiğin ilk hamile hberi benden olsun HAMİLEYİMMM bütün dünyaya duyurmak istiyorum ama şimdilik kimseye söylemeyi düşünmüyorum 2 sonu gelmeyen gebelikten snra insan söylemeyede korkuyor rabbim bu kez güldürür yüzümüzü inş.

cnmmmm Allah sana bebişini bağışlasın. Sağlıkla mutlulukla doğur, büyüt bebişini inşallah. Hoşgeldin topiğimize, neşe kattın :)

merhabalar uzun suredır sıteyı takıp edıyorum. 11 aydır bebek ıstıyoruz ama malesef henüz başarıya ulasamadık. doktora gıttım benım tahlıllerım degerlerım normal ancak esım ıcın henuz gıtmedık. bu ay ılk defa ovulasyon testlerını kullandım benım reglım her ay 3-4 gun gecikerek gelıyo son 5 aydır falan. bız normalde klasık olan 12-14-16-18 gunler calısırdık ancak bu ay ovulasyın testıne bır baktım. 20sınde cızgı koyulastı demekkı hep yanlıs calısıyomusuz bırde son hafta bırakırdım hemen:))) batım 6 mayıs ınsallah bu ay dıleklerımız kabul olur bızımde ve ısteyen herkesınde bebişi olur. ılk defa k.k ne yazı yazıyorum :) ınsallah hayırlı gelır:)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.bi bebeğimi 7 aylıkken kaybettim.korunmayı bu ay bırakıcam salı günüde rahim filmi çektirdim adet tarihim 13 mayıs ilk denem olacak inşallah hemen hayırlısıyla hamile kalırım Allah isteyen herkese nasip etsin

haklısın canım erken daha cıkmaz ama canım benım bıraz hamıle dopınklerındekılerı okudum bata yakın akıntı olması gebelıkten olabılırmıs normalde adete yakın kuruluk olması gerekıyormus hayırlısı ınsallah sendede var bıseyler ateşte dusmuyo ınsallah duşmez

inşallah canım inşallah. hadi hayırlısı diyorum

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.bi bebeğimi 7 aylıkken kaybettim.korunmayı bu ay bırakıcam salı günüde rahim filmi çektirdim adet tarihim 13 mayıs ilk denem olacak inşallah hemen hayırlısıyla hamile kalırım Allah isteyen herkese nasip etsin

cok geçmişler olsun canım ınsallah ılk denemede olur rabbım kımsenın kucagınıboş bırakmasın ınsallah

merhabalar uzun suredır sıteyı takıp edıyorum. 11 aydır bebek ıstıyoruz ama malesef henüz başarıya ulasamadık. doktora gıttım benım tahlıllerım degerlerım normal ancak esım ıcın henuz gıtmedık. bu ay ılk defa ovulasyon testlerını kullandım benım reglım her ay 3-4 gun gecikerek gelıyo son 5 aydır falan. bız normalde klasık olan 12-14-16-18 gunler calısırdık ancak bu ay ovulasyın testıne bır baktım. 20sınde cızgı koyulastı demekkı hep yanlıs calısıyomusuz bırde son hafta bırakırdım hemen:))) batım 6 mayıs ınsallah bu ay dıleklerımız kabul olur bızımde ve ısteyen herkesınde bebişi olur. ılk defa k.k ne yazı yazıyorum :) ınsallah hayırlı gelır:)

cnmm hoşgeldin. bak iyi ki test almışsın. bu kadar aydır endişe etmişsin meğer. inşallah bu testlerle sonuca ulaşırsınız. hmn hamiş yaparız listede. uğurlu gelsin üyeliğinin ilk mesajı :)

Cnmm Allah sabır versin kaybın için...

İnşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alır, sağlıkla mutlulukla büyütürsün. Hayırlı bi evlat olur sana

cok geçmişler olsun canım ınsallah ılk denemede olur rabbım kımsenın kucagınıboş bırakmasın ınsallah

teşekkür ederim amin inşallah olur aslında bugün adetin 17,günü ama rahim filmi çekilirken radyoloji önünde çok bekledim o alanda 1 saat kaldım sonra film arkasından antibiyotik alıyorum zararı olur diye bu ayı es geçiyoruz.

Cnmm Allah sabır versin kaybın için...

İnşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alır, sağlıkla mutlulukla büyütürsün. Hayırlı bi evlat olur sana

amin canım inşallah Allah emanetine iyi bakacak herkese evlat nasip eder kimsenin kucağını boş koymaz çok zor günler geçirdim inşallah tekrar en hayırlı vakitte hamile kalırız

teşekkür ederim amin inşallah olur aslında bugün adetin 17,günü ama rahim filmi çekilirken radyoloji önünde çok bekledim o alanda 1 saat kaldım sonra film arkasından antibiyotik alıyorum zararı olur diye bu ayı es geçiyoruz.

rahim fılmı cok mu agrılı anestezi ile mı cektırdınız hemen rahım fılmının arkasından hamıle kalan cok fazla kısı var sanırım tüpler acılıyo hemen bebiş gelıyo ınsallah en kısa zamanda bebısınız gelır. ben doktora 1 yıldır cocuk olmuyo demıstım ozaman daha 9 aydı. istersen rahım fılmı cekelım dedı ama ben tırstım gıtmedım bıdaha:)))

cnm bende o yüzden senin sat için 13 mayıs yazdım. bat için 13 haziran. gerçi 30 güne bir mi oluyordun?yanlış yazmiim

Listedeki 35 kişi beklemede 20 kişi hamişşş !!!! Vayyy beeee!!! Neredeyse yarı yarıya olcakkkk:52:

Back