- 30 Aralık 2009
- 22.969
- 89.778
- 1.123
- Konu Sahibi mandalinaporta
-
Ağla ama kendini heba ederek yıpratma.Atiyorum ağlamaktan duramıyorum yeter numarasını da sildim sjmdi
Ee ne yazmış onu da söyle bariAtiyorum ağlamaktan duramıyorum yeter numarasını da sildim sjmdi
Kaç yaşında olduğunuzu sormak istedim. Böyle söylenen her şeye inanıp tüm hayatınızı tek kişiye endeksleyip takıntı yapmak falan niye? Bir de üyelere çıkışıp durmuşsunuz. Forumda sizin geçtiğiniz yollardan geçen kişiler de var. Tek siz değilsiniz. Vaktinizi, kendinizi heba etmeyin diye tavsiye veriyoruz. Yok ben illa acıdan sürünüp ruh sağlığımı bir erkeğe bağlayacağım diyorsunuz.Siz benjm detaylı ne yaşadığımı bilmiyorsunuz bu kişi korunmadan benle birlikte olup çocuğumuz olursa da ben bakarım seni seviyorum diyen biri ya hamile kalsaydım göz göre göre bana her konuda o kadar ümit verdi ki psikolojim bozuldu artık normal düşünemiyorum
Hala başkası yok diyor ben enkazdayim başkası diyosun diyor gerçekten maddiyat sebepli bittiyse beni yarim bıraktıysa ona hakkımı helal etmicemKaç yaşında olduğunuzu sormak istedim. Böyle söylenen her şeye inanıp tüm hayatınızı tek kişiye endeksleyip takıntı yapmak falan niye? Bir de üyelere çıkışıp durmuşsunuz. Forumda sizin geçtiğiniz yollardan geçen kişiler de var. Tek siz değilsiniz. Vaktinizi, kendinizi heba etmeyin diye tavsiye veriyoruz. Yok ben illa acıdan sürünüp ruh sağlığımı bir erkeğe bağlayacağım diyorsunuz.
Bu şimdi dolanıp dolanıp sonra tekrar sana dönmeye çalışabilir sakın kabul etme. Kendini ne zannediyor hele laflara bakBeni görmeni gerektirecek bisey yok artik
Ve sürekli bana hayatında biri var etiketi yapıştırmayı bırak
Benim hayatımda kimse yok
[2/2 15:22] ben : Tamam numaranı siliyorum
O : Sandığın gibi kimseyi de hayatıma alma durumum yok
Ben : Hakkımı da sana helal etmiyorum
O : Ne düşünürsen düşün
[2/2 15:23] ben Tamam neyse bitti
[2/2 15:23] ben Ben senin için hem işte hem evde ne sorunlar yaşadım maddiyat dedin gel birlikte el el verelim dedim
[2/2 15:23] ben Ama yeter
[2/2 15:23] ben Benim de bir canim var
O : Yoluna bak
El ele verelicek bisey yok
[2/2 15:24] ben Tamam diyorum
[2/2 15:24] ben Beni sevmediğini söyleyemeyecek kadar kafamdaki sisi dagitamayacak kadar hakkım yokmus
[2/2 15:24] O Sürekli bana hayatında biri var deyip durma ben enkazla uğraşıyorum sen hayat diyorsun
[2/2 15:25] ben Ne enkazı ya
[2/2 15:25] O : Bak git saçmalamaya devam et kendi kendine tamam mı
Beni rahat bırak
Ben sana zaman ben sana destek olmak dışında
Ne yapacaktım ya
Elli yasinda misin
Gencecik cocuksun
Neyse yapılır edilir di
[2/2 15:25] O: Destek olma bana
[2/2 15:25] O: Yapılır edilir bisey yok
[2/2 15:26] Önüne bak
[2/2 15:26] Ben Olmayacağım artik
