Ask acısı nasıl geçecek

Psikoloğum manipülasyona uğradığımı söyledi şimdi tekrar derdi fiziksel bir birleşim Ben reddettigim için bir süre sonra yine isteyecek eminim ama şükürler olsun ki artık akıllandım ve kızlar antideprasan ve ekstra bir ilaç daha verdi doktor onlar beni çok rahatlattı gerçekten daha mantıklı düşünüyorum

[25/3 21:54] O: Beni istemeyene diyecek biseyim yok
[25/3 21:54] Ben: 😂
[25/3 21:57] O: Seninle bir gece istemiştim oysa ki
[25/3 21:58] Ben: Ne diyosun sen derdin ne
[25/3 21:58] O : Derdim sensin
[25/3 21:58] O Ama salla
[25/3 21:59] Ben :Bana orospu muamelesi yapma bir daha
Ben ne yaşadıysam seni sevdiğim için yasadim
[25/3 22:00] O: Sen öyle zannediyorsan kendini
[25/3 22:00] O : Oyle düşün ne yapayım
[25/3 22:01] Ben: Ben sana bir şey demeyeceğim
[25/3 22:01] Ben: Derdi ben olan bunu gösterirdi
[25/3 22:02] O: Keyfin bilir
[25/3 22:02] O : Ben diyeceğimi dedim
[25/3 22:02] Ben: Keyfim bildi
[25/3 22:02] O: Tamam

[25/3 22:04] O: Ben seni özlediğim için dedim
[25/3 22:04] Ama önemi yok
[25/3 22:04] Ben: Özlemine inanmıyorum
[25/3 22:04] Ben: Sana dair hiç inancım kalmadı bosver
[25/3 22:04] O: Tamam konuşmaya gerek yok
[25/3 22:04] O: Okdy
[25/3 22:05] O Tamamen susuyorum artık
[25/3 22:06] Ben : Ben iyilesmeye çalışıyorum.
Uzun zamandan beri yeni yeni toparlanmaya basladim
Unutmaya başladım. Beni kırıp dokeceksen
Yine gelme
[25/3 22:07] O : Tamam gelmiyorum
[25/3 22:07] O : Senin adına sevindim
[25/3 22:09] Ben : mücadele olmayan hiç bir şeyi istemiyorum hayatımda. Gerçekten kalben sevilmeye ihtiyacım var çünkü
[25/3 22:16] O: Tamam bulursun inş
[25/3 22:17] O Hayatta başarılar
[25/3 22:18] O : Seninle her şeyden uzak kapanmak istedim o kadar
[25/3 22:18] O :Konuşmaya gerek yok
[25/3 22:19] Ben: Her neyse
[25/3 22:20] O: Salla
[25/3 22:22]
[25/3 22:22] O: Tamam hadi eyvallah
[25/3 22:25] ben: Kendine iyi bak
[25/3 22:26]O Sende

Ay aklıma direkt bu sahne geldi. Ama ben sana demiştim bana kızdın hatırlıyor musun. Amacı kullanmak yani görüyorsun. Hala beni kırıp dökeceksen yine gelme demişsin yahu bedenini istiyor seni mi istiyor? Hala açıklama yapıyorsun. Onunla birdaha iletişime geçmen onun seni kullanmasını kabul etmendir ona göre birdaha görüşürsen görüş karar senin.

[25/3 21:59] Ben :Bana.. muamelesi yapma bir daha
Bak burada bile demiş özellikle son zamanlarda bedenin için beraberdik diye. Artık onunla en ufak bir etkileşime girersen seni kullanmasını kabul etmiş olacaksın daha da fazlası olmayacak

Ay aklıma direkt bu sahne geldi. Ama ben sana demiştim bana kızdın hatırlıyor musun. Amacı kullanmak yani görüyorsun. Hala beni kırıp dökeceksen yine gelme demişsin yahu bedenini istiyor seni mi istiyor? Hala açıklama yapıyorsun. Onunla birdaha iletişime geçmen onun seni kullanmasını kabul etmendir ona göre birdaha görüşürsen görüş karar senin.

