- 16 Temmuz 2023
- 2.199
- 5.352
- 78
- Konu Sahibi mandalinaporta
Ofisler yakın değil mi , senin tamamen işi değiştirmen daha iyi gibi sankiOfisimiz değişecek bu ay zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ofisler yakın değil mi , senin tamamen işi değiştirmen daha iyi gibi sankiOfisimiz değişecek bu ay zaten
Farklı bloga geccez karsilasmayizOfisler yakın değil mi , senin tamamen işi değiştirmen daha iyi gibi sanki
Simdi okudum çok teşekkürler gerçi benimkinin kötü alışkanlığı yoktu ama batti toparlaması iki üç yıl alirBen sizi anlıyorum. Şu an bende aynı süreçten geçiyorum.
Stalk yapmanız da çok normal. İhanete uğradığınızı/uğrayacağınızı düşünmek canınızı acıtıyor bunu da anlıyorum.
Ama ben kendimi şöyle motive ediyorum. Size de tavsiyemdir. Hani siz onu yanında başkasıyla düşünüp kendinizi üzüyorsunuz ya, bırakın az da o düşünsün bu seçeneği. Sizin de şu an hayatınıza çat diye onu beşe katlayıp on ile çarpacak bir beyefendi girebilir. (Ki bu da olmayacak bir şey değil, biz doğruysak bizim için en iyisini hak ediyoruz.)
Kötü yanlarını düşünün. Bu adam kaç yaşında maddi olarak bile mabadını toparlayamıyor ki siz evlenseniz nasıl geçindirsin bu adam evini? Evlenseniz bile ilk tökezleme de ağlayarak saklanan adamı aile babası mı yapacaksınız?
Ben 2 ay kadar önce bir alkoliğe aşık oldum. Hala acısını çekiyorum. Stalk bende yapıyorum. Hatta bende şöyle de bir olay oldu. Benim yüzümden alkol aldığını düşündüğüm bir akşam çat diye aradım. Başka bir kadın açtı. Bana 6 aydır sevgilisiyim dedi. Annesini aradım, oğlumdan büyük parasını yemek için yanında, bizim tanışmadığımız asla tasvip etmediğimiz biri dedi. Sonraki olay: alkol sebepli düştü elmacık kemiğini kırdı. Ameliyat oldu. Geçmiş olsun demek istedim. sosyal medya da stalk yaptım yazmadan. Bir baktım (Kendi İsminin baş harfi) KALP (başka bir harf) 02 KALP 12 yazmış. (Biz 26 kasımda tanışmıştık, bio da 2 aralık yazıyor?) kalbim acıdı o an bıçak saplandı... Ekran görüntüsü attım buna. Seninle olmayınca bu kişiyle tanışmıştım. Engelini kaldırdım sevgili oldum dedi. Psikoloğa danıştım. Çıkamadım işin içinden. Bu gibi insanlar yalnız kalma fobisi ve alkole bağlı çoklu kişilik bozukluğu olabiliyormuş. Ben hasta bu adam dedim. Hasta bir insanı ben değil anca doktor iyileştirir... Hasta bir insan da gerçekten sevemez. Ben hiç sevilmemişim meğerse... Bunu bilmek canımı daha acıttı. Sen de böyle şeyler duysaydın inan senin de canın çok acırdı...
Canım hala acıyor mu acıyor... Mutsuz da hissediyorum kendimi ama işimi odaklandım. Sıkı diyete başladım, deli gibi spor yapıyorum falan forma da giriyorum:)
Bu adamla evlensen bu adam senin hayatında maddi manevi yükten başka birşey olmayacaktı. Bu çok belli. Bize bu saatten sonra YÜK OLACAK ADAMLAR DEĞİL, KANAT OLACAK ADAMLAR LAZIM... Hepsi geçecek... Benim için de, sizin içinde... Zamanı var sadece...
Ben onu ilk başta param yok yalan degil dediği için dedim yani paranın olmamasi ayrilik sebebi olamaz diye sonraki dediklerine zaten cevap verdim alttan almadimYaaa sana kahve içtiğin kişiyle yatmışsındır diyor. O.... Muamelesi yapıyor hakaret ediyor. Sen de iğrenç şeyler yazmışsın. Hâlâ gelmiş diyorsunki ben sana para harcardim yedirir içirirdim. Ben seni seviyorum sen devam etmek istemedin falan filan. İyice kendi değerini düşürmüşsün. Haklıyken kendini haksız konuma düşürdün. İkiniz de birbirinizden beter hâle gelmişsiniz. Kızların erkeklerin mabadini böyle kaldırdıklarını görünce asabım bozuluyor.
