Ask acısı nasıl geçecek

Mesajları bu sefer ekran görüntüsü alarak atmamışsın çünkü dönüp dönüp eski mesajları okumayı seviyorsun takıntılı gibi, zaten diyalog kopuk kopuk belli ki arada atlanmış kısımlar var. Bize göstermek istemediğin kısımları silmek yerine sohbeti dışarı aktar yazmışsın ve çıkarmak istediğin kısımları metin içinden cımbızla çekip metni buraya öyle yapıştırmışsın. Diyalog nasıl başlamış onu da göremiyoruz, o yüzden senin gözünü kırpmadan 7/24 acaba engelimi kaldırmış mı diye onu kontrol ettiğini düşünüyorum ve engelini kaldırdığı an fark edip sen yazmışsın, bu yüzden muhabbetin başı yok. Yazan adam engeli kaldırıp, özleyip, pişman olup gelip kendi yazan bi adam havası vermiyor çünkü, engelimi kaldırdığımı saniyesinde fark edip bana hemen yazdı, götümü kaldırdı, kendi ayağıyla gelmişken bi seks döndürelim madem Yavşaklığında yazmış tam

Mesajları bu sefer ekran görüntüsü alarak atmamışsın çünkü dönüp dönüp eski mesajları okumayı seviyorsun takıntılı gibi, zaten diyalog kopuk kopuk belli ki arada atlanmış kısımlar var. Bize göstermek istemediğin kısımları silmek yerine sohbeti dışarı aktar yazmışsın ve çıkarmak istediğin kısımları metin içinden cımbızla çekip metni buraya öyle yapıştırmışsın. Diyalog nasıl başlamış onu da göremiyoruz, o yüzden senin gözünü kırpmadan 7/24 acaba engelimi kaldırmış mı diye onu kontrol ettiğini düşünüyorum ve engelini kaldırdığı an fark edip sen yazmışsın, bu yüzden muhabbetin başı yok. Yazan adam engeli kaldırıp, özleyip, pişman olup gelip kendi yazan bi adam havası vermiyor çünkü, engelimi kaldırdığımı saniyesinde fark edip bana hemen yazdı, götümü kaldırdı, kendi ayağıyla gelmişken bi seks döndürelim madem Yavşaklığında yazmış tam
Ekran görüntüsü Bayadır atmiyorum çünkü yasak ceza verdiler. İlk o yazdı engelimi açıp ama amacı belli beni sevdiğini için yazmadığını anliyorum

Evet hatta

Artık yaşın var daha fazla seni oyalayamam diye açık açık söylemiş. En son yazdığı mesajda da bedenini istiyorum, böyle bir ilişki kabul edersen arada buluşalım demeye getirmiş.
Baksın yoluna artık çekecek acim üzüntüm bilr kalmadı ona dair

Demek ki o kadar aciz bir adammış bak görmüş oldun işte herkes sana üzülme o adam için dedi ama senin içinin soğuması çok güzel bir şey oldu senin için. Elbette üzüleceksin 2 sene az bir zaman değil ve iyi sandığın gibi ne kadar basit biri çıktı bu gibi sebeplerde daha da soğuman dileğiyle
Teşekkürler ben her gün dua ettim. Allahim ya kalbimden al bu aşkı ya da geri gelsin diye. Şu an gerçekten sakasiz çok hafifledim. Çünkü ben gerçek aşk zannettim ki hala dedim mücadele olmayan hiç bir istemiyorum bu ask uğruna. Çocuk bana yazmış ki bir gece gecirelim gerçekten birbirlerini gece Şehrazata döndük iki sene ya. Yazık günah. Uğruna kafayı siyirtmama az kalmıştı. Ben şükrediyorum ki buraya hakarette yesem sorular actim terapi aliyorum , pskiyatri gittim en çok o etki etti. Terapi de bilissel davranışci terapi çok yol aldık. Daha da yolum var . Belki de vesile oldu hayatıma böyle insanları artik çekeceğimi sanmiyorum

Ya kalbimden al ya GERİ GELSİN mi?
Sana diyecek hiçbir şey bulamadım senden bir arpa boyu yok olmaz bunu bil.

Arkadaşlarımla geziyorum yazdim yukarda zaten ayrıca psikolojik destek terapi de alıyorum. Bu üçüncü uzun ilişkim diğer ikisinden ben ayrildim bunda da ayrildim ama deli pişman oldum çünkü ayrilmak istemiyordum. Arkadaşımla gezsem bile yukarda da dediğim gibi gün sonunda ona arkadaslarimla olan konuşmaları anlatmak istiyorum günümü anlatmak istiyorum yani disarda bile onu özlüyorum. El ele tutuşan çift görünce aklıma bizim o yolları el ele nasıl yürüdüğümüz aklıma geliyor bir daha bu imkansız olmayacak diyorum. Yolda beni kucağına alırdı aklıma bunlar geliyor yani aşıktım sizin icin geçerli değildir ama herkes siz değil.
madem bu kadar aşıktın ayrılmasaydın canım ağzına mıçsada otursaydın adamın yanında boşa zaman kaybettiğini, boşa üzüldüğünü, kimsenin bu kadar üzülmeye değmeyeceğini anladığında umarım geç olmaz

Arkadaşlar siz de her fırsatta kızıyorsunuz yazdi sonra istemedim bitti gitti evet seviyordum hala seviyorum ama eskisi gibi değil belki de geri dönmesi yazması egomu okşadı bilmiyorum ama bitti önüme bakiyorum

Ne kadar ucuz bi adam ..
Uğruna harap olduğun herif özünde bu işte.
Ne geçmişinize saygısı var ne de sana.

Engelledim o da engellemiş konu kapandi içim rahat artık tabi hiç yazmasaydi belki ego yapardım şimdi böcek gibi bir şey gözümde

Back
X