Aşk Acısı, Hazmedememek, KırgınLık, KızgınLık...

Ergen gibi düşünseydim nişan günü bunları yaşasaydım iki sokak ötede kurulu ev duruyo bilseydim kesin ya tımarhanelik olurdum ya intihar ederdim ya da gider onu vururdum. Ben allaha sığındım aileme sığındım dua ettim ve içime attım. Feleğin çemberi konusuna gelince valla ben bi çemberden falan geçmedim. Evlendim anlaşamadım ayrıldım. Ailemin yanına döndüm dizlerinin dibinde yaşayıp gidiyorum. Aşk A ve acısına gelince bunun yaşla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Yürek meselesi. İlk kez bu kadar yoğun şeyler yaşamıştım ilk kez bu kadar büyük bi kazık yedim. Hazmetmek zaman alacak yapacak birşey yok.

Çok zordu gercekten beni sevdigini zannederken gitti bi baskasiyla evlendi hemde 4 ay sonra ve bir ay icinde nisan nikah dugun yapti karisina ask sozleri soyleyip 32 dis siritmis resimler koyuyor sanki ben hic olmamisim gibi onun bi baskasiyla yasadigini bilmek onun koynuna girdigini bilmek ne biliyim anlatilir gibi degil sen aci cekerken o gununu gun ediyor allah kimseye yasatmasin bu durumu ve ben bunu tek basima atlattim hic arkadasim yok calismiyorumda evde beynimin icinde kavga ede ede atlatim. Gerci tam olarak gecmedi ama buna sukur cok derin bi yaraydi izi kaldi
Dedigin gibi olan kadina oluyor

Hayatınızda ilk defa aşık olmuşsunuz, ilk defa birine güvenmişsiniz, çokta güzel anlatmışsınız kendinizi; böyle bir aşk için kim bilir dışarda kaç erkek kendini yiyor, ama sizin aşık olduğunuz adam bu aşkı hakketmemiş. Nişan olayından sonra sizi defalarca rezil etmiş, sizi hiç düşünmemiş, değer vermemiş bariz ortada; demek o sizi sizin onu sevdiğiniz kadar da sevmemiş, haketmemiş.
Benim size tavsiyem bir daha görüşmeyin, konuşmayın. Çünkü o ileriki zamanlarda sizle iletişime geçip, sadece sevgili olarak devam etmek isteyebilir, ama bu artık o eski bildiğiniz aşk olmayacak. Değer kaybetmiş bir eski sevgilisiniz siz artık, hepten kullanmaya girecek. Oğlunuza ve kendi karakterinize saygı duyun, artık hayatınızdan onu çıkartın, yeni bir sayfa açın.

Çok farklı değiliz inan. Şuan yeni bir profil açmış onu gördüm. Tabi karı kız ekli. Ne diyim yaa ben gerçekten inanamıyorum insanlar ne kadar karaktersiz. Nasıl onca şeyi unutup hayatlarına bakabiliyolar ve. Bi bilende bana öğretse keşke...

Başlarım böyle aşkın ızdırabına yaa. Ben o da acı çekiyorum arada profiline girip beni merak ediyodur diye düşünürken o yeni bi profil açıp beni ve ailemi engelleyip birsürü dudak büzen garip tipli hatunu eklemiş. Şimdi ben neye yanayım... Geçmişimde ona hatırladığım zamana mı, inanamam güvenip sevip yuva kurma hayallerime mi aptallığıma mı neyeee...

Erkekler bu konuda cok rahat biri gider biri gelir onlar icin onlar herkesi sevebilirler kalpleri kasar olmus her kiza sünüyorlar kizlarda tam tersi duygusallik tavan baglaninca olay bitiyor.

Pis herif, insanlar nasıl kıvırcık olur bu kadar pes dedim valla, böyle davranması bi bakıma iyi çünkü daha rahat unutacaksınız orası kesin. Değmezmiş, geçmiş yıllara yanmayın yaşadığınız her duygu, her anı size özel olarak kalsın, bundan sonra hayatınıza yepyeni bir sayfa açın ve güçlü durun, sizin yapmanız gereken şey bu, onu da yok sayın artık.

insanların gerçek yüzünü ayrılırken görürüz maalesef.iyiyken herkes iyi.geç olmadan bir şeyleri görmüş olmanız bir bakıma iyi olmuş olabilir.verilen emek,kurulan hayaller tabi ki acı veriyor.bunu buradaki bir çok kişi yaşayıp tecrübe edinmiştir...hayata bir yerden tutunmak zorundayız.Allah çaresi olmayan dertler vermesin yeter ki.tabi ki acı çekeceksiniz ama o acı da bir gün isteseniz de istemeseniz de azalıp gidecek...sanırım bir evladınız var,ne şanslısınız ki ayağa kalmak için bir sebebiniz var.

