- 2 Şubat 2025
- 653
- -19
- 13
- Konu Sahibi camsilecek
-
Zaten dedim ona da bitti diye numarasını da sildim kendine iyi bak demiş bir şey yazmadım. Artık seviyor sevmiyor maddiyat veya başkası bilmiyorum düzelsin diye elimden geleni yaptım hatta fazlasını yaptım daha başka yapacak bir şeyim yok olmuyorsa olmuyordurKonu sahibi arkadaş seni anlıyorum. Benzer şeyler hepimizin başına geliyor. Inan. Hariçten gazel okumuyoruz yani. Ve inan ki bazılarımız senden de zor şeylerle mücadele ediyor.
Ama bu şahsın üslubu, sana tavırları çok itici. Genel bir üslup sorunu var adamda. Yani inan değmez. Arkadâşlar sana yalvarmışlar.
Biraz anlamaya çalış. Bu şahıs seni sevmiyor. Inan ki ona yazdığın an of gene mi bu diye açıyor mesajını. Kendine bunu yapma. Biraz dua et bu sana iyi gelir.
Sevdiren Allahtır. Bitirmek için de yine Ona ihtiyacımız var. Dua et mucadele et sil at. Dönerse asla cevap yazma. Bitti anlıyor musun bitti.
Mesaj atmak beni rahatlattı atmasam daha çok kafaya takicaktim. Gerçekten tek sebep maddiyse yine de benimle mücadele edecek kadar savaşçı bir ruha sahip degilse çünkü ben öyleyim sevdiğim için her şeyi yaparım birbirimizle uyumlu değilmişiz demekkiIyi kendinize fırça attirmissiniz rahatlamişinizdir
Donedebilir aylar sonra çünkü numaramı silmiyor asla ama o kadar üzüldüm agladim ki aylar sonra dönmesinin bir anlamı kalmayacak bu kadar kırgınlığın ustune artik bizden olmazKonu sahibi arkadaş seni anlıyorum. Benzer şeyler hepimizin başına geliyor. Inan. Hariçten gazel okumuyoruz yani. Ve inan ki bazılarımız senden de zor şeylerle mücadele ediyor.
Ama bu şahsın üslubu, sana tavırları çok itici. Genel bir üslup sorunu var adamda. Yani inan değmez. Arkadâşlar sana yalvarmışlar.
Biraz anlamaya çalış. Bu şahıs seni sevmiyor. Inan ki ona yazdığın an of gene mi bu diye açıyor mesajını. Kendine bunu yapma. Biraz dua et bu sana iyi gelir.
Sevdiren Allahtır. Bitirmek için de yine Ona ihtiyacımız var. Dua et mucadele et sil at. Dönerse asla cevap yazma. Bitti anlıyor musun bitti.
yok olmaz illa defol git diyecek ki hanım kızımız anlasınyav söylemiş ya işte bu ilişki bitti önüne bak diye daha ne desin?
Aslında söylediği bundan çok farklı değil ama işte, ne diyelim kendi biliryok olmaz illa defol git diyecek ki hanım kızımız anlasın
Evet ama uniden arkadaşım date degildi sürekli date olduğunu söylüyor nerden gördüyse ondan ayrildiktan sonra gittiğim yerleri de görmüşAyrildiktan 2 gun sonra baskasiyla kahve icmeye mi gittin ?
Yaptiysan da iyi yapmissin, hep onlar mi yapacak. Sefan olsun. Sanki o yapmiyor. Boyle basa boyle tarak. Sen de sallama artik, gezmene tozmana bak.Evet ama uniden arkadaşım date degildi sürekli date olduğunu söylüyor nerden gördüyse ondan ayrildiktan sonra gittiğim yerleri de görmüş
Zaten geziyorum o gezmelerimi de nerden goruyor anlamadim bir yerlerden bakmis söylemiyor da erkeklerle çıktığımı iddia ediyorYaptiysan da iyi yapmissin, hep onlar mi yapacak. Sefan olsun. Sanki o yapmiyor. Boyle basa boyle tarak. Sen de sallama artik, gezmene tozmana bak.
Sevgisi bitmistir, baskasini bulmustur vs bir suru sebep olabilir. Maddi sebepler bahane olmus. Surekli yazip durmayin sizde 45 gun olmus. Adami iyice sogutup "nerden bulastim" havasina sokmayin. Son kez gorup ne yapacaksiniz? 1.5 yil once bu adamim varligindan haberiniz olmadan gul gibi yasiyordunuz. Yine yasarsiniz.28 yaşındayım. 1.5 yıllık ilişkim bitti. İlişki boyunca bana prensesiymiş gibi davranan adam ayrıldıktan sonra buz gibi oldu hiç merak etmiyor görüşmek istemiyor ayrılık sebebinin maddi sorunları olduğunu söylüyor. 45 gün oldu ayrılalı defalarca yazdım hatta şimdi son kez onu görmek istediğimi tekrar yazdım. O kadar acı çekiyorum ki yataktan kalkamıyorum onu çok özlüyorum. Bu acı nasıl geçer beni bu kadar sevdiğine inandıran bir adam hiç bir şey olmamış gibi nasıl gidebilir ?
Ortak arkadaş vardır,sosyal medyadan haber veren birisi vardır, ya da kendisi görüyordur. Ama bu önemli değil. Senin kendini düşürdüğün hâle bir bak. Toparlan, kendine gel artık. Bir erkek için böyle sürünmeye, ağlamaya ,üzülmeye değmez.Zaten geziyorum o gezmelerimi de nerden goruyor anlamadim bir yerlerden bakmis söylemiyor da erkeklerle çıktığımı iddia ediyor
Su an ağlamadım ki kavga ettim normalde görüşelim vs diyodum öyle bir şey dememisim alkolluydum gerçi allahtan salak saçma bir şeyler yazmadim en iyisi mesajları da sileyim ki numarası silinse bile arşivdeki mesajı açıp yazmayayimOrtak arkadaş vardır,sosyal medyadan haber veren birisi vardır, ya da kendisi görüyordur. Ama bu önemli değil. Senin kendini düşürdüğün hâle bir bak. Toparlan, kendine gel artık. Bir erkek için böyle sürünmeye, ağlamaya ,üzülmeye değmez.
Ofisimiz değişecek bu ay zatenİş yerini değiştirmelisin , uzak durmalısın o ortamdan . Bırak iş yerinde neye kahkaha atıyorsa atsın, sen de kendi hayatına bak, gez dolaş. Sırf mutluyum gibi görünmek için gösteriş yapma. Gerçekten mutlu olmak için elinden geleni yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?