• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask acısı nasıl geçecek

Evet kendi girişimi var dolayısıyla ofisi de var. İşsiz değil yani. Ama ne kazanıyor bilmiyorum , en son işlerim kötü batma evresindeyim demisti. Üzerinden 4 ay geçti hala ofisi duruyor az geliyor ama ofisi duruyor nasil bir batma anlayamadim

Evet kendi girişimi var dolayısıyla ofisi de var. İşsiz değil yani. Ama ne kazanıyor bilmiyorum , en son işlerim kötü batma evresindeyim demisti. Üzerinden 4 ay geçti hala ofisi duruyor az geliyor ama ofisi duruyor nasil bir batma anlayamadim
Dedik sana her lafı bahane bu adamın diye😕zaten kendi ağzıyla da demiş sen ayrılmasan ben ayrılacaktım diye. Batma vs de yalandır.

Dedik sana her lafı bahane bu adamın diye😕zaten kendi ağzıyla da demiş sen ayrılmasan ben ayrılacaktım diye. Batma vs de yalandır.
Ofise haftada bir geldiği için öyle sandım ama batan adam üç aydır nasıl ofisi durur yalan bence de. Taşındım annemin evine gectim dedi ona bile inanmıyorum. Gerçi hakikaten batmasa bile netice de mücadele etmedi. Iki aydır kendime kızdım ona üzüldüm sanırım bir yalana üzülmüşüm. Sürekli yanımda olduğu icin şu an boşluktayım çünkü sevildigimi sandim hep yanında olacağım dediği için inandım. Ancak cuma günü terapistim partneriniz asiri suçlayıcı dil kullanmış konuyu ya cinsellige ya da maddiyata getirmiş. İlişkinin devam etmesi ile bunların bir alakası yok ayrıca manipulasyon yaptığı çok noktada var dedi
Daha önce de Beck testi yollamıştım bana şiddetli depresyon cikti . Yarın pskiyatri randevum var düştüğüm durumlara bak. Umarım yaza kadar toplarim terapi artı ilaç kendime getirir

Sizin ofisleriniz aynı plazada ortak alanlardan yararlanan farklı firmaların ofisleri gibi mi? iş arkadaşın değil ama ofisini görebiliyorsun

Selam arkadaşlar daha önce konular açmıştım. Bilmeyenler icjn 1.5 senelik ilişkimizde karşılıklı hatalar özellikle benim evlenmek isteyip onun söz verip sonra maddi sorunlari yüzünden süreci 2 3 yıla uzatması benim sonrasında ayrılmam ve pişman olmam onun ise barışmayip beni istememe durumu vardı. Ayrılalı 2.5 ay oldu inanın 2 ay peşinde koştum. Artık çocuk bıktı engelledi her yerden ben de farklı bir şekilde ulaşmadım artık bitti istemiyor diye kabule gectim. 15 gündür sıfır iletişim var şu an ona mesaj atasım vs de yok zaten ancak söyle bir durumum var. Sürekli aklımda o var yatarken o sabah o kalp carpintisiyla uyanıyorum. Yüzümde alerjiler cikti stresten. Örneğin dün arkadaşlarımla dışarı çıktım gelip ona hep anlatırdım anlatamamak beni çok üzdü, sosyallesmekten bile keyif alamıyorum. Çünkü hayatımın her anında o vardı mesela duş mu alacağım onun sevdiği şampuanı kullanırdım bakim yaparken bile detaylı bana sorardı birlikte duş sonrası rutini yapardım her şeyi onunla yaptığım için inanılmaz basit anlarda aklıma o geliyor. Örneğin içeceğim pipetimi takardi. Pipet görünce aklıma geliyor onun kokusunu sevdiği şampuanı kullanamıyorum onun sevdiği elbiseleri giyemiyorum. Birsey beğeniyorum o görmeyecek diye almak istemiyorum. Artık iyice eziyete döndü bu. Sürekli nen suçluyum hatalıyım keşke ayrilmasaydim keşke şunu demeseydim devam etseydi diyorum. Ve sürekli onun ofisine gidip onu görme isteğim var kendimi zor tutuyorum. İkinci terapi seansımi aldim ama daha çok olayları anlattim. Yani süreç başta henüz terapiden sonuç alamayacağım. Ancak psikoloğum şiddetli depresyon belirtileri gösteriyorsunuz dedi. Arkadaşlarım Sürekli gecer Allah seni bir toptan aldı bosver sevse gelirdi diyorlar. Ancak onlara da sürekli aynı şeyleri anlatmaktan sıkıldım lütfen rahatlatıcı bir şey diyin. Ciddi acı çekiyorum sanki fiziksel gibi nasıl geçecek bu acı daha kaç ay surecek
Okumadım başlığa göre cevap vereceğim. YENİSİYLE

Back
X