Allahtan 1.5 yılmış bize göre az sana göre çok çok.. sen ona yazdıkca peşine düştükce kendini baya bir halt sandı sayende seni okadar basit görüyo ki okadar umrunda değilsin onun. Hepsini sil engelle bişey görme ve görmesine de izin verme hayatına odaklan seninle yaşıtız ben evliyim önceden benimde erkek arkadaşım vardı eşimden önce inan bana insanların hayatına kimler kimler giriyo çıkıyor ama biyerden sonra doğru kişiyi bulunca aslında o önceki ilişki aşk değilde hoşlantı bağımlılık olduğunu anlıyosun sevmiş olabilirsin ama aşık olmak gerçekten sevmek çok farklı hissler. Sana önerim bu moddan çık dışarıda bir hayat var seni bekleyen güzellikler var evlenseydin bu adam seni başka sebeple yine ayrılacaktı belli ki bahane uydurmuş. İyiki de erken ayrılmış sevgiliyken farkettiğin , ayrıldığın herşeye şükretmelisin evlenince çok geç ve zor oluyor28 yaşındayım. 1.5 yıllık ilişkim bitti. İlişki boyunca bana prensesiymiş gibi davranan adam ayrıldıktan sonra buz gibi oldu hiç merak etmiyor görüşmek istemiyor ayrılık sebebinin maddi sorunları olduğunu söylüyor. 45 gün oldu ayrılalı defalarca yazdım hatta şimdi son kez onu görmek istediğimi tekrar yazdım. O kadar acı çekiyorum ki yataktan kalkamıyorum onu çok özlüyorum. Bu acı nasıl geçer beni bu kadar sevdiğine inandıran bir adam hiç bir şey olmamış gibi nasıl gidebilir ?
Yani erkekler bunu söylemezler yedekte tutmayı severler. Siz kaç yasındasınız sevgılınız yaş kaç? 2 nızınde işi varmıydı? Yada lise ogrencısı flnmısınızBunu sordum başkası var mı diye hayır dedi beni seviyor musun dediğimde de evet ama artık ilişkiye devam etmek istemiyorum dedi. Başkası varsa beni sevmediğini söylese konu bende kapanacak ama demiyor ki bunu
Niye kaldırsın ki ne yüzsüz insanlar var eskı sevgılısının aldıgı kıyafetlerı yenı sevgılısının yanında gıyecek kadar adiler varBana açıkça söylesin bitireyim başkası varsa ya da sevmiyorsa ikisini de söylemiyor o yüzden umut ediyorum. Ona aldığım hediyeleri de hala masasında tutuyor kaldirmamis bile
Sana neler neler söyledik, şu yaptığına bak, rezil etmişsin kendini de mevzuyu da, ne yapsan düzelmez artık bu iş ve adamın gözündeki durum. Alkol ayaklarını da geç.Son konusmalar
Başkası vsr dese daha çok takacağınızı bildiği için dememiştir aynı şeyi yaşadığım için diyorum bi salın insanları takıntınızı kendi içinizde yaşayınBunu sordum başkası var mı diye hayır dedi beni seviyor musun dediğimde de evet ama artık ilişkiye devam etmek istemiyorum dedi. Başkası varsa beni sevmediğini söylese konu bende kapanacak ama demiyor ki bunu
Yahu ne blöfu atanan arkadaşımla ictim date olmadığını zaten soylemistim istersen yaz sor da dedim korktuğum bir şey yok diye normal gezmeye gittiğim de hiç bir bilgisi yok görmüş bir yerden eskisine kosmadin mi benden ayrilip diyor blöf atıyor yerim diyeOnlar nasıl mesajlar öyle ikinizinde üslubu berbaaattttt. Burada herkes size yazmayın dedi bakın ne oldu siz yazınca iyice kendinizi rezil ettiniz yahu bir salın adamı. Yok ben yedirirdim içirirdim hep sen yaptın birazda ben yapayım ıyyy bu ne ya iğrenç bir durum resmen ayrılmasın diye teklif etmişsinizBu arada ayrılır ayrılmaz kahve içmeye gittiğiniz için artık ne de yapsanız o kişi gözünde bir hiçsiniz. Kıskanır diye blöf yapmışsınız adam direkt anlamış meseleyi ve sizden iyice soğumuş sizde arsızca yazdıkça o kişi sizden nefret etme boyutuna gelmiş
