Aşk Acısı, Hazmedememek, KırgınLık, KızgınLık...

Tabi ki hepimiz insanız hatalarımız yanlışlarımız oldu oluyor ve olacak. Buraya yazan insanlara yapılan yorumlar yorum yazanın kişiliğinin göstergesi. Kimi yapıcı kimi yıkıcı. Hayata dair kinini nefretini sevgisizliğini buraya yansıtıyor kişi. Benim de asıl sıkıntım sanırım halen insanları kendim gibi görmeye çalışmam. Ben söz verirsem tutarım yapamayacağım şey için söz vermem kaldı ki yemin etmek... Hazmetmek zor. Hiçbir bedel ödemeden hayatına bakmasını kabullenmek zor. Hata yapan ben değildim ama her bedeli ödeyecek olan neden benim diye düşünmekten alamıyorum kendimi.

Cevap vereyim sorularınıza. Adımız orjinal tüm ailesinin ekli olduğu hesapta duruyo. Neyini özlüyorum konusuna gelince yaşadığım o üç koca yılın güzelliklerini özlüyorum. Anılarımızı hatıralatımızı... Flörte ihtiyacım yoktu benim kimseye hiçbirşeye ihtiyacım yoktu, birine ihtiyacım var diye aşık olunmaz. Plansız programsız olur aşk. Size en çok sinir olduğum konuya geleyim.. İki yıllık bi okul okumuştu evet. Dört yıllık açıköğretim de bitirdi. Ama bu insanlara ıııyyy iki yıllık okumuş o çok pis kokuyodur demek nedir? Şimdi yine hatırlattınız ben onun kadar bakımlı birini görmedim. Misss gibi kokardı hep tertemiz bakımlı parfümleri losyonları kremleri. Çokta yakışıklıydı bak şimdi yine özledim. Şu ayakkabı olayına da bayıldım çok iyiymiş

yaaa anlıyorum sizi ama böyle düşünerek olmazzzzz... ortada bırakılmışsınız. onu överek aklınızdan çıkartmak çok vakit alır.... bakın insanların aşıkı olmalarının sebebi iç dünyalarının flörte sevgilmeye ihtiyaç duymasıdır genelde. o 3 koca yılda yaşadıklarınızı özlüyor olabilir misiniz? yapmayın bunu kendinize yazdıklarımı savunmasız okuyun lütfen hak vermeye çalışın aklınızdadn çıkartmaya yardımcı olacaktır onun için yazdım... ayrıca isterse brat pitt olsun sizi bu şekilde yüz üstü bırakan birini düşünmeyin yaaaaa bu nedir yahu. kalkın toplanın. kusura bakmayın yine diyorum el alemin pis sümüklü adamları için değer mi ha? değer miiiiiiii???

onun bir beden ödemeyecegini düşünmeyin. bu ilişkiyi ikiniz yaşadınız inanın anlattığınız gibi bir ilşkide asıl pişman olcak kişi karşı taraf korkaklığı yüzünde, kaybettiği büyük bir sevgi yüzünden pişman olan o olacak. alesini affedemeyecekki bıraksaydınız mutlu olacaktım diyecek hep, olamayan şeyler ukte kalır bunu unutmayın. o bir tercih yaptı belki doğru belki yanlış ama bunun bedelini zaman geçtikçe ödeyecek bir başkasıyla mutsuz olduğunda ilk aklına kim gelecek sanıyorsunuz? anne babadan bir kazık daha yediğinde içi parçalanmayacak mı? en basiti sizi hiç sevmese yanında olanda değil yarım olanda kalacak aklı çünkü keşkesi olmasa bile artık bir belkisi var. belki sizinle mutlu olacaktı. bu düşünce kafasından çıkmayacak. ha size yetmez mi? mutsuz olsun sürünsün mü köpek gibi pişman mı olsun o zaman SİZ MUTLU OLACAKSINIZ! oda bu mutluluğu görüp kahrolacak. hayatın düzeni bu. madem bir amacınız yok bir ilişkiye dair inanın intikamda ayakta tutar insanı. evladınız ve içinizdeki ateş yeter size boşverin şimdi o düşünsün :)

Yorumları çok kırıcı buldum. Üzülmeyin. Ayağa kalkın. Toparlanın. Evladınıza sarılın. Bu zamandan sonrada kapınızda yatsa kalksa asla ama asla dönüp ona bakmayın. Onsuzluğu kendinize kabul ettirin. İyi şeylerden çok size ve ailenize yaptıkları saygısızlıkları atılan bu büyük kazığı düşünün....