Hayir hayir asla asla kızlar normalde koşarak giderdim maldım en son kendine iyi bak dedim kapadim

Bak burada bile demiş özellikle son zamanlarda bedenin için beraberdik diye. Artık onunla en ufak bir etkileşime girersen seni kullanmasını kabul etmiş olacaksın daha da fazlası olmayacak
Asla stemina peki tekrar yazar mı? Şu an cok degisik hissediyorum uğruna antidepransan içip iyilesmeye çalıştığım çocuk bu işte bir böcek gibi tek derdi belli

Asla stemina peki tekrar yazar mı? Şu an cok degisik hissediyorum uğruna antidepransan içip iyilesmeye çalıştığım çocuk bu işte bir böcek gibi tek derdi belli
Engellemelisin. Neden sana ulaşmasına izin veriyorsun.
Direkt ilk satırda “beraber bir gece” demiş. Ne kadar çirkin sonra da diyor ki istemezsen isteme bilmem ne.
Ay adam paçoz kıro bir tip.
Bir sene sonra bu malda ne buldum kendime yazık diyeceksin

[25/3 21:54] O: Beni istemeyene diyecek biseyim yok
[25/3 21:54] Ben: 😂
[25/3 21:57] O: Seninle bir gece istemiştim oysa ki
[25/3 21:58] Ben: Ne diyosun sen derdin ne
[25/3 21:58] O : Derdim sensin
[25/3 21:58] O Ama salla
[25/3 21:59] Ben :Bana orospu muamelesi yapma bir daha
[25/3 22:01] Ben: Ben sana bir şey demeyeceğim
[25/3 22:01] Ben: Derdi ben olan bunu gösterirdi
[25/3 22:02] O: Keyfin bilir
[25/3 22:02] O : Ben diyeceğimi dedim
[25/3 22:02] Ben: Keyfim bildi
[25/3 22:02] O: Tamam

[25/3 22:04] O: Ben seni özlediğim için dedim
[25/3 22:04] Ama önemi yok
[25/3 22:04] Ben: Özlemine inanmıyorum
[25/3 22:04] Ben: Sana dair hiç inancım kalmadı bosver
[25/3 22:04] O: Tamam konuşmaya gerek yok
[25/3 22:04] O: Okdy
[25/3 22:05] O Tamamen susuyorum artık
[25/3 22:06] Ben : Ben iyilesmeye çalışıyorum.
Uzun zamandan beri yeni yeni toparlanmaya basladim
Unutmaya başladım. Beni kırıp dokeceksen
Yine gelme
[25/3 22:07] O : Tamam gelmiyorum
[25/3 22:07] O : Senin adına sevindim
[25/3 22:09] Ben : mücadele olmayan hiç bir şeyi istemiyorum hayatımda. Gerçekten kalben sevilmeye ihtiyacım var çünkü
[25/3 22:16] O: Tamam bulursun inş
[25/3 22:17] O Hayatta başarılar
[25/3 22:18] O : Seninle her şeyden uzak kapanmak istedim o kadar
[25/3 22:18] O :Konuşmaya gerek yok
[25/3 22:19] Ben: Her neyse
[25/3 22:20] O: Salla
[25/3 22:22]
[25/3 22:22] O: Tamam hadi eyvallah
[25/3 22:25] ben: Kendine iyi bak
[25/3 22:26]O Sende
Tek derdi cinsellik. Karaktersiz işte. Cevap verme şuna ya.

