• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık acısı nasıl geçer

Ya ne belası kimsenin kimsede hakkı yok o zaman onca zaman dip dibe geçmiş saçma sapan sebepten ayrilik oluyor düzgünce asıl sebebini söylemek yerine hala seviyorum ama bla bla deniliyor bu kul hakki değil mi sevmiyorsa da delikanlı gibi desin başkası varsa da hiç mi hakkım yok onda ya aklım almıyor
Bak canım düzgünce sebebini söylemek büyük bir erdemlilik ama söylemiyorsa da yakasına yapisip bana hesap ver demek fazlaca ahmak insan işi kusura bakma.
Hayat dediğin inişli çıkışlı bir yol.
Tokezledigin yerde hatalarından ders alarak ilerlemesini bil ama sen sürekli arkana dönüp bakarsan önüne çıkan engeli görmez takılıp yine düşersin.
Evli insanlar bile yalan üzerine kurulu evliliklerinden boşanıyor.
Çiftlerden birisinin heyacanı bitiyor, boşanmak istiyor.
Eşine dönüp seni artık sevmiyorum diyemeyebilir, işin isine farklı bahaneleri de katabilir.
Gerçegi ondan başkası da bilemez.
Benim için kemiksiz dilden çıkan her şey bir şüpheden ibaret, icraat mühim olan.
Hal hakaretleridir çoğu zaman.

takıntılı ruh haliniz beni klavye başından bile huzursuz etti adamı düşünemiyorum konudan gidiyorum size iyi forumlar
Umarım siz de birden lak diye her şeyi ona göre planladığınız kişi tarafından terk edilirsiniz kafanızdaki sis dağılmadığı zaman takıntı ruh halini görürsünüz

Ya nasıl böyle bir şey değil bir insana söz ver umut ver o insan hayatını sana göre şekillendirsin sonra sözünü tutma sebep bile sunma bitti de
Adamın ayrılık sebebi: sizi sevse dahi sizinle hayata dair beklentilerinin uyuşmaması ve bu beraberliğin artık kendisini mutlu etmemesi de olabilir.

Çok alakası var. Belli ki okumuş etmiş, kendini yetiştirmiş, kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsın. Kalıbının ve yaşının gerektirdiği gibi davranman, gururunu ayaklar altına alacak şekilde acı çekmenin haklılığını savunmaman gerekiyor. Elbet insan üzülebilir. Ama bu kadarı çok gereksiz. Yani şu konuşmaları başka yerde görsem herhalde 20 senelik evliliği bitti, hayatı kaydı falan derdim.
Daha önce üç kez ayrilik yaşadım hiç birinde tek mesaj bile atmadım ilk kez bunu yaşıyorum çünkü çok aşığım yirmi senelik evlilik olsa zsten yaşanan yaşanmaz sıkılma gelir bende yarım kaldı

İnanın etmek istemiyorum 20 gün yazmadim temas bile kurmadım ama onu düşünmediğim saniye yok sürekli neden neden diye düşünüp duruyorum seven adam 45 gün sevdiğinden ayrı kalır mı sevmiyor o zaman sevmiyorum desin ben de rahatlayayim istiyorum
Rahatlama
Gerçekleri bazen duymak iyi geleceğini sansanda zaman geçtikçe yarani daha da derinlestirebilir
Bırak dağınık kalsın be canım.
Bırak gitsin.
Önüne bak, ne güzel genceciksin.
Hayatı sev, hayatı yaşa.
Şu dünyadan göçerken malı mülkü goturemedigin gibi derdi tasani da bırakıp gideceksin
Üstelik hayat yeterince yorucu, niye sırtına daha fazla yük bindirip kamburluga oykunesin?
Değmez üzüntünü kucaklamana.

