- 2 Şubat 2025
- 65
- -13
- 1
- 28
- Konu Sahibi mandalinaporta
-
Maddi sorun yüzünden ayrıldığını düşünmüyorum artık yazmayın lütfen terapi alın dışarı çıkın acı Çekin ama yazmayın yani adam kaç kere reddetmiş tacize giriyor bu28 yaşındayım. 1.5 yıllık ilişkim bitti. İlişki boyunca bana prensesiymiş gibi davranan adam ayrıldıktan sonra buz gibi oldu hiç merak etmiyor görüşmek istemiyor ayrılık sebebinin maddi sorunları olduğunu söylüyor. 45 gün oldu ayrılalı defalarca yazdım hatta şimdi son kez onu görmek istediğimi tekrar yazdım. O kadar acı çekiyorum ki yataktan kalkamıyorum onu çok özlüyorum. Bu acı nasıl geçer beni bu kadar sevdiğine inandıran bir adam hiç bir şey olmamış gibi nasıl gidebilir ?
Bunu sordum başkası var mı diye hayır dedi beni seviyor musun dediğimde de evet ama artık ilişkiye devam etmek istemiyorum dedi. Başkası varsa beni sevmediğini söylese konu bende kapanacak ama demiyor ki bunuMaddi sorun yüzünden ayrıldığını düşünmüyorum artık yazmayın lütfen terapi alın dışarı çıkın acı Çekin ama yazmayın yani adam kaç kere reddetmiş tacize giriyor bu
Bir de ayrılmış adam niye sizi sonrasında merak etsin ki?
Belki hayatında biri var habire yazıyorsunuz
Bunu sormuştum ama olmadığını biliyorsun demişti açıkça dese zaten acımı içime gömerimMaddi sorun degildir o başka biridir.
Açıkça söyleyenine kimse rastlamamıştır bence.Bunu sormuştum ama olmadığını biliyorsun demişti açıkça dese zaten acımı içime gömerim
İşte buna tam olarak cepte yedekte tutmak deniyor …adamdan bunu bekleyeceğinize kendi içinizde bitirseniz ?adam sizden ayrılmış daha ne yapsın?Bunu sordum başkası var mı diye hayır dedi beni seviyor musun dediğimde de evet ama artık ilişkiye devam etmek istemiyorum dedi. Başkası varsa beni sevmediğini söylese konu bende kapanacak ama demiyor ki bunu
Çok seviyorum denedim tam 20 gun mesaj atmadım ama sonra yine dayanamadım çok özlüyorum unutamıyorum onun başkasıyla konuşması vs düşünmek bile çıldırtıyorİşte buna tam olarak cepte yedekte tutmak deniyor …adamdan bunu bekleyeceğinize kendi içinizde bitirseniz ?adam sizden ayrılmış daha ne yapsın?
Çok seviyorum denedim tam 20 gun mesaj atmadım ama sonra yine dayanamadım çok özlüyorum unutamıyorum onun başkasıyla konuşması vs düşünmek bile çıldırtıyor onun başkasıyla olması demek beni aldatmış demekİşte buna tam olarak cepte yedekte tutmak deniyor …adamdan bunu bekleyeceğinize kendi içinizde bitirseniz ?adam sizden ayrılmış daha ne yapsın?
Kac defa sordum hatta aldatma iması yapmistim sen beni aldatmissin öğrendim diye sen kafayı yemişsin vs demistiAçıkça söyleyenine kimse rastlamamıştır bence.
Hayir beddua falan etmeyeceğim kabul ederim bitiririm ama birbirimizi sevdiğimizi söyleyip maddi sorunlar var diyip ayrılmayı kafamda oturtamıyorum dedim zaten başkası var dese gerçekten numarasını vs her yerden sileceğim seni seviyorum ama istemiyorum dediği için o seviyoruma tutundum kaldımMaddi olsaydı insani şekilde en azından mesajlarınız hava da kalmazdı . Başkası var dese beddua edeceksınız en güzeli yok diyor ayağına dolaşmayın istiyor .
Kendınıze yazık etmeyin . Açıkça söylemez bunu beklemeyinHayir beddua falan etmeyeceğim kabul ederim bitiririm ama birbirimizi sevdiğimizi söyleyip maddi sorunlar var diyip ayrılmayı kafamda oturtamıyorum dedim zaten başkası var dese gerçekten numarasını vs her yerden sileceğim seni seviyorum ama istemiyorum dediği için o seviyoruma tutundum kaldım
Ona mesaj attım yarın görüşelim seni özledim dedim bir saattir görmemiş hsyir derse açıkça son kez soracağım başkası varsa söyle ben de bitireyim artık diyeceğimKendınıze yazık etmeyin . Açıkça söylemez bunu beklemeyin
Seni istemediğini söyleyen biriyle inatla görüşmeye çalışıp yalvarıyorsun, artık sana saygı bile duymuyor emin ol geçmiş olsunOna mesaj attım yarın görüşelim seni özledim dedim bir saattir görmemiş hsyir derse açıkça son kez soracağım başkası varsa söyle ben de bitireyim artık diyeceğim
Ne gerek var kendini bu kadar küçük düşürme. Adam istemiyor işte belli. İsteseydi maddiyatı bir şekilde hallederim der yanında olurdu.Ona mesaj attım yarın görüşelim seni özledim dedim bir saattir görmemiş hsyir derse açıkça son kez soracağım başkası varsa söyle ben de bitireyim artık diyeceğim
Çünkü daha ayrılmadan bir gün önce bile bana bebegiymis gibi davranıyordu aklım almıyor tüm bunları yazmak kolay ama yaşayınca çok zor. Benim için büyük bir şok sevmiyorum dese başkası var dese kabul edeceğim maddi sebep vs diyince ve sevdiğini de söyleyince hala bir umut bekliyorumSeni istemediğini söyleyen biriyle inatla görüşmeye çalışıp yalvarıyorsun, artık sana saygı bile duymuyor emin ol geçmiş olsun
Bana açıkça söylesin bitireyim başkası varsa ya da sevmiyorsa ikisini de söylemiyor o yüzden umut ediyorum. Ona aldığım hediyeleri de hala masasında tutuyor kaldirmamis bileNe gerek var kendini bu kadar küçük düşürme. Adam istemiyor işte belli. İsteseydi maddiyatı bir şekilde hallederim der yanında olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?