• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÖTÜ ERKEK ARKADAŞTAN AYRILMAK, AYRILIK ACISI

Benim yaşadıklarıma benzer şeyler mi?
Çok geçmiş olsun..
Acı çekmenizin nedeni onu özlemeniz mi?
Nerede terapi alıyorsunuz?
Teşekkür ederim, duygularım çok karışık aldatıldığım için canım yanıyor ama bir taraftan onu özlüyorum sevgi, aşk öyle bir anda bitmiyor maalesef. Online terapi alıyorum burdan isim bildirmem doğru olmaz sanırım.

Teşekkür ederim, duygularım çok karışık aldatıldığım için canım yanıyor ama bir taraftan onu özlüyorum sevgi, aşk öyle bir anda bitmiyor maalesef. Online terapi alıyorum burdan isim bildirmem doğru olmaz sanırım.
Terapinin faydasını görüyor musunuz bende araştırıyorum aynı zamanda

Bunları ağlayarak okudum :(
Sizlerin de Allah yardımcısı olsun, kalbimin en derinlerinde acınızı hissedebiliyorum, Allah cocuklarınıza ve sizlere dayanma gücü versin,
sizlerde aynı yollardan mı geçtiniz?
İlk zamanlar çok perişan oldum hakikaten ama şimdi annemden yeni doğmuş gibiyim, çok şükür. Kızlarımla yeni bir hayata başladık, çalışıyorum, dava hâlâ devam ediyor ve dönüp baktığım zaman o ruh hastasının aynı yerinde saydığını görüyorum. İyi ki bu kararı vermişim diyorum o zaman...
Lütfen, kendine bu kötülüğü yapma :) asla düzelmiyorlar çünkü. Düzelmişini bulursun, Rabbim sana da hayal dâhi edemeyeceğin kadar güzel kapılar açsın, asla omzundan dönüp geriye bakma, pişman olup yalvarsa bile bakma... 💐💕

İlk zamanlar çok perişan oldum hakikaten ama şimdi annemden yeni doğmuş gibiyim, çok şükür. Kızlarımla yeni bir hayata başladık, çalışıyorum, dava hâlâ devam ediyor ve dönüp baktığım zaman o ruh hastasının aynı yerinde saydığını görüyorum. İyi ki bu kararı vermişim diyorum o zaman...
Lütfen, kendine bu kötülüğü yapma :) asla düzelmiyorlar çünkü. Düzelmişini bulursun, Rabbim sana da hayal dâhi edemeyeceğin kadar güzel kapılar açsın, asla omzundan dönüp geriye bakma, pişman olup yalvarsa bile bakma... 💐💕
Biraz araştırdıkça narsist bir birey olduğunu farketim ve inanın aa ben normalmişim diyorum

Merhabalar 2 yıllık bir ilişkim vardı ancak kısa zaman önce sonlandı…
Eski erkek arkadaşıma “X” diyelim, X boşanmış ve benden 7 yaş büyük, güzel bir mesleği olan kendini geliştirmiş güzel arkadaşları düzenli bir hayatı olan, kişisel olarak mutsuz enerjisiz soğuk konuşmayan birisi.
Bende güzel bir mesleği olan rutin bir hayatı olan bakımlı alımlı enerjisi yüksek konuşkan neşeli kıskıvrak sohbetli biriyim.
İlişkimiz defalarca başka sebeplerden bitti.
İlişki içerisinde çok defa ÇOK defa şahsıma küfürler, hakaretler işittim.(en son ayrılık sebebimizde bu)
Küfür ediyor senin yüzünden ettim diyor, bir yere gidiyoruz kötü bir mekan cıkıyor senin yüzünden, yemek yiyoruz kötü cıkıyor senin yüzünden, tatile gidiyoruz deniz soğuk senin yüzünden, her şey benim yüzümden.
Karşılıklı 1 saat sohbet ettiğimiz yok arkadaşlarıyla şen şakrak benimle iletişim yok, örneğin küçücük bir sebepten onu uyarıyorum “Şunu yaptın farketmemiş olabilirsin ama ben kırıldım lütfen yapma” diyorum “ Sen kavgacısın osun busun S*** G (Defol)” kavgalar hep böyle geçiyor, su an ayrıldık, illaki güzel günlerde oldu mutlu günlerde ama kötülerde var, sorumluluk almıyor ne küfürün sorumluluğunu almıyor, plan yapmıyor, bütün her şeyi benim üzerime yıkıyor, kavgalarımız onun tarafından küfürler bağırmalar eşya kırmalara kadar gidiyor. Küfürler salak manyak vs değil ,,, s…. a…k…. kaşar vs vs
Ben böyle kötü bir ilişkinin bittiğine neden üzülüyorum?
Neden özlüyorum?
Ben işin içinden çıkamıyorum…
Çok degerlısın. İşin var gücün var. Ettıgı küfürler çok pis küfürler. Yazıklar olsun pislık