Umarım siz de birden lak diye her şeyi ona göre planladığınız kişi tarafından terk edilirsiniz kafanızdaki sis dağılmadığı zaman takıntı ruh halini görürsünüz
Hanımefendi ben bunu yaşadım zaten Uzun süre hem de altı ay acı çektim bir kelime bile yazılmadan terk edildim ağır depresyona girdim. Takıntının Allah’ını yaptım deli gibi düşündüm stalk yaptım ama asla yazmadım. Şimdi üzüldüğüm günlere acıyorum sadece vakit kaybıymış ama ders oldu deyip devam ediyorum

Bak canım düzgünce sebebini söylemek büyük bir erdemlilik ama söylemiyorsa da yakasına yapisip bana hesap ver demek fazlaca ahmak insan işi kusura bakma.
Hayat dediğin inişli çıkışlı bir yol.
Tokezledigin yerde hatalarından ders alarak ilerlemesini bil ama sen sürekli arkana dönüp bakarsan önüne çıkan engeli görmez takılıp yine düşersin.
Evli insanlar bile yalan üzerine kurulu evliliklerinden boşanıyor.
Çiftlerden birisinin heyacanı bitiyor, boşanmak istiyor.
Eşine dönüp seni artık sevmiyorum diyemeyebilir, işin isine farklı bahaneleri de katabilir.
Gerçegi ondan başkası da bilemez.
Benim için kemiksiz dilden çıkan her şey bir şüpheden ibaret, icraat mühim olan.
Hal hakaretleridir çoğu zaman.
Doğrudur ama belli ki ben bunu çözemiyorum ona da önceden demistim sebebini açıkça söyle içimde çözeyim bunu diye en azından şunu demesi gerekiyor kız takıntı yaptı bunu kafasında gercek sebebini söyleyeyim bitsin bu mesele

Daha önce üç kez ayrilik yaşadım hiç birinde tek mesaj bile atmadım ilk kez bunu yaşıyorum çünkü çok aşığım yirmi senelik evlilik olsa zsten yaşanan yaşanmaz sıkılma gelir bende yarım kaldı
Bu adam sende takıntı olmuş. Düşüncelerin normal değil. İlla bir kanıt istiyorsun. Adam önüne bak demiş yine ikna olmuyorsun. Ayrılmış artık ister başkasıyla birlikte olur ister sevişir ister takılır. İlgilendirmez artık seni. Başkasıyla birlikte olduğunu bilsen daha çok takıntı yapacaksın. Sal adamı. Rahat bırak.

Hanımefendi ben bunu yaşadım zaten Uzun süre hem de altı ay acı çektim bir kelime bile yazılmadan terk edildim ağır depresyona girdim. Takıntının Allah’ını yaptım deli gibi düşündüm stalk yaptım ama asla yazmadım. Şimdi üzüldüğüm günlere acıyorum sadece vakit kaybıymış ama ders oldu deyip devam ediyorum
Siz benjm detaylı ne yaşadığımı bilmiyorsunuz bu kişi korunmadan benle birlikte olup çocuğumuz olursa da ben bakarım seni seviyorum diyen biri ya hamile kalsaydım göz göre göre bana her konuda o kadar ümit verdi ki psikolojim bozuldu artık normal düşünemiyorum

Bu adam sende takıntı olmuş. Düşüncelerin normal değil. İlla bir kanıt istiyorsun. Adam önüne bak demiş yine ikna olmuyorsun. Ayrılmış artık ister başkasıyla birlikte olur ister sevişir ister takılır. İlgilendirmez artık seni. Başkasıyla birlikte olduğunu bilsen daha çok takıntı yapacaksın. Sal adamı. Rahat bırak.
Başkasıyla olduğunu bilsem daha çok takıntı yapmam kendimi biliyorum tiksinme gelir biter daha önce yaşadım bunu

Rahatlama
Gerçekleri bazen duymak iyi geleceğini sansanda zaman geçtikçe yarani daha da derinlestirebilir
Bırak dağınık kalsın be canım.
Bırak gitsin.
Önüne bak, ne güzel genceciksin.
Hayatı sev, hayatı yaşa.
Şu dünyadan göçerken malı mülkü goturemedigin gibi derdi tasani da bırakıp gideceksin
Üstelik hayat yeterince yorucu, niye sırtına daha fazla yük bindirip kamburluga oykunesin?
Değmez üzüntünü kucaklamana.
Nasıl gecicek bu acim peki bana yol gösterin

