• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

anladım pekı teşekkürler bılgıler ıcın. bız suna karar verdık; bunlar hep bızım araştırmalarımız yorumlarımız ne olursa olsun doktorlar ne dıycek ne tavsıye edıcek bılmıyrouz o yüzden daha sıtres yapmadan bır an once akdenız unı hast. hocalarına gıdıcez. dıger o sınrı olduguuz doktor hemen gıt sneın tedavını başlatsınlar vakıt kaybetme demıstı bızede burdan bır ışık uyandı. tedavın baslasın dedıne gore dıyrouz belkı tedavı edılebılır bısıy... once bı oraya gıdıcez yanı

Kesinlikle çok doğru bir karar vermişsimiz. Zaten benim dediklerimde doktorlar ve bizim ortak düşüncelerimiz sonunda ortaya çıkan durumlardı. Ama değişmeyen tek gerçek var ki o da morali bozmamak ümîdi kaybetmemek. Burdan haberleşelim gene.

Pufffböreği ben sana yeni tarihlerimi veremiycem çünkü biz yeni bir yola giriyoruz. öncelerde bahsetmiştim yeni ev herşey yeni bizde falan diye tabiki daha da sağlamlaştırmak adına eşimde geçtiğimiz günlerde doktora gitti test için. (devlet hastanesine) hormon testi ve sperm testi istemişler. dün sonuçlar için gittik. hormonlarnormal ancak sperm sayısı düşük çıktı. düşük derken rakamla biz gördüğümüzde teste 15 sınırken bızım 9 cıktı cok önemsemedik ama gerizekalı doktor kocama bir kısırsın demediği kalmış. morali çok bozukdu dün kendimi çok kötü hissettim onun böyle üzgün olmasına dayanamadım haykırmak hıçkırmak istedim sürekli sarıldım konuştum hiç bişey yokmuş gibi davrandım...
durumumuza gelınce sperm sayısı düşük ama hıc yok degıl ya da ksıır değil cok şükür ama sayımız düşük. o doktorda senin çocuğunun olma ihtimali çok zor hiç vakit kaybetme akdeniz ünisine git demiş. yakınlarımzıda aynı şeyi diyor başka doktorlara gidin dediler. birde sperm testleri farklı zamanlarda farklı cıkabılıyormus ! bilmiyorum ne derece farklı çıkar ama suan başka bır doktora gidiceğimiz kesin. bizim gibi olan varmı aramızda? veya böyle tecrübesi olan ya da yakınında olan ? çok şaşkınım

arkadaşım öncelikle hiç moralinizi bozmayın benim eşiminde sperm sayısı düşük çıkmıştı ama benim gittiğim doktor çok önemsememişti bende pko var bana yüklendi bir sperm bile yeter diyodu aylarca bana yönelik tedavi uyguladık herşey yolunda bu ay kesin kalırsın diyodu ay sonunda hüsran ama neden derdi olmaması için hiç engel yok en sonunda bıktık artık hep aynı şeyler tamam dedik biraz oluruna bırakalım yeni yıldada artık tüp bebek dedik bu arada hep duyuyorum keçi boynuzu kürü ama eşimde pek yanaşmıyo doktor gerek yok diyoya.snra kendi dedi yapalım şu kürü bu ayda onu deneyelim ben doktora gitmedim o ay eşime keçi boynuzu kürü uyguladık ay sonunda adet gelmiyo istemeyerek yapılan test ve çift çizgi:) arkasında inanamayarak yapılan 4 test daha. fakat kısmet değilmiş kalp atışı olmadığı için(hamile olmayacağımı düşünerek röntgene girmiştim çünkü)kürtaj olmak zorunda kaldım bu arada kürtaj snrası hemen başladık yine keçiboynuzu kürüne 2 ay korunduk 3, ay denedik ve rabbim kısmet etti yine hamileydim şimdi 23. hafta içerisindeyim kısmetse bir oğlumuz olucak.
neyse çok uzattım demek istediğim moralinizi bozmayın alternatif tıpıda değerlendirin araştır bak çok faydasını gören var rabbim kolaylıklar versin tez vakitte mutlu hbrlerinizi alalım inş.

arkadaşım öncelikle hiç moralinizi bozmayın benim eşiminde sperm sayısı düşük çıkmıştı ama benim gittiğim doktor çok önemsememişti bende pko var bana yüklendi bir sperm bile yeter diyodu aylarca bana yönelik tedavi uyguladık herşey yolunda bu ay kesin kalırsın diyodu ay sonunda hüsran ama neden derdi olmaması için hiç engel yok en sonunda bıktık artık hep aynı şeyler tamam dedik biraz oluruna bırakalım yeni yıldada artık tüp bebek dedik bu arada hep duyuyorum keçi boynuzu kürü ama eşimde pek yanaşmıyo doktor gerek yok diyoya.snra kendi dedi yapalım şu kürü bu ayda onu deneyelim ben doktora gitmedim o ay eşime keçi boynuzu kürü uyguladık ay sonunda adet gelmiyo istemeyerek yapılan test ve çift çizgi:) arkasında inanamayarak yapılan 4 test daha. fakat kısmet değilmiş kalp atışı olmadığı için(hamile olmayacağımı düşünerek röntgene girmiştim çünkü)kürtaj olmak zorunda kaldım bu arada kürtaj snrası hemen başladık yine keçiboynuzu kürüne 2 ay korunduk 3, ay denedik ve rabbim kısmet etti yine hamileydim şimdi 23. hafta içerisindeyim kısmetse bir oğlumuz olucak.
neyse çok uzattım demek istediğim moralinizi bozmayın alternatif tıpıda değerlendirin araştır bak çok faydasını gören var rabbim kolaylıklar versin tez vakitte mutlu hbrlerinizi alalım inş.