Araştırdıkça narsist biri olduğunu öğrendim, inanın o kadar zor günlerdi ki… Küfür eder beni suçlardı, koluma vurur beni suçlardı
Bencede narsist. Ama neden cektınız bunu. Bununla ılgılı psıkologa gıtmenız gerek. Arayıncada acmayın. Benımde vardı öle bı ılıskım. Sonra hıc sallama maya başladım. Köpek oldu. Ama damarına basınca yıne tüm pıslıklıgı ile karsına geçer. En guzelı ney bılıomusun hıc muhattap olmamak

Bencede narsist. Ama neden cektınız bunu. Bununla ılgılı psıkologa gıtmenız gerek. Arayıncada acmayın. Benımde vardı öle bı ılıskım. Sonra hıc sallama maya başladım. Köpek oldu. Ama damarına basınca yıne tüm pıslıklıgı ile karsına geçer. En guzelı ney bılıomusun hıc muhattap olmamak
Denedim zaten ayrıldık bir ara, daha sonrasında geldi aslında hep bir öncekinden daha kötü bir hale gelmeye başladı, Allah korusunn cidden çok zor

Biraz araştırdıkça narsist bir birey olduğunu farketim ve inanın aa ben normalmişim diyorum
İster narsist olsun, ister faşist, ister mazoşist, amaaan elalemin ruh hastasını sen mi tedavi edeceksin kuzum? 🤭
Sevmek insana iyi gelen bişey tamam, ama canını acıtıyosa artık o sevginin de, geçirdiğin güzel günlerin de bir anlamı kalmıyor. Def et gitsin, boşanmaktan iyidir ayrılık acısı.

İster narsist olsun, ister faşist, ister mazoşist, amaaan elalemin ruh hastasını sen mi tedavi edeceksin kuzum? 🤭
Sevmek insana iyi gelen bişey tamam, ama canını acıtıyosa artık o sevginin de, geçirdiğin güzel günlerin de bir anlamı kalmıyor. Def et gitsin, boşanmaktan iyidir ayrılık acısı.
İnanın narsist bir insan dünyadaki cehennemi yaşatır, küfürleri şiddeti hakareti aşağılanmayı eleştiriyi neler neleri yaşadım… Ve en kötüsü herkes tarafından beğenilen takdir edilen biriyken

İnanın narsist bir insan dünyadaki cehennemi yaşatır, küfürleri şiddeti hakareti aşağılanmayı eleştiriyi neler neleri yaşadım… Ve en kötüsü herkes tarafından beğenilen takdir edilen biriyken
Bak buna katılıyorum. Belki de herkes tarafından beğenilip takdir edilmeni kaldıramamış olabilir, narsistik bir davranışmış bu da, bir yerde okumuştum. Sanki sevgilin değil de seni yenmeye çalışan bi rakibin gibi davranıyolar, sen de kendinde arıyosun hatayı...

Kötü birinden erkenden kurtulmuş olmayı size verilmiş büyük bir nimet olarak görmeniz lazım yoksa beyin hep elde edemediği şeyi ister, kafada kurdurur, ömrü çürütür.

Bak buna katılıyorum. Belki de herkes tarafından beğenilip takdir edilmeni kaldıramamış olabilir, narsistik bir davranışmış bu da, bir yerde okumuştum. Sanki sevgilin değil de seni yenmeye çalışan bi rakibin gibi davranıyolar, sen de kendinde arıyosun hatayı...
Aynısını dedim ona biz yarışmıyoruz farkında mısın? Sen yen ben yeneyim olay bu değil, haklı haksız olmakta değil olay gemimizi yürütmek… Arkadaşları ailesi iş arkadaşları herkes beni çok beğenir o da beğendiği için ilişkimiz başlamıştı zaten, ama sonrasında ben düşmanımı gördüm gibi ilişkide savaşmaya başladı benimle

Back