Bu dediklerinizi zaten bir ergen değil psikopat yapardı. Ergen kelimesinden kastım dalga geçmek değil sadece sanki hayatınızda başka hiçbir şey yokmuşcasına, ilk kez bir erkek arkadaşınız olmuş da ne yapacağınızı şaşırmış durumda körkütük olmanıza ithafendi. Başarısız bir evliliğin travması bana göre feleğin çemberinden geçmek için yeterli bi sebep. Yoğurdu üfleyerek yedirtecek şeyler yaşamamış değilsiniz yani.

Ve evet, belki hislerinize yaşınız kaç, durumunuz ne olursa olsun engel olmanız zor ama ölüm de değil sonuçta. Kendinizi zorlayın. Ben de zalimce bi terk edilişin ardından kuzenimin çocuğuna bakmak zorunda kaldım bir ay kadar. Böyle büyük bir sorumluluğun altında ağlamaya zaten neredeyse hiç, düşünüp düşünüp kurmaya da çocuk uyuyunca halim kalırsa zamanım oluyordu. Sizin bir de kendi çocuğunuz, full time annelik terapi gibi gelir, onun temiz dünyasında huzur bulursunuz. Yaşattığını herkes yaşar. Şu raddede yaptıklarından sonra sülalecek iki yakaları bir araya gelmez zaten

Aynen ya.Beni de böyle sinir etmişlerdi son iki konumda.

Evet benim gibi mesela. kv yüzünden 5 aylık evliliğim bitti!

tatlım aşk acısı zordur bilirim. sanki boşlukta yürüyosun gibi olur. yemek yiyemezsin uyuyamazsın. gülsen bile için kan ağlar. kolay bişey değil üzüntüden yüz felci geçirmek. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın. biliyorum demesi kolay ama unutacaksın canım. zamanla unutuluyo. geriye baktığında ya çok üzülüyodum o zamanlar diyosun. belki Allah bunu sana tecrübe olarak çıkarttı ilerde seni seveni anlayıp onun kıymetini daha iyi bileceksin kimbilir. bol bol dua oku canım. için sadece duayla rahatlar. yüz felcin nasıl oldu canım düzeldinmi.

merhaba öncelikle,
henüz konunuzun tamamını okuyamadım fakat hem sizin yazdıklarınızı hemde bi riki yorumu okurken içim cızladı...
lütfen burada yapılan her yorumu ciddiye alıp kendinizi üzmeyin.. bende sizin gibi bir ayrılık yaşamış çocukları olan tekrar bir ewlilik aşamasında bir bayanım.. sizin gibi bende bir sıkıntımı paylaşmak istediğimde her seferinde burda konu kapattırmak zorunda kaldım...
yazdıklarınızı okurken o kadar üzüldümki hem sizin için hem aileniz ve çocuğunuz için fakat nedendir bilmiyorum babanızla olan kısmı okurken içim iki kat yandı... benimde bana ve çocuklarıma çok düşkün bir ailem var inanın bazen kendi mutluluğumdan çok onları düşünüyorum... benim üzülmem demek onların üzülmesi demek... size bu kadar destek olan ailenizin kıymetini bilin bunu söylemesi benim için çok kolay biliyorum ama ne olursunuz o adamdan uzak durun... insan birşeylerin içindeyken gerçekten farkedemiyor çoğu şeyi... içinde yaşattığın seginin yok olması bir anda mümkün değil evet onu yaşat ama zamana bırak bak görüceksin herşeyi daha net daha iyi görüceksin... yazının sonunda özlüyorum demişsin eğer seni ararsa bile bu özleme sevgiye yenik düşüp tekrar hayatına sokma ve kendinden çok hiç kimseyi sewme... herşey senin için çok çok güzel olsun umarım kendini aileni ve çocuğunu çok sew ve iyi bak...

nasıl haberiniz oldu yeni bir profil açtığından? belki o değildir..