[2/2 15:26] Ben benim yanımda mücadele eden gerekirse aç kalacağım insanı istiyorum
[2/2 15:26] Korkup kaçan beni iten degil
Ben : Ben hep savaşmak istedim sen istemedin
Ben Yapacak artik hiç bir şeyim yok
[2/2 15:26] O :Tamam yoksa yol
[2/2 15:27] O : Uzatma artik
Numarasını sildim yeter artık canıma tek etti psikolojim kaldırmıyor maddiyat diyor hala benim umrumda degil bu destek olmamı izin vermiyor yalan degil mi bir insan sadece maddi sebep var diye battı diye terk eder mi sevdiginiBu şimdi dolanıp dolanıp sonra tekrar sana dönmeye çalışabilir sakın kabul etme. Kendini ne zannediyor hele laflara bak
Konu sahibi iyice görsün gözleri açılsın diye sanırımGözlerim pörtledi okurken niye bu kadar büyükdemek konu sahibi takıntı yapmış bunları bilmiyorduk eski konularını filan adam bir de sebep sunmana gerek yok demiş ya
Sen öyle soruları sormaktan vazgeç de ben bunu niye bu kadar şımarttım da kendini bir şey sanmasına neden oldum de. Verdiği cevaplara baksana. Artık kesinlikle uzak dur o sana yazarsa da kabul etme. Yaşandı bitti yani olabilir. Herkes uzun ilişkisiyle evlenmiyor ayrılma durumu olabiliyor. Bir de korunmasız ilişki yaşadık diyorsun ya hamile kalsaydın ne olacaktı? Evlenirim demiş de hikaye. Kim bilir belirli bir zamandan sonra sevgisi bitmişti cinsellik için beraber oluyordu sonradan da bahaneyle ayrıldı.Numarasını sildim yeter artık canıma tek etti psikolojim kaldırmıyor maddiyat diyor hala benim umrumda degil bu destek olmamı izin vermiyor yalan degil mi bir insan sadece maddi sebep var diye battı diye terk eder mi sevdigini
Belki de kumar oynuyor battı ne biliyorsun?Numarasını sildim yeter artık canıma tek etti psikolojim kaldırmıyor maddiyat diyor hala benim umrumda degil bu destek olmamı izin vermiyor yalan degil mi bir insan sadece maddi sebep var diye battı diye terk eder mi sevdigini
Numarasını sildim yeter artık canıma tek etti psikolojim kaldırmıyor maddiyat diyor hala benim umrumda degil bu destek olmamı izin vermiyor yalan degil mi bir insan sadece maddi sebep var diye battı terk eder mi sevdiginiBu şimdi dolanıp dolanıp sonra tekrar sana dönmeye çalışabilir sakın kabul etme. Kendini ne zannediyor hele laflara bak
Sildim numarasını ilk kez bitti yoruldum çok kendime gelmem lazimSen öyle soruları sormaktan vazgeç de ben bunu niye bu kadar şımarttım da kendini bir şey sanmasına neden oldum de. Verdiği cevaplara baksana. Artık kesinlikle uzak dur o sana yazarsa da kabul etme. Yaşandı bitti yani olabilir. Herkes uzun ilişkisiyle evlenmiyor ayrılma durumu olabiliyor. Bir de korunmasız ilişki yaşadık diyorsun ya hamile kalsaydın ne olacaktı? Evlenirim demiş de hikaye. Kim bilir belirli bir zamandan sonra sevgisi bitmişti cinsellik için beraber oluyordu sonradan da bahaneyle ayrıldı.
