• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

merhaba ben de nisanda kimyasal gebelik geçirdim 16 nisanda başladı kanamam bat büyük ihtimalle 17 mayıs yumurtlama tarihini kimyasal gebelik olduğu için hesaplayamadım normalde 32 günde bir olurdu akışına bıraktım artık

puf böreği merhaba
hormon testini yaptırdınmı? kahveregngi lekelenmen vardı seninde bir sorun çıkmadı değilmi hormonlarda ?

bu topiğin ilk hamile hberi benden olsun HAMİLEYİMMM bütün dünyaya duyurmak istiyorum ama şimdilik kimseye söylemeyi düşünmüyorum 2 sonu gelmeyen gebelikten snra insan söylemeyede korkuyor rabbim bu kez güldürür yüzümüzü inş.

bu topiğin ilk hamile hberi benden olsun HAMİLEYİMMM bütün dünyaya duyurmak istiyorum ama şimdilik kimseye söylemeyi düşünmüyorum 2 sonu gelmeyen gebelikten snra insan söylemeyede korkuyor rabbim bu kez güldürür yüzümüzü inş.
saglıcakla kucagına al inşallah bebeyını aminnn tebrık ederim canım

hiç öyle bir değişikliğim olmadı fark ettiğim insan belirti arayınca çok buluyor fakat ben en son biten gebeliğimdende bilirim göğüslerimdeki hassasiyeti onlar başladı sızlamaya bende çok ciddi oluyor geçen sefer acısından ellerim göğsümde oturup ağladığımı biliyorum ilerledikçe yine aynı acılar olucak diye korkuyorum bide birkaç gündür yemek yedikten snra hafif bulantılarım var ama niyedir bilmem bizim kürtajdan snra ilk denememizdi bu ay ve ben ciddi anlamda bekliyordum öyle bir his vardı içimde.adet günüm eşimin doğum günüydü ve hiç beklemeden o gün test yaptım banada eşimede çok güzel bir hediye oldu :)

hiç öyle bir değişikliğim olmadı fark ettiğim insan belirti arayınca çok buluyor fakat ben en son biten gebeliğimdende bilirim göğüslerimdeki hassasiyeti onlar başladı sızlamaya bende çok ciddi oluyor geçen sefer acısından ellerim göğsümde oturup ağladığımı biliyorum ilerledikçe yine aynı acılar olucak diye korkuyorum bide birkaç gündür yemek yedikten snra hafif bulantılarım var ama niyedir bilmem bizim kürtajdan snra ilk denememizdi bu ay ve ben ciddi anlamda bekliyordum öyle bir his vardı içimde.adet günüm eşimin doğum günüydü ve hiç beklemeden o gün test yaptım banada eşimede çok güzel bir hediye oldu :)
ne mutlu sıze allah tamamına erdırsın inşallah aminn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhaba kızlaaarr hayırlı olsun yeni topik.. İnş. hepimiz güzel haberleri alırız :24: Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım koyu çizgiyi yakaladım ve kaçırmadım tabi :1: inş. hamile kalabilmişimdir.

Aaa topic taşınmış. Bu arada ben diyet yapıcam bu ay sallamicam demiştim ya. Yapamıyorum. Düşünmeden edemiyorum :(
Puf um bu ara da benim BAT 12 MAyıs şekerim.

Pufböreği listeye şöyle bir bakıyordum da evli mutlu huzurlu adlı üye de hamile sana bildirmemiş ama ben başka topicte rastladım ona :)Aldatıyor bizi :) onu da hamişler arasına al :)

vayyyyyy bak seeen :) olsun olsun en azından müjdesini sen verdin. biz onun gıyabında mutlu olalım bari:) hemen listede hamiş yapıyorum

Aaa topic taşınmış. Bu arada ben diyet yapıcam bu ay sallamicam demiştim ya. Yapamıyorum. Düşünmeden edemiyorum :(
Puf um bu ara da benim BAT 12 MAyıs şekerim.

cnmcm tekrar hoşgeldin :) olmuo maalesef o, hele ki etrafta bebişleri görünce hiç olmuo. tekrar aramıza katılmana sevindim. inşallah yeni topikte yeni başlangıçlar bizimle olcak

Merhaba kızlaaarr hayırlı olsun yeni topik.. İnş. hepimiz güzel haberleri alırız :24: Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım koyu çizgiyi yakaladım ve kaçırmadım tabi :1: inş. hamile kalabilmişimdir.

işte buuuu :) Testler yardımcımız olcak bitanem. ben de 50'li satılanlardan aldım :) 36 TL ye hemdeeee oleyyy

Back