- 21 Ekim 2013
- 119
- 193
-
- Konu Sahibi _-_-_-_-_-_-_-_
Tabi ki hepimiz insanız hatalarımız yanlışlarımız oldu oluyor ve olacak. Buraya yazan insanlara yapılan yorumlar yorum yazanın kişiliğinin göstergesi. Kimi yapıcı kimi yıkıcı. Hayata dair kinini nefretini sevgisizliğini buraya yansıtıyor kişi. Benim de asıl sıkıntım sanırım halen insanları kendim gibi görmeye çalışmam. Ben söz verirsem tutarım yapamayacağım şey için söz vermem kaldı ki yemin etmek... Hazmetmek zor. Hiçbir bedel ödemeden hayatına bakmasını kabullenmek zor. Hata yapan ben değildim ama her bedeli ödeyecek olan neden benim diye düşünmekten alamıyorum kendimi.insanlar hata yapabilir... kendinizi iyileştirmeye çalışın bu saaten sonra malesef denemekten iyi olmak için her çabayı göstermekten başka çareniz yok. bir süre sonra bu adam pişman olacaktır ona şüphem yok benim şayet anlattığınız kadarıyla kendiside sizi çok sevmiş. fakat bence bu saatten sonra bu kişiyi hayatınızdan çıkarmak sizin için daha hayırlı olacak. ayrıca burada da her yerde olduğu gibi çeşit çeşit insan var o yüzden her yorumu kendinizi demolize edecek kadar ciddiye almayın. insanlar sadece can sıkmak için de uğraşabiliyor bazen. kaldıki ben bu tür kişilerin böyle kolay yargılayan iğrendim midem bulandı türü kelimeler kullanan insanların empatiden yoksun olduğunu düşüüyorum. zaten bu kişilikteki insanlar vakti zamanı geldiğinde bir insanın yapmam dediği nice şeyi yapabileceği gerçeğini öğrenecektir. bence hayat herkese adaletli davranacak vakti gelince o gün geldiğinde de umarım kendileri daha dik durmayı başarabilir. zira yukarıdan düşmek daha çok can yakar ve bence asıl iğrenç olan kendini bu kadar hatasız yaratılmış görmek.
Cevap vereyim sorularınıza. Adımız orjinal tüm ailesinin ekli olduğu hesapta duruyo. Neyini özlüyorum konusuna gelince yaşadığım o üç koca yılın güzelliklerini özlüyorum. Anılarımızı hatıralatımızı... Flörte ihtiyacım yoktu benim kimseye hiçbirşeye ihtiyacım yoktu, birine ihtiyacım var diye aşık olunmaz. Plansız programsız olur aşk. Size en çok sinir olduğum konuya geleyim.. İki yıllık bi okul okumuştu evet. Dört yıllık açıköğretim de bitirdi. Ama bu insanlara ıııyyy iki yıllık okumuş o çok pis kokuyodur demek nedir? Şimdi yine hatırlattınız ben onun kadar bakımlı birini görmedim. Misss gibi kokardı hep tertemiz bakımlı parfümleri losyonları kremleri. Çokta yakışıklıydı bak şimdi yine özledim. Şu ayakkabı olayına da bayıldım çok iyiymişşimdi canım benim klasik don juan erkek ayakları bunalr adını yok hangi hesapta halâ tutmalar falan bunlara kandım deme ... gittiyse gitti yani. Ya evlendikten sonra gideydi tövbeeee otur bir kurban kes bir şükür namazı kıl ...
Neyini özlüyon ki ? Seni bırakmısınız mı ??
Bak ailenle düzenli bir hayatın varmış belli ki korunmaya da ihtiyacın yok düzene de... sadece bence biraz fazlaca flörte ihtiyacın varmış.... o da karşılayınca bir halst sanmışsın...
Sadece şunu diyeyim flört etmek güçsüz kadın işi değildir. Topla kendini kalk ayağa 30 küsür yaşına gelmiş hala askerliğini bitirmemiş ama iki yıllık okul mezunu adam için hissettiklerine bak yaaa.... ıyyyy kokuyordur da o öööyyyykkkk...... ay içim kalktı
Git güzel insanlarla sevgini göster, onlar sana nasıl gösteriyorlar bak.... erkek işi ayakkabı gib bebeğim sıkıyorsa bütün bir gece devam edemezsin yani ha modelinde aklın kalır ama her sezon yenisi çıkıyor ....