Engellemelisin. Neden sana ulaşmasına izin veriyorsun.
Direkt ilk satırda “beraber bir gece” demiş. Ne kadar çirkin sonra da diyor ki istemezsen isteme bilmem ne.
Ay adam paçoz kıro bir tip.
Bir sene sonra bu malda ne buldum kendime yazık diyeceksin
O Beni engellemişti engelimi açmış. Ben şimdi engelledim . Bir sene sonra değil şu an dedim ben gerçekten derin kalben sevdim. Bu adamda bendeki derinlik yok kalplerimiz yüreklerimiz bir değil yolu da onun gibi birisine düşsün umarım benim karşıma da gerçekten seven sevdiğim biri çıkar

Stemina çok haklısın ama diyorum ya gözüm kordu ayriligin ilk zamanları sürekli yalvarma modundaydim sonrs uzaklaştım terapi ilaçlar kendimi dinledim. Hepinize hak verdim. En önemlisi ne biliyor musun ben gerçekten çok derin seviyorum bu Adam yüzeysel yani olmaz ruhlarımız bir degil

Stemina çok haklısın ama diyorum ya gözüm kordu ayriligin ilk zamanları sürekli yalvarma modundaydim sonrs uzaklaştım terapi ilaçlar kendimi dinledim. Hepinize hak verdim. En önemlisi ne biliyor musun ben gerçekten çok derin seviyorum bu Adam yüzeysel yani olmaz ruhlarımız bir degil
O kişi tekrar yazacak sana buraya yazıyorum ama lütfen bu seks meraklısı senin duygularını zerre önemsemeyen kıroya dönüp de bir daha bir şey yazma. Burada herkes sana canı seks istediğinde dönecek demişti zaten

O kişi tekrar yazacak sana buraya yazıyorum ama lütfen bu seks meraklısı senin duygularını zerre önemsemeyen kıroya dönüp de bir daha bir şey yazma. Burada herkes sana canı seks istediğinde dönecek demişti zaten
Açıkçası ben asla yazmaz sanıyordum engellemiş her yerden ben de iletişimi kurmadım alıştı hatta bana demiski cevap vermeyince engellerim ben de naparsan yap dedim o kadar egosunu yukarı kaldirmisim mi yoluna baksın artık gerçekten bir tiksinme oldu ya çok garip ne severdim oysaki sevdiğim adam bu muymus

İnanın uğruna olur musun deseler böbreğini ver deseler bir ay önce verirdim ne akilsizmisim ama gerçekten tecrübe çok önemli burda onlarca kişi dedi ben anlamadim

Açıkçası ben asla yazmaz sanıyordum engellemiş her yerden ben de iletişimi kurmadım alıştı hatta bana demiski cevap vermeyince engellerim ben de naparsan yap dedim o kadar egosunu yukarı kaldirmisim mi yoluna baksın artık gerçekten bir tiksinme oldu ya çok garip ne severdim oysaki sevdiğim adam bu muymus
Alık olunacak bir tip değildi.
Düzgün, kaliteli bir adam o kelimeleri söyleyemezdi. Yok altından aldım bilmem ne demezdi.
Adam kıro.
Adam tam bir kalitesiz.
Bu tip sağda solda sürter sonra gider bakire bulur evlenir. Kafası bu yani

Demek ki o kadar aciz bir adammış bak görmüş oldun işte herkes sana üzülme o adam için dedi ama senin içinin soğuması çok güzel bir şey oldu senin için. Elbette üzüleceksin 2 sene az bir zaman değil ve iyi sandığın gibi ne kadar basit biri çıktı bu gibi sebeplerde daha da soğuman dileğiyle

Alık olunacak bir tip değildi.
Düzgün, kaliteli bir adam o kelimeleri söyleyemezdi. Yok altından aldım bilmem ne demezdi.
Adam kıro.
Adam tam bir kalitesiz.
Naparsa yapsın haklısınız. Seven adam beni yıpratmazdi zaten burdan dönmez bu mesela kendinden çok tiksindirdi güya parası yoktu ama yalnız kalalım diyebiliyor hayatı yalan

Evet hatta
O kız parası yemeyi kabul ediyordur ben etmem dedi. 15 şubatta otelde kaldığımızda da kızın yasi küçük 23 yasinda senin yasin var bu belirsizlikte bekletemem dedi.
Artık yaşın var daha fazla seni oyalayamam diye açık açık söylemiş. En son yazdığı mesajda da bedenini istiyorum, böyle bir ilişki kabul edersen arada buluşalım demeye getirmiş.

Back
X