Doğrudur ama belli ki ben bunu çözemiyorum ona da önceden demistim sebebini açıkça söyle içimde çözeyim bunu diye en azından şunu demesi gerekiyor kız takıntı yaptı bunu kafasında gercek sebebini söyleyeyim bitsin bu mesele
Her şeyi çözmek zorunda değiliz biliyor musun?
Sana hayatımda birisi var dese yine rahatlamayacaksın bu sefer benim neyim eksikti de terk edildim, o kızda ben de bulamadığı neyi buldu diye kendine küseceksin, değer mi?
İnan çok severek evlendim, 20 senedir de evliyim.
Geçmişe dönmeyi çok isterdim.

Her şeyi çözmek zorunda değiliz biliyor musun?
Sana hayatımda birisi var dese yine rahatlamayacaksın bu sefer benim neyim eksikti de terk edildim, o kızda ben de bulamadığı neyi buldu diye kendine küseceksin, değer mi?
İnan çok severek evlendim, 20 senedir de evliyim.
Geçmişe dönmeyi çok isterdim.
Geçmişe niye dönmeyi isterdiniz anlamadım

Ayrılığı kabullen. Adama yazma. Hayatınla meşgul ol. Önüne bak, etrafına bak. Bu kadar diretmek normal değil. Allah çocuğumun karşısına senin gibi birini çıkarmasın, çok zor bir durum gerçekten.
Uzun zamandır burda senin gibi takıntılı birine denk gelmemiştim. Yani kaç tane daha başlık açıp aynı meseleyi konuşacaksın?

Nasıl gecicek bu acim peki bana yol gösterin
Nasıl mı geçecek?
Kendine deger vererek.
Yabana atma klasik gelecektir belki ama kendine verdiğin değerdir seni toplum içinde var eden.
Ete kemiğe büründürme acılarını.
Bırak be canım
Dağınık kalsın dedim ya.
Yataktan cik mesela.
Sosyal çevrene karis tekrar.
üzüntünü maksimum seviyeden aşağı indir hele bir önce.
Ölmedin hayattasın, dermansız dert sahibi degilsin.
Sağlık sorunları ile cedellesmiyorsun en güzel caglarindasin, kıymetini bil.
Gez dolan, yeni arkadaşlar edin.
Ya da tek kalmaktan hoslaniyorsan kendine odaklan.
Ama illa ki birisini yap.

Geçmişe niye dönmeyi isterdiniz anlamadım
Geçmişe dönmeyi bekar olmaktan dolayı dedim.
Keşke kendime çok değer verebilseydim.
Mağduru olduğum konuları hallederken fazlaca üzülüp kendime eziyet etmeseydim.
Severken ölçülü sevmenin ne olduğunu bilip sevgi bombardımanı altında kaldığımda saçma bulduğum yerleri rahatça ifade edebilseydim.
Belki bugün 20 senelik evlilik içerisinde yıpranma sebeblerim daha farklı olurdu.
Esimi de, kızımı çok seviyorum mesela ama bekar kalsaydım da olurmuş :)

28 yaşındayım. 1.5 yıllık ilişkim bitti. İlişki boyunca bana prensesiymiş gibi davranan adam ayrıldıktan sonra buz gibi oldu hiç merak etmiyor görüşmek istemiyor ayrılık sebebinin maddi sorunları olduğunu söylüyor. 45 gün oldu ayrılalı defalarca yazdım hatta şimdi son kez onu görmek istediğimi tekrar yazdım. O kadar acı çekiyorum ki yataktan kalkamıyorum onu çok özlüyorum. Bu acı nasıl geçer beni bu kadar sevdiğine inandıran bir adam hiç bir şey olmamış gibi nasıl gidebilir ?
Ayrıldıktan sonra yazmamalıydınız, kendi hayatınıza dönmelisiniz. Sizi isteseydi ayrılmamış olurdunuz. Boşa umut etmeyin.

Back