- 2 Şubat 2025
- 75
- -12
- 1
- 28
- Konu Sahibi mandalinaporta
-
Yeni ilişkisi varsa demekki beni aldatmış en başından beri hemen nasıl ilişkisi olabilirAdam büyük ihtimal yeni ilişkisine çomak sokmaya çalışmasın diye yok diyor
Konu sahibinin takıntısından bezdiyse
Sevdiğimin peşinden gidiyorum hayatta kac kere aşk yaşarsın kiKonu onun ne düşündüğü mü? Yıllar sonra kendinizi nasıl hatırlayacaksınız utanarak. Duruşunuz olmazsa hiçbir şeyiniz olamaz
Koşa koşa git yolun açık olsunSevdiğimin peşinden gidiyorum hayatta kac kere aşk yaşarsın ki
Canım bunu etrafta azıcık takılıp kafasına göre birini bulunmazsa yedekte tutmak için diyor nasıl anlamazsinBunu sordum başkası var mı diye hayır dedi beni seviyor musun dediğimde de evet ama artık ilişkiye devam etmek istemiyorum dedi. Başkası varsa beni sevmediğini söylese konu bende kapanacak ama demiyor ki bunu
Son kez şunu yazdim kizlar gerçekten başkası var dese aklımdaki o sis kalkacakCanım bunu etrafta azıcık takılıp kafasına göre birini bulunmazsa yedekte tutmak için diyor nasıl anlamazsin
Sonra peşinden koştun diye çok pişman olacaksın inan bana değmiyor bu yollardan bende geçtim iyiki de yaşamışım diyorum. O kadar safmışım ki birinin üzerine fazla düşersem daha fazla sevgi verirsem peşinden koşarsam belki kalbi yumuşar ve tekrar birlikte oluruz diye düşünüyordum. Oysa ki asla öyle değil. Önce sen kendine değer ver. Beni istemeyen bana beni rahatsız etme diyen birinin peşinde koşacak kadar gurursuz değilim demesini bil. İlla ki ayrılık acısı çekeceksin onu başka biriyle de göreceksin bunlardan kaçamazsın hangimiz yaşamadı bunu böyle böyle kendimize değer vermeyi öğrendik... O yüzden burada sana akıl verenleri biraz dikkate almanı öneririm herkes sana kendi tecrübesinden yola çıkarak bir şeyler söylüyor.Sevdiğimin peşinden gidiyorum hayatta kac kere aşk yaşarsın ki
Adam korkmustur en son nasıl bir belaya çattım diye.Biliyorum ki şu an mesajı bilinçli görmezden geliyorsun. Olayı anlattığım kişiler maddiyatın bahane olduğunu beni asla sevmediğini söylediler. haklilar da benim sevdiğim adam mücadele ederdi bu kadar kolay vazgecmezdi
Gercekten çok yüksek ihtimal hayatında biri var ya da o asamadasin
Ama benim bunu bilmeye hakkım var bunu sende biliyosun seni seviyorum ama bitti kelimesindeki seviyorum ve maddi problemlere takılıp üzülüp düzeltmeye çalışıyorum ama gerçek olan bu değil bunu da algılıyorum artik
Bana artık dürüstçe başka biri olduğunu söyler misin ne zaman başladı kimdir nedir umrumda değil sadece gerçeği bilmek istiyorum bileyim ki beni seviyor umuduna tutunmak yerine yoluma bakayim artık ben de çok yoruldum
Mesajı okuyacağını mı sanıyorsun biliyorum ki den sonra okuduysa ben de bir şey bilmiyorum cringe komasına soktun yemin ediyorum. Girl yapma dur artıkBiliyorum ki şu an mesajı bilinçli görmezden geliyorsun. Olayı anlattığım kişiler maddiyatın bahane olduğunu beni asla sevmediğini söylediler. haklilar da benim sevdiğim adam mücadele ederdi bu kadar kolay vazgecmezdi
Ama benim bunu bilmeye hakkım var bunu sende biliyosun seni seviyorum ama bitti kelimesindeki seviyorum ve maddi problemlere takılıp üzülüp düzeltmeye çalışıyorum ama gerçek olan bu değil bunu da algılıyorum artik
Bana artık dürüstçe başka biri olduğunu söyler misin ne zaman başladı kimdir nedir umrumda değil sadece gerçeği bilmek istiyorum bileyim ki beni seviyor umuduna tutunmak yerine yoluma bakayim artık ben de çok yoruldum
Ya ne belası kimsenin kimsede hakkı yok o zaman onca zaman dip dibe geçmiş saçma sapan sebepten ayrilik oluyor düzgünce asıl sebebini söylemek yerine hala seviyorum ama bla bla deniliyor bu kul hakki değil mi sevmiyorsa da delikanlı gibi desin başkası varsa da hiç mi hakkım yok onda ya aklım almıyorAdam korkmustur en son nasıl bir belaya çattım diye.