Ya yedirirdim icirirdim niye yazdım konu bütünlüğüne bakın cebimde param yoktu vs diyor bahane değil diyor ben de zamanında sen yedirdin içirdi cimrilik yapmadim ben de yedirir icirirdim toparlanana kadar dedim para mevzusu değil yani mesele istesek çozerdik diye o da ben para yiyememem belirsiz bir durumda diyor belirsiz durum dedugi battiOnlar nasıl mesajlar öyle ikinizinde üslubu berbaaattttt. Burada herkes size yazmayın dedi bakın ne oldu siz yazınca iyice kendinizi rezil ettiniz yahu bir salın adamı. Yok ben yedirirdim içirirdim hep sen yaptın birazda ben yapayım ıyyy bu ne ya iğrenç bir durum resmen ayrılmasın diye teklif etmişsinizBu arada ayrılır ayrılmaz kahve içmeye gittiğiniz için artık ne de yapsanız o kişi gözünde bir hiçsiniz. Kıskanır diye blöf yapmışsınız adam direkt anlamış meseleyi ve sizden iyice soğumuş sizde arsızca yazdıkça o kişi sizden nefret etme boyutuna gelmiş
Başkası olduğunu hissetmiyorum kendisi de ayrildigimizda senin bu durumundan sonra başkasıyla olamicam da bir süre vs demistiBaşkası vsr dese daha çok takacağınızı bildiği için dememiştir aynı şeyi yaşadığım için diyorum bi salın insanları takıntınızı kendi içinizde yaşayın
Ne kestirip atması habire beni suçluyor kahveye gittik başka erkekle çıktın gezdin tozdun öyle yaptın boyle yaptin diyip diyip duruyorSana neler neler söyledik, şu yaptığına bak, rezil etmişsin kendini de mevzuyu da, ne yapsan düzelmez artık bu iş ve adamın gözündeki durum. Alkol ayaklarını da geç.
Blöf attıkça atmışsın, sevgin yalanmış diye suç bastırmaya çalışmışsın kendini savunsun diye, yememiş, kestirip attıkça yazmış da yazmışsın, bir de eski ilişkimi niye mahvettin demişsinO adama pislik gibi davranıp şak diye bitirip bu kişiyle koşa koşa ilişkiye başlayan sensin, bi kendine gel artık.
Öyle bir şey yok her şeyi bırakalım benimle ol seni bekleyeceğim ayrıl gel her şeyin üstesinden geliriz seninle diyen oydu ayrılmam için yalvarmıştiSana neler neler söyledik, şu yaptığına bak, rezil etmişsin kendini de mevzuyu da, ne yapsan düzelmez artık bu iş ve adamın gözündeki durum. Alkol ayaklarını da geç.
Blöf attıkça atmışsın, sevgin yalanmış diye suç bastırmaya çalışmışsın kendini savunsun diye, yememiş, kestirip attıkça yazmış da yazmışsın, bir de eski ilişkimi niye mahvettin demişsinO adama pislik gibi davranıp şak diye bitirip bu kişiyle koşa koşa ilişkiye başlayan sensin, bi kendine gel artık.
Ziyan ziyangil olmusSon konusmalar
Ayrılmasaydın?Öyle bir şey yok her şeyi bırakalım benimle ol seni bekleyeceğim ayrıl gel her şeyin üstesinden geliriz seninle diyen oydu ayrılmam için yalvarmışti
Yürü git demiş durmuş, sevgin yalan deyince ne anlarsan anla demiş, daha ne desin? Yani şu konuşmalardaki cringe korkunç durumu cidden görmüyor musun? Şöyleydi böyleydi diye suçluyorsan ne diye muhatap oluyorsun uzata uzata? Sen yem attın kendince, blöf atmaya çalıştın, demagoji yaptın sevmiyosun vs diye, yerse adım atarsa barışacaktın ama olmadı. Anla artık.Ne kestirip atması habire beni suçluyor kahveye gittik başka erkekle çıktın gezdin tozdun öyle yaptın boyle yaptin diyip diyip duruyor