Ayrılık acısı nasıl geçer

Bir baskasi olduguna yemin edebilirim ama ispat edemem. Maddi sorundan bir insan bu hale gelmez! Lutfen durmadan yalvarip bari kendini dahada dusurme. Herkes ayriliyor dunyanin sonu degilki kuzum. Kabullen en iyi ilac bu.

Ayyy yazmayayim dedim surekli adamin size olan eski davranişlarina tutunup yok vazgecemezdi oyle seviyordu boyle seviyordu takmissiniz.
O davranişlar size özel bile olmayabilir. Bazi adamlarin ilişki yaşama biçimi oluyor ve hayatina her giren kadina zaten ayni sekilde davraniyorlar. Vazgecilmemezlik bir durum oluşmuyor onlar icin.

Bir arkadasim var erkek ve ne zaman sevgilisi olsa ayni şiirler sözlerle paylaşir, ayni şeyleri yapar. Ayni büyük büyük laflari eder hayatina giren her kadina hayatinda ilk defa boyle hissediyor gibi davranir ama alakasi yok hepsine ayni seyi yaptigini hepimiz goruyoruz. Sevse ayrilmazdi bu kadar basit daha neye takmişsiniz ümit verdifilan

9 sayfayi okumadim, ilk sayfadaki baskasi varsa söylesin unutayım, yoluma bakayım demissiniz.

Baskasi olmayabilir ama siz artik yoksunuz, bunu kabul edin, hirpalamayin kendinizi.

Bu arada cidden maddi sorunları olabilir, belki kumar oynadi batti sizi terkettigi gun?

Ben biraz olaya mantık çerçevesinde bakmak istiyorum.maddi yönden diyip ön ajitasyon yapıyor olabilir aman dikkat iki kelime fazla konusu ama bana bir gulumseyecek diye 1 tl nizi dahi kaptırmayın lütfen bak ben tamamen bunu anladim

Konuşmak için ne borcun var neye ihtiyacın var gibi sorular sormayın işin sonu paraya gidiyor net

Arkadaşlar kendi işi var batma aşamasında olduğunu söylüyordu durum bu iliskinin son ayından beri sıkıntı da olduğunu söylüyordu ben paraya ihtiyacın varsa verebilirim dedim o zaman istememişti kumar vs değil yani

İsteyecek önce naz yapıyor seni kıvama getiriyor arkadaşım.bu erkekelerin para konusu bana çok tuhaf geliyor neler görüyoruz izliyoruz. Kanmayın derim

Ya zaten ilk kez bunda oldu ilk kez bir sevgilime aşık oldum gözüm karardi ne dese okeydim

İsteyecek önce naz yapıyor seni kıvama getiriyor arkadaşım.bu erkekelerin para konusu bana çok tuhaf geliyor neler görüyoruz izliyoruz. Kanmayın derim
Sanmiyorum farklı zamanlarda bir kaç kez teklif ettim senden para mı alacağım ne anlatıyorsun dedi ilişki içinde de hiç istememişti zaten

Bir baskasi olduguna yemin edebilirim ama ispat edemem. Maddi sorundan bir insan bu hale gelmez! Lutfen durmadan yalvarip bari kendini dahada dusurme. Herkes ayriliyor dunyanin sonu degilki kuzum. Kabullen en iyi ilac bu.
Numarasını sildim yoruldum başkası varsa elli bin defa soruyorum sürekli yok yok diyip duruyor

Tamam bitti artık başkası yok maddi sebep dedi hep bunu inanarak da düzeltmek için her şeyi yaptım elimden başka bir şey gelmez

Bu mesajlarla seni sevmediğine ikna oldun mu?

Ya bide ümit verdiyse verdi millet 10 yıllık eşinden iki çocukla boşanıyor napsın o kadınlar misal Zorla güzellik olmuyor.Sevgi birebilen birşey biz diyormuyuz Allah bize ümit verdi bizi yarattı canımızı almasın mezara girmem diye birşey.Ömur bile bitiyor sevgi dediğiniz ölümsüz degilki .Bittiyse bitti Kabul edin çabuk iyi olun yada etmeyin uzun sürede iyi olun.Yada sonsuza kadar üzülün seçenekleriniz her insan için bu

Yav önceden şöyle yapardı, böyle benim için ölürdü, alnımdan öperdi, çocuk isterdi gibi şeyleri bırak. Burada ilk aşkı ile evlenmeyen tüm kadınlar benzerini yaşadı. Nedenini, niçinini düşünme sonuca odaklan. Bitti mi bitti, istemiyor mu seni istemiyor, bu kadar işte.
Biz nasıl unuttuysak sen de unutacaksın. Alışacaksın, acın zamanla dinecek. Onun için hastalandığın insan aklına gelmeyecek yıllarca. Böyle biri ağlar, üzülürken aklına gelip, ben şunu yaşadım değmezmiş, benim yaptığım hatayı sen yapma diyeceksin.
Üzül, üzüntün elbet dinecek. Atlatamazsan, hiç gelişme olmazsa profesyonel destek alırsın.

Numarasını sildim yoruldum başkası varsa elli bin defa soruyorum sürekli yok yok diyip duruyor
Konu sahibi arkadaş seni anlıyorum. Benzer şeyler hepimizin başına geliyor. Inan. Hariçten gazel okumuyoruz yani. Ve inan ki bazılarımız senden de zor şeylerle mücadele ediyor.

Ama bu şahsın üslubu, sana tavırları çok itici. Genel bir üslup sorunu var adamda. Yani inan değmez. Arkadâşlar sana yalvarmışlar.
Biraz anlamaya çalış. Bu şahıs seni sevmiyor. Inan ki ona yazdığın an of gene mi bu diye açıyor mesajını. Kendine bunu yapma. Biraz dua et bu sana iyi gelir.

Sevdiren Allahtır. Bitirmek için de yine Ona ihtiyacımız var. Dua et mucadele et sil at. Dönerse asla cevap yazma. Bitti anlıyor musun bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…