Zaten yoluna bak dedi ya kardeşim neyse sen bilirsinBiliyorum ki şu an mesajı bilinçli görmezden geliyorsun. Olayı anlattığım kişiler maddiyatın bahane olduğunu beni asla sevmediğini söylediler. haklilar da benim sevdiğim adam mücadele ederdi bu kadar kolay vazgecmezdi
45 gün oldu nasıl kurtulacak sizden bu adam? Yazmıyor tersliyor yine devam ediyorsunuz kul hakkı böyle bir şey değilYa ne belası kimsenin kimsede hakkı yok o zaman onca zaman dip dibe geçmiş saçma sapan sebepten ayrilik oluyor düzgünce asıl sebebini söylemek yerine hala seviyorum ama bla bla deniliyor bu kul hakki değil mi sevmiyorsa da delikanlı gibi desin başkası varsa da hiç mi hakkım yok onda ya aklım almıyor
Seviyorum ama yiprandik vs dedi ama bu sevgi değilZaten yoluna bak dedi ya kardeşim neyse sen bilirsin
Dürüstçe olanı söyleyerek seni sevmiyorum ya da başkası var diyerek gercegi soyleyerek45 gün oldu nasıl kurtulacak sizden bu adam? Yazmıyor tersliyor yine devam ediyorsunuz kul hakkı böyle bir şey değil
41 yaşındayim geçmişe dönmüş olsam şu minvalde saçmaladığım olayları silmek isterdim.Buradakiler haklı ama bana başkası var veya seni sevmiyorum artık yerine seviyorum ama bitti demeyi tercih etti son kez sordum artık cevap vermezse kaçarsa da numarasını sileceğim ya da dümdüz cevap verecek belki de içim rahatlayacak. Asıl sorun şu bu kişi beni çok seviyordu ayrılma zamanı bile o yüzden beni hala seviyor gibi geliyor ama gerçek bu degil . Yaptıklarını ona yakıştıramıyorum benim saçımın teline kıyamayan bir adamın söyledikleri yaptıklarını aklım hayalim almiyor en azından başkası var dese ya da sevmiyorum dese gercekten gözüm açılacak inşallah bana doğruyu söyler ve kafamdaki sis dağılır
Ya nasıl böyle bir şey değil bir insana söz ver umut ver o insan hayatını sana göre şekillendirsin sonra sözünü tutma sebep bile sunma bitti de45 gün oldu nasıl kurtulacak sizden bu adam? Yazmıyor tersliyor yine devam ediyorsunuz kul hakkı böyle bir şey değil
takıntılı ruh haliniz beni klavye başından bile huzursuz etti adamı düşünemiyorum konudan gidiyorum size iyi forumlarDürüstçe olanı söyleyerek seni sevmiyorum ya da başkası var diyerek gercegi soyleyerek
Çok alakası var. Belli ki okumuş etmiş, kendini yetiştirmiş, kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsın. Kalıbının ve yaşının gerektirdiği gibi davranman, gururunu ayaklar altına alacak şekilde acı çekmenin haklılığını savunmaman gerekiyor. Elbet insan üzülebilir. Ama bu kadarı çok gereksiz. Yani şu konuşmaları başka yerde görsem herhalde 20 senelik evliliği bitti, hayatı kaydı falan derdim.Çalışmakla aşk acısının direkt bir bağlantısı yokki
İnanın etmek istemiyorum 20 gün yazmadim temas bile kurmadım ama onu düşünmediğim saniye yok sürekli neden neden diye düşünüp duruyorum seven adam 45 gün sevdiğinden ayrı kalır mı sevmiyor o zaman sevmiyorum desin ben de rahatlayayim istiyorum41 yaşındayim geçmişe dönmüş olsam şu minvalde saçmaladığım olayları silmek isterdim.
Çok kötü bir çaba icindesin, yapma!.
Hayat ; seviyorum, seviyor, aşkından ölüyorum, saçımın teline kiyamiyazdi diye bahsedilen repliklerden çok uzak.
Gereksiz teferruatlarda boğulmayı bırak.
Acını yasa ve özüne dön.
Üzüldüğün en fazla 1 hafta olsun hadi bilemedin iki hafta.
Canlı cenaze gibi etrafta dolanıp hala bir açıklama isteme sebebin fazlaca dram kokuyor, etme bunu kendine.
Bu hayat kimleri kimleri eledi attı senin film sahnelerindeki aşk beklentin çok çocukça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?