• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÖTÜ ERKEK ARKADAŞTAN AYRILMAK, AYRILIK ACISI

Kötü birinden erkenden kurtulmuş olmayı size verilmiş büyük bir nimet olarak görmeniz lazım yoksa beyin hep elde edemediği şeyi ister, kafada kurdurur, ömrü çürütür.
Tabi allaha şükür, ama insan ilişkiden cıktıktan sonrada şöyle bir bakıyor eğer ki hata bende ise düzeltirim onun için değil bu arada kendim için ben her ilişkiden sonra kâr zarar defteri tutarım ders cıkartmak için

Nasıl yoğun tempoya sokuyorsunuz?
Mesleğiniz nedir, ne gibi işlerle uğraşıp kendinizi mesgul ediyorsunuz
Şuan mesleğimi icra etmiyorum. 2 gün dil eğitimi alıyorum. 1 gün baştan sona özel derslere ayırmıştım. 2 gün de gelişim üzerine sohbetlere katılıyordum. Bazen bunlarda gün kayması saatler oynayınca dersleri sohbetlerle aynı gün falan derken çok sistematik olmaya başladı. Mesleğimle alakalı evde ders yapıyordum grafik mezunuyum.

Merhabalar 2 yıllık bir ilişkim vardı ancak kısa zaman önce sonlandı…
Eski erkek arkadaşıma “X” diyelim, X boşanmış ve benden 7 yaş büyük, güzel bir mesleği olan kendini geliştirmiş güzel arkadaşları düzenli bir hayatı olan, kişisel olarak mutsuz enerjisiz soğuk konuşmayan birisi.
Bende güzel bir mesleği olan rutin bir hayatı olan bakımlı alımlı enerjisi yüksek konuşkan neşeli kıskıvrak sohbetli biriyim.
İlişkimiz defalarca başka sebeplerden bitti.
İlişki içerisinde çok defa ÇOK defa şahsıma küfürler, hakaretler işittim.(en son ayrılık sebebimizde bu)
Küfür ediyor senin yüzünden ettim diyor, bir yere gidiyoruz kötü bir mekan cıkıyor senin yüzünden, yemek yiyoruz kötü cıkıyor senin yüzünden, tatile gidiyoruz deniz soğuk senin yüzünden, her şey benim yüzümden.
Karşılıklı 1 saat sohbet ettiğimiz yok arkadaşlarıyla şen şakrak benimle iletişim yok, örneğin küçücük bir sebepten onu uyarıyorum “Şunu yaptın farketmemiş olabilirsin ama ben kırıldım lütfen yapma” diyorum “ Sen kavgacısın osun busun S*** G (Defol)” kavgalar hep böyle geçiyor, su an ayrıldık, illaki güzel günlerde oldu mutlu günlerde ama kötülerde var, sorumluluk almıyor ne küfürün sorumluluğunu almıyor, plan yapmıyor, bütün her şeyi benim üzerime yıkıyor, kavgalarımız onun tarafından küfürler bağırmalar eşya kırmalara kadar gidiyor. Küfürler salak manyak vs değil ,,, s…. a…k…. kaşar vs vs
Ben böyle kötü bir ilişkinin bittiğine neden üzülüyorum?
Neden özlüyorum?
Ben işin içinden çıkamıyorum…
Hassasınızda o yüzden.

Şuan mesleğimi icra etmiyorum. 2 gün dil eğitimi alıyorum. 1 gün baştan sona özel derslere ayırmıştım. 2 gün de gelişim üzerine sohbetlere katılıyordum. Bazen bunlarda gün kayması saatler oynayınca dersleri sohbetlerle aynı gün falan derken çok sistematik olmaya başladı. Mesleğimle alakalı evde ders yapıyordum grafik mezunuyum.
Peki sizin yaşadıklarınız da benim kadar ağır mı?Hakaret küfür eleştiri vs

Peki sizin yaşadıklarınız da benim kadar ağır mı?Hakaret küfür eleştiri vs
Yani aslında herkesin dağına göre kar olayı bu. Ben eşimle birbirinizin ilkiydik. Tanışmadık aşamasında benimle aşırı benzerliği vardı ki bunun etkisiyle devam etmek istedim. Ama gördüm ki öfke kontrolü, küfür ( bana değil sadece başkasına değer verdiğim birisine de bana diyordu) aileme akrabalarıma saygısızdı. Evden 3 4 kere kovdu o anlarda hep çok ağır konuştu. Yalanı da vardı. Daha ağır şeyleri de vardı konuşup o kısımları hatırlamak istemiyorum. Özetle kandırılmış gibiyim. Eski konularımda az çok bahsetmiştim.

Yani aslında herkesin dağına göre kar olayı bu. Ben eşimle birbirinizin ilkiydik. Tanışmadık aşamasında benimle aşırı benzerliği vardı ki bunun etkisiyle devam etmek istedim. Ama gördüm ki öfke kontrolü, küfür ( bana değil sadece başkasına değer verdiğim birisine de bana diyordu) aileme akrabalarıma saygısızdı. Evden 3 4 kere kovdu o anlarda hep çok ağır konuştu. Yalanı da vardı. Daha ağır şeyleri de vardı konuşup o kısımları hatırlamak istemiyorum. Özetle kandırılmış gibiyim. Eski konularımda az çok bahsetmiştim.
Ayrıldınız mı? Ayrılalı ne zaman oldu ve bu süreci nasıl yönettiniz iyi misiniz

Back