ezrakuleyl çok teşekkür ederim biraz daha umut verdin bize. keçiboynuzu kürünü bırkac yerden daha duyduk faydasını görenler olmuş. evet denemk lazım bizde deniyelim. çok saoğlun. bakalım birde doktorumuz ne diycek. ılk gun cok kotuyduk ıkımızde ama bır ık gun gecınce hersyeyoluna gırdı duzeldık. özellıkle esım benım ıcın o cok önemlı asla kendısını böyle bırsye ıcın eksik ve suçlu gibi görmesini istemem benım ıcın o çok öenmlıydı ve korkmuştum ama cok şükür toparladı. ve şimdi gereken neyse onu yapmak isityor herşeyede razı. rabbim yardımcımız olsun. içimden kötü hissetmiyorum ya inşallah olucak. seninde sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasıp etsın ınsallah. sizler bize umutsunuz

ezrakuleyl çok teşekkür ederim biraz daha umut verdin bize. Keçiboynuzu kürünü bırkac yerden daha duyduk faydasını görenler olmuş. Evet denemk lazım bizde deniyelim. çok saoğlun. Bakalım birde doktorumuz ne diycek. ılk gun cok kotuyduk ıkımızde ama bır ık gun gecınce hersyeyoluna gırdı duzeldık. özellıkle esım benım ıcın o cok önemlı asla kendısını böyle bırsye ıcın eksik ve suçlu gibi görmesini istemem benım ıcın o çok öenmlıydı ve korkmuştum ama cok şükür toparladı. Ve şimdi gereken neyse onu yapmak isityor herşeyede razı. Rabbim yardımcımız olsun. Içimden kötü hissetmiyorum ya inşallah olucak. Seninde sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasıp etsın ınsallah. Sizler bize umutsunuz

doktorlar malesef inanmıyo benim doktorum hala dalga geçiyo keçi boynuzu çocuğu diye :)

ne güzel bahar ve yaz aylarında hamile kalabilmişsiniz. bende çok istiyordum bu ayların birinde hamile kalmak ama olmadı :50: kafama takmayayım diyorum ama sokağa ne zaman çıksam hep hamileleri görüp üzülüyorum. ne kadar çok hamile var ya . önceden dikkatimi mi çekmiyordu anlamadım. artık oluruna bırakacağım kısmetimizde ne zaman olursa :44: umarım bende biran önce bu mutlu haberi aalırım

ne güzel bahar ve yaz aylarında hamile kalabilmişsiniz. bende çok istiyordum bu ayların birinde hamile kalmak ama olmadı :50: kafama takmayayım diyorum ama sokağa ne zaman çıksam hep hamileleri görüp üzülüyorum. ne kadar çok hamile var ya . önceden dikkatimi mi çekmiyordu anlamadım. artık oluruna bırakacağım kısmetimizde ne zaman olursa :44: umarım bende biran önce bu mutlu haberi aalırım

bende aynı senin gibiydim sokakta hamileler çocuklular gözüme çarpmaya başlamıştı taki ben ablamın halini görene dek 2 çocukla gece uykusu yok yemek bile yiyemiyor ki çocukları çok yaramazda değil birlikte annemlerde kaldık 10 gün ben çocuğa doydum eve geldim yatılı misafir geldi 2 çocuklu ömrümüzü yediler eşmde bende çocuk görünce ürperir olduk ben rahat bi 3 yıl veriyorum daha evliliğimizin tadını çıkartmalıyız rahat rahat film izliyoruz canımız istediğinde çıkıp dolaşabiliyoruz böyle iyi ben çok istiyordum ama şimdi aklıma bile getirmek istmiyorum

rabbim herşeyin zamanını kararlamış canım çok zor geçiyo o günler çooooooook ii biliyorum hele etrafın aptal soruları delirtiyo insanı ama dua et allah a sığın ötesi yok kısmetimizde ne zamansa o zaman olana kadar en iyi şekilde geçirmeye bak zamanını aşk tazeleyin birlikte zaman geçirin eşinizle biz öyle yaptık ikimizde birbirimizi teselli ettik ben ona umursamıyomuş gibi davrandım o bana rabbim en kısa zamanda gönlünüzün muradını versin

Back