ben acımasız yorum yapmayacağım bu konuda.
çünkü empati kurmasını biliyorum.
şöyle 1-2 yoruma göz attım da, insanlar çok acımasızlar.
başa gelmeden kimse bir şey bilemez. kaldı ki aşk duygusu sadece çocuğu olmayana geçerli bir duygu değil. bazen burada konu açmak da kötü oluyor.
geri dönüşü de yok ne yazık ki. ve moral bozukluğunuzun üstüne birde insanların acımasız yorumlarına maruz kala biliyorsunuz. ayrıca da zaten acı çeken birisine neden birde ben tokat atayım eleştirip.
işte...
insanlar böyledir acımasız yargılarken!
aşk fena bir duygudur. ne yazık ki sevdiğiniz kişi şerefsiz kanı bozuk birisiymiş.
bunda sizin bir suçunuz yok. insansınız neticesinde, duygusuz olmadığınız için sevinin.
hem de bir çok adamdan adamsınız ki sahip çıka bilmişsiniz ilişkinize ve duygularınıza.
ailenizi tebrik ediyorum canı gönülden. size çok değer verdikleri belli. yoksa böyle sahip çıkmazlardı.
acı olan da zaten bu, kız tarafı olarak sahip çıkılıyorken, bir takım görevleri üstlene biliyorken, erkek tarafı bu denli aşağılık olabiliyor. hayat bu, yarın o kişi de evlenip boşana bilir. çocuğu da aynı zamanda gelecek zaman da. ne kadar çirkin yaklaşımlar. inanın bana benzerini yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. isterseniz özelden yaza bilirsiniz bana.
bunlar hayat tecrübeleri.
kimisi mantıklı ile yaklaşıyorken, kimisi daha duyguları ile hareket edip ne yazık ki iyimserliği altında eziliyor sonrasında.
işte sonrasın da da kimseye karşı güven dolu olmuyor.
siz kendinizi suçlamayın.
o bir adi imiş.
ailesi son anda sebep olmuş olamaz. bana başka şeyler var gibi geldi.
yıllardır ailesi karşı olduğunu biliyordu.
son raddede mi dank etti.
başka bir şey var bunun altında ama ne olduğunu bilemiyorum.
kimseye güvenmediğim için de her şey çıka bilir bunun altından. o kadar çok çirkin olaylara şahit oldum ki.
hiç gittiniz mi onun yaşadığı şehre? çevresini tanıdınız mı?
insanlar kötü.
erkeklere güvenmemeyi ne yazık ki bu şekilde öğreniyoruz.
değmez tek bir göz yaşı damlasına değmez.
üzüntüden başınıza neler gelmiş.
kendinizi çocuğunuz için toparlamanız lazım.
onun için üzülmemeniz lazım. ondan daha değerli olamaz hiç bir adam!
yani onun için yaşayın. başkası için değil.
kendinizi bu şekilde toparlamaya çalışın.
ve zamanla herşey düzeliyor. siz yeter ki tüm ipleri bağları kopartın. takip etmeyin onu sosyal sayfalarınızda engelleyin.
görmeyin duymayın onu. numaranızı bile değiştirin size ulaşamasın asla.
ondan bir cacık olmaz. sakın umutlara kapılmayın.
kendiniz için yapa bileceğiniz en doğru adımlar bunlar. karşınıza çıktıkça vicdanı rahatsız oldukça siz ters düz olacaksınız yine yeniden. buna fırsat vermeyin.
kendinize bir iyilik yapın ve bu yazdıklarımı zor da olsa uygulayın.
sağlıklısınız aileniz sağlıklı oğlunuz yanınızda ne güzel, mutlu olmanız için nedenleriniz var.
bir adam için ASLA göz yaşı akıtmayın.
bu bir tecrübe. hayat sınavlarla dolu.
Allah sağlık ile imtihan etmesin.
yüzünüzde ki durum da düzele bilir bir durum.
daha kötü şeylerde olabilirdi. değer mi?
sizi onca üzen birisi için. yolun ortasında bırakıp çekip giden zavallı birisi için değer mi.
duygularımız ile hareket etmememiz gerektiği çıkıyor işte bu yaşananların sonunda.

sizi duyarlılığınız için tebrik ediyorum. ne yazık ki insanlar çok fena olmuşlar.
nerede birisinin acısını görseler, tuz alıp saldırıya geçiyorlar.
dehşetle okuyorum yorumları. ve bende özel konularımı paylaştığım da aynen saldırıya geçtiğim ve kapattırmak zorunda kaldığım olmuştu. insanlar kötü. ben korkuyorum insanlardan artık. ve sizin gibilere rastladığımda inanın mutlu oluyorum. duyarlı insanlar var ne güzel diyorum sevinç ile. tebrikler. karakterinizi seveyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…