Yoruma bayıldımmm.. Her cümlesinde gülümsedim. Teşekkürler. Evet insan egoları yüksek bi varlık işte. Sürünsün pişman olsun istiyorum tabiki. Amaaan böyle gece vakti ve gündüz psikolojim bile o kadar değişiyor ki. Mesela şuan çok daha güçlü keyifli ve enerjiğim. Geceye allah kerim. Mutlu olmalıyım çünkü hayat kısa bilmiyorum

Tüm kadınlar mı böyle bana mı has bir durum bilmiyorum ama ben onu kötüleyip acımı hafifletmeye çalışıyorum, biri kötülediğinde de hemencecik savunmaya geçiyorum. Zaten gerçek hayatta da öyleyimdir. Sevdiklerime asla laf ettirmem. Tamam tamam biliyorum unutmalı hayatıma bakmalı mutlu olmalıyım. Ama bilmek bazen yetersiz, icraate geçirmek ise zaman alıyor sanırım

Evlilikten korkmuş açıkçası. Bir de şurada yanılmışsın; sen "yaptım, ettim ailesi hiç bişey yapmadı ama onu seçti" diyorsun ya sen istersen kurban ol, ailesi tekme atsın o yine ailesini seçecektir. Bu ayrıntıyı kaçırmışsın. Ayrıca 3 yılda nasıl tanıyamadın bunları?

iyi de bir meleği kim niye unutmak istesin o kötü biri eğer güzel günleri hatırlarsanız üzülürsünüz. düşünün en acı en kötü hissettiğiniz anıları düşünün çünkü acınız nefrete dönüştüğünde herşey sizin için daha kolay olur. normalletirmeye hak vermeye çalışmaytın YAPMAMALIYDI! o kaybetti. elbette siz mutlu olacaksınız siz acınızı yaşlayıp gömeceksiniz bu kadar. kim ne derse desin siz once onun hatasını kendinizden saklamayın güzel günlerin bu yaşattıklarını örtmesine izin vermeyin.siz elinizden geleni yaptınız ama o bir korkak ve bunun bedelini zaten ödeyecek.

Ya bilmiyorum yazılanların aksine ben tuhaf bir şekilde sevgisine inandım kişiliği yokmuş o ayrı vebal almış ah almış ama bence sevmiş ana baba hakkı diyip kanına girmişler üzüldüm.. Aramasını gelmesini beklersen gelmez yoluna bak önüne bak tam unuttum yoluna girdi de o zaman gelir..

Aynen katılıyorum

Tüm sülale beni aradı, bana sayıp söndürür annen baban hastayken senin yüzünden ölürken sen bi dul bi karı için aileni mi sileceksin şerefsiz

şunu diyen bi adama tekrar nasıl gel diyebildiniz? emin olun gelseydi yine aynı şeyler olurdu ileride.

bir de ben bu kadar yataklara düşecek kadar yıkılmayı anlamıyorum. bu hayatta ölüm de var, kolu bacağı kopan var. bi yürek acısı kimseyi bu hale getirmemeli. biraz dirayetli olmanız lazım. bilmiyorum nasıl olur ama olmalı. kaç yaşına gelmiş tecrübeli bi kadınsınız sonuçta.

bir de çok acayip, hakaretvari yorumlar var. yok çocuğun rızkını yedirmek vs. sanki kadın çocuğunu aç bıraktı da kendine jigolo tuttu.

Ailelerin çoğu zaman istememesinin bir sebebi oluyor bence. İşte örnekteki gibi. Korkak , sizi rezil eden bir adam için hala yana yakıla aşk diyorsunuz. Sizi sosyal medyadan silmese ne olacak ? orda burda adınız yazsa ne olacak ? Yapacağını yapmış , Size kiymis , bencillik etmiş vs...
Hep sevgi açığında kaynaklanıyor bu. Bu kadar bir adama bagimli olmak sizi gucsuzlestirmis. Yaptığınız fedakarlıklar gözünüzde çok büyümüş.
Siz kanser olsanız Allah korusun ölseniz aranızda o korkak bagimli olduğunuz adam da kalacak ama en önemlisi EVLADINIZ , ANNENİZ VE BABANIZ VE SİZİ SEVENLER de kalacak. Kim daha önemli ona göre karar verin. Ona göre davranın.
Kendinizi çocuğunuzà odaklayın.