Mesajları görünce bana bir sinir yüklendi. Bence telefonu bırak bir yürüyüşe falan çık hava al. Psikolojik destek al mutlaka. Sana iyi gelecek şeyleri yapmayı dene.Beni görmeni gerektirecek bisey yok artik
Ve sürekli bana hayatında biri var etiketi yapıştırmayı bırak
Benim hayatımda kimse yok
[2/2 15:22] ben : Tamam numaranı siliyorum
O : Sandığın gibi kimseyi de hayatıma alma durumum yok
Ben : Hakkımı da sana helal etmiyorum
O : Ne düşünürsen düşün
[2/2 15:23] ben Tamam neyse bitti
[2/2 15:23] ben Ben senin için hem işte hem evde ne sorunlar yaşadım maddiyat dedin gel birlikte el el verelim dedim
[2/2 15:23] ben Ama yeter
[2/2 15:23] ben Benim de bir canim var
O : Yoluna bak
El ele verelicek bisey yok
[2/2 15:24] ben Tamam diyorum
[2/2 15:24] ben Beni sevmediğini söyleyemeyecek kadar kafamdaki sisi dagitamayacak kadar hakkım yokmus
[2/2 15:24] O Sürekli bana hayatında biri var deyip durma ben enkazla uğraşıyorum sen hayat diyorsun
[2/2 15:25] ben Ne enkazı ya
[2/2 15:25] O : Bak git saçmalamaya devam et kendi kendine tamam mı
Beni rahat bırak
Ben sana zaman ben sana destek olmak dışında
Ne yapacaktım ya
Elli yasinda misin
Gencecik cocuksun
Neyse yapılır edilir di
[2/2 15:25] O: Destek olma bana
[2/2 15:25] O: Yapılır edilir bisey yok
[2/2 15:26] Önüne bak
[2/2 15:26] Ben Olmayacağım artik
[2/2 15:26] Ben benim yanımda mücadele eden gerekirse aç kalacağım insanı istiyorum
[2/2 15:26] Korkup kaçan beni iten degil
Ben : Ben hep savaşmak istedim sen istemedin
Ben Yapacak artik hiç bir şeyim yok
[2/2 15:26] O :Tamam yoksa yol
[2/2 15:27] O : Uzatma artik
Benim yazdıklarıma mi sinirlendiniz onun mu şu an sildim numarasını ağlayıp rahatlamak istiyorum birazMesajları görünce bana bir sinir yüklendi. Bence telefonu bırak bir yürüyüşe falan çık hava al. Psikolojik destek al mutlaka. Sana iyi gelecek şeyleri yapmayı dene.
İkinizin de. Bazen ilişkiler uzun sürse de evliliğe gitmez. Bu kişi sizi sevmiyor. Siz de beddua ediyorsunuz. Dışardan bakınca çaresiz, gururunu hiçe sayan bir kadın profili çiziyorsunuz. Bunu yapmayın kendinize. Bir erkek için kendini düşürmeye, ağlamaya değmez. Kendinize gelin lütfenBenim yazdıklarıma mi sinirlendiniz onun mu şu an sildim numarasını ağlayıp rahatlamak istiyorum biraz
Tamam bitti artık bu sondu yoruldum çok kendimi hasta ettim iyice çok kilo verdim yapacagim tek bir şey bile kalmadıİkinizin de. Bazen ilişkiler uzun sürse de evliliğe gitmez. Bu kişi sizi sevmiyor. Siz de beddua ediyorsunuz. Dışardan bakınca çaresiz, gururunu hiçe sayan bir kadın profili çiziyorsunuz. Bunu yapmayın kendinize. Bir erkek için kendini düşürmeye, ağlamaya değmez. Kendinize gelin lütfen
Duş alın duş altında ağlayın iyice rahatlayana kadar iyi gelir. Hayat devam ediyor. Hayallerinize ve geleceğinize odaklanın. Zamanla alışırsınız bu ayrılığa.Benim yazdıklarıma mi sinirlendiniz onun mu şu an sildim numarasını ağlayıp rahatlamak istiyorum biraz
İnşallahDuş alın duş altında ağlayın iyice rahatlayana kadar iyi gelir. Hayat devam ediyor. Hayallerinize ve geleceğinize odaklanın. Zamanla alışırsınız bu ayrılığa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?