yaaa anlıyorum sizi ama böyle düşünerek olmazzzzz... ortada bırakılmışsınız. onu överek aklınızdan çıkartmak çok vakit alır.... bakın insanların aşıkı olmalarının sebebi iç dünyalarının flörte sevgilmeye ihtiyaç duymasıdır genelde. o 3 koca yılda yaşadıklarınızı özlüyor olabilir misiniz? yapmayın bunu kendinize yazdıklarımı savunmasız okuyun lütfen hak vermeye çalışın aklınızdadn çıkartmaya yardımcı olacaktır onun için yazdım... ayrıca isterse brat pitt olsun sizi bu şekilde yüz üstü bırakan birini düşünmeyin yaaaaa bu nedir yahu. kalkın toplanın. kusura bakmayın yine diyorum el alemin pis sümüklü adamları için değer mi ha? değer miiiiiiii???Cevap vereyim sorularınıza. Adımız orjinal tüm ailesinin ekli olduğu hesapta duruyo. Neyini özlüyorum konusuna gelince yaşadığım o üç koca yılın güzelliklerini özlüyorum. Anılarımızı hatıralatımızı... Flörte ihtiyacım yoktu benim kimseye hiçbirşeye ihtiyacım yoktu, birine ihtiyacım var diye aşık olunmaz. Plansız programsız olur aşk. Size en çok sinir olduğum konuya geleyim.. İki yıllık bi okul okumuştu evet. Dört yıllık açıköğretim de bitirdi. Ama bu insanlara ıııyyy iki yıllık okumuş o çok pis kokuyodur demek nedir? Şimdi yine hatırlattınız ben onun kadar bakımlı birini görmedim. Misss gibi kokardı hep tertemiz bakımlı parfümleri losyonları kremleri. Çokta yakışıklıydı bak şimdi yine özledim. Şu ayakkabı olayına da bayıldım çok iyiymiş
Tabi ki hepimiz insanız hatalarımız yanlışlarımız oldu oluyor ve olacak. Buraya yazan insanlara yapılan yorumlar yorum yazanın kişiliğinin göstergesi. Kimi yapıcı kimi yıkıcı. Hayata dair kinini nefretini sevgisizliğini buraya yansıtıyor kişi. Benim de asıl sıkıntım sanırım halen insanları kendim gibi görmeye çalışmam. Ben söz verirsem tutarım yapamayacağım şey için söz vermem kaldı ki yemin etmek... Hazmetmek zor. Hiçbir bedel ödemeden hayatına bakmasını kabullenmek zor. Hata yapan ben değildim ama her bedeli ödeyecek olan neden benim diye düşünmekten alamıyorum kendimi.
Yoruma bayıldımmm.. Her cümlesinde gülümsedim. Teşekkürler. Evet insan egoları yüksek bi varlık işte. Sürünsün pişman olsun istiyorum tabiki. Amaaan böyle gece vakti ve gündüz psikolojim bile o kadar değişiyor ki. Mesela şuan çok daha güçlü keyifli ve enerjiğim. Geceye allah kerim. Mutlu olmalıyım çünkü hayat kısa bilmiyorumonun bir beden ödemeyecegini düşünmeyin. bu ilişkiyi ikiniz yaşadınız inanın anlattığınız gibi bir ilşkide asıl pişman olcak kişi karşı taraf korkaklığı yüzünde, kaybettiği büyük bir sevgi yüzünden pişman olan o olacak. alesini affedemeyecekki bıraksaydınız mutlu olacaktım diyecek hep, olamayan şeyler ukte kalır bunu unutmayın. o bir tercih yaptı belki doğru belki yanlış ama bunun bedelini zaman geçtikçe ödeyecek bir başkasıyla mutsuz olduğunda ilk aklına kim gelecek sanıyorsunuz? anne babadan bir kazık daha yediğinde içi parçalanmayacak mı? en basiti sizi hiç sevmese yanında olanda değil yarım olanda kalacak aklı çünkü keşkesi olmasa bile artık bir belkisi var. belki sizinle mutlu olacaktı. bu düşünce kafasından çıkmayacak. ha size yetmez mi? mutsuz olsun sürünsün mü köpek gibi pişman mı olsun o zaman SİZ MUTLU OLACAKSINIZ! oda bu mutluluğu görüp kahrolacak. hayatın düzeni bu. madem bir amacınız yok bir ilişkiye dair inanın intikamda ayakta tutar insanı. evladınız ve içinizdeki ateş yeter size boşverin şimdi o düşünsün :)
Aynen katılıyorumErgen misiniz?
1 çocuk annesi kadın 35 yaşında kadın bu ergen 18lik oğlancıktan farksız adama çocuğunun rızkını yedirip mont vs mi aldı?
Siz bu itin acısından felç geçirirken çocuğunuz annesinin yüzünü o şekil görünce ne yaptı ne düşündü?
Yaşı, işi, konumu, olgunluğu uygun insanlara aşık olun lütfen. Kimseye de çocuğunuzun rızkını yedirmeyin. Eşşek kadar herifi beslemişsiniz resmen.
Tüm sülale beni aradı, bana sayıp söndürür annen baban hastayken senin yüzünden ölürken sen bi dul bi karı için aileni mi sileceksin şerefsiz
Şu durumda mantığım sizleri haklı bursada kalbim hiç oralı değil. Dünya da başka hiç bir erkek yok gibi geliyo şuan. Başka birine dokunmak, başka biriyle konuşmak, başka birinin elini tutmak falan offf çok uzak çok. İğrenç. O sanırım hep ailesi eninde sonunda ikna olur sandı. Hep bekledi. Son ana kadar bekledi. Son dakika ayılıp bayıldıklarında anladı ki olacağı yok. Sülale de üstüne gelince anasına babasına bişey olsa vicdan yapacağını düşünüp kaçtı gitti. Adam olsaydı bunu baştan düşünseydi. Ben onu defalarca uyarmış ya ikna olmazlarsa? Diye her sorduğumda senin hep yanındayım olmazlarsa olmasınlar çocuk değilim ben demişti. Yani bunun yaşla okulla kariyerleri hiçbirşey le ilgisi yok. Şimdi anlıyorum ki bu yürek meselesi. 18inde babam vermez diye sevdiğiyle anlaşıp kaçan köylü kızının yüreği lazım belkide aşk için. Vermezlerse kaçarız diyip sevdiğini kaçırıp götürecek yer bulamayıp evine getiren delikanlı yüreği lazım belkide. Saf temiz... Yarını düşünmemek. Aşk böyle bişey olmalı bence. Hesapla kitapla gördüm nereye kadar gidebildiğini. Olan bana oldu. Geçen zamanıma yıpranan hayatıma.