Yanınızda olanlara şükür edin...

Şu durumda mantığım sizleri haklı bursada kalbim hiç oralı değil. Dünya da başka hiç bir erkek yok gibi geliyo şuan. Başka birine dokunmak, başka biriyle konuşmak, başka birinin elini tutmak falan offf çok uzak çok. İğrenç. O sanırım hep ailesi eninde sonunda ikna olur sandı. Hep bekledi. Son ana kadar bekledi. Son dakika ayılıp bayıldıklarında anladı ki olacağı yok. Sülale de üstüne gelince anasına babasına bişey olsa vicdan yapacağını düşünüp kaçtı gitti. Adam olsaydı bunu baştan düşünseydi. Ben onu defalarca uyarmış ya ikna olmazlarsa? Diye her sorduğumda senin hep yanındayım olmazlarsa olmasınlar çocuk değilim ben demişti. Yani bunun yaşla okulla kariyerleri hiçbirşey le ilgisi yok. Şimdi anlıyorum ki bu yürek meselesi. 18inde babam vermez diye sevdiğiyle anlaşıp kaçan köylü kızının yüreği lazım belkide aşk için. Vermezlerse kaçarız diyip sevdiğini kaçırıp götürecek yer bulamayıp evine getiren delikanlı yüreği lazım belkide. Saf temiz... Yarını düşünmemek. Aşk böyle bişey olmalı bence. Hesapla kitapla gördüm nereye kadar gidebildiğini. Olan bana oldu. Geçen zamanıma yıpranan hayatıma.

Ne kadar zaman geçerse geçsin. Biteceği varmış bitmiş. Siz şimdi gelecek zamanlarinizi kurtarmaya bakın derim.
Sonuçta ölümlü dünya. Herşey bizim için. Aşk acısı bile... önemli olan bütün gücünüzle dik durup atlatmaniz.

Facebooktan 60 gün içinde kaldırabilir o ismi. Benim arkadaşım da sevgilisiyle ayrılmıştı ve 60 gün mecburiyetten isminin yanında onun baş harfi durmuştu. Artık olan olmuş kendinizi daha fazla üzmeyin lütfen. O kişi dengesiz biriymiş sizin de dengenizi bozmasına izin vermeyin lütfen. Allah'a sığının, evladınıza sarılın bu saatten sonra. Hayatınız eskisinden daha güzel olabilir buna inanıyorum

Arkadasim bosver lutfen bak sagligindan olmussun. Bugun yuz felci olur ileride baska hastaliga cevirir bu uzuntu, stres cok kotu bir sey. Lutfen sagliginin degerini bil. Bu hayatta sagliktan daha degerli hicbir sey yok. Gercekten kaybedince anlarsin ben gibi ama gec olur. Ye, iç, eğlen, çocuğunla, ailenle vakit geçir, sevdiğin filmleri izle, kitap oku ne bileyim seni mutlu edecek şeyler neyse onları yap.

Bu hastalığın bilerek yakalanmışım gibi yorumları okurken gülümsedim...
Ben hayatım boyunca her zaman güçlü oldum. Oğluma hem anne hem baba hem dost oldun. Günün birinde aşık olup yaşadığım stres sonucu hasta olmam benim elimde olan bi durum değil. Belki biri bana da dese ben de aynı tepkiyi verirdim ama hayat bu yaşamadan bilinmez. Ben daha ciddi sağlık problemlerinden kokmaya başladım. Yoğun kalp ağrısı yaşıyorum bazen. Ciddi anlamda aldığım nefes yetmiyor sanki. Ayrıca şuna da değinmeden geçemeyeceğim, onca duygunun içinden aaa mont almış çocuğunun rızkını yediriyor gibi aptalca sığ yorumlardan sıkılmaya başladım. Lakin insan sevdiğine ailesine arkadaşlarına hediye alır. Evet bi arkadaşın dediği gibi jigolo tuttum kendime demedim yahu. Altı üstü üç yılda yılbaşı sevgililer günleri doğum günleri yıl dönemlerimiz oldu ve evet hepsinde birbirimize hediyeler aldık. Acıya gelince burada sanırım benzer yoğunlukta aşk acısı yaşayan biri yok. İyi niyetli arkadaşların yorumları için çok teşekkürler. Evet ben de aileme oğluma ve allaha sığınıp sadece dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…