Aşk Acısı, Hazmedememek, KırgınLık, KızgınLık...

Onlar çocukken de baaaak benim bundan var seninde vaaaar mı diyerek büyüyen insanlar demek ki.
Biz beslenme çantasına muz koymadan büyüdük biri görürse canı ister alamaz diye. Biz yakınımızdaki insanların durumu neyse ona göre davranmayı ayıbı günahı bilerek büyüdük... Boşverin bu boş nispet yapan acizleri. Ben boşverdim...

Canım çok sağol evet güçlüymüş hayata dair başımı etmedim hiç. Ama ben hiç böyle bişey yaşamadım. Evliliğin bittiğinde falan çeyreğini hissetmedim yemin ederim. Belki de benim acım aşk acısı değil de, o hiçbir bedel ödemeden hayatına bakıyo diye bedel ödeme isteğidir. Ben gidip onu ayağından falan mı vursam bak bilemedim şimdi

Aynı şeyi söylüyoruz aslında
Siz kimseye belli etmeyeyim diye felç oldunuz ama işin kötüsü hem herkes biliyor, hem siz hala içinize atmaya calisiyorsunuz.
Herkes acıyla farklı baseder tamam ama, Ben buradan bakınca acıyı kabullenen bir kadın görüyorum. Aşkı büyük yasi da büyük falan değil. Aşkı büyükTÜ, bitti. Yası da bugün bitti.
Anladigim kadariyla size yardımcı olabilecek kişi ben değilim. Ben isterim ki artık aglamayin, fotoğraflara bakmayın, hüzünlü şarkılar dinlemeyin, geçmişi düşünmeyin. Bu sizin yaptığınız şekilde olmaz bana göre. O yüzden başka yol yordam bilen vardır elbet, onlar faydali olur umarım...

Ağzına sağlık vallahi bak ama şu sevdiğine kavuşma kısmınıda çok beğendim. Yaa deli miyim neyim halen aklımda. Ben de akıl yok hakkaten yok. Azcık nefret falan etmem lazım aslında. Bu arada ben felç olunca oğluma yazmış birsürü affedin beni sizi hiç bırakmayacağım bi hatadır oldu nasıl oldu bende anlamadı ı gün çok baskı altındayım ilk fırsatta geleceğim annemler i de ikna edip babamlarla geleceğim falan demişti. Ama ben gel diyince yine başka bi adam oluverdi. İstihare namazını bilmem mi ama hiç kalmadım annem kılar çıkar aslında anneme bi söylesem. Kesin onun için değer mi falan der kızar ama kılar yinede. Çok sağolun gerçekten.

Birsürü boyalar kuşlar böcükler ahşaplar aldım geçen hafta. Ben en iyisi onları boyamaya başlayım. Oluşumda okula gidecek iyice yalnız kalır bunalıma girerim yoksa. Zaten dramatik şarkı türkü film kitap uzak duruyorum merak etmeyin. Ama aşk öyle di li geçmiş zamana geçemedi henüz. O ne kadar karaktersiz de olsa ben aşığım halen. Hee geçmez mi, tabikide geçer birgün. Ama küçük bi intikam ola ı düşünmeliyim diye aklımdan geçmese daha iyi olacak.

Belki acin çok taze ondan unutamiyosn.hersey zamnla olur.vardır bunda da bi Hayır. Aklına giriyorlar eminim.umitlendirmek istemiyorum ama vallah bak pişman olup gelecek ama biraz sabret ozaman daha plgunlasacan sağlıklı dusuneceksin.ama senin biraz sajinlesmeye kafanı toplamaya dağıtmaya ihtiyacın var kendine zman ayir..herseyi okurun akışına bırak bekle...sadece dua et ve sabret...Namazı kılsin hayırlısı olsn inş..birde o ama ailesinden uzak durmadı sürecek suz mümkün değil birlikte olamazsınz.huzurunuzda bozarlar. Onunda biraz ailesinden uzaklaşmaya ihtiyacı var.ama nerdeeeee.sabrin sonu selamettir..ferah kavuşacan ama kafan karışık olacak senin aklında bir şüphe olacak.iki dk falına baktim

Biraz agir olmamis mi yorumunuz?

benim için herşeyden vazgeçen bir kocam var evliliğimde çok mutluyum yani sevginin aşkın ne demek olduğunu senden daha iyi biliyorum. merak etme ben seni çok iyi anladım. elaleme ibretliksin[/QUOTE]
Su begen butonunun yaninda birde sikayet et butonu olsa keske..
Ben de dahil sizin iki mesajinizi okuyan diger insanlarda anladik sizi.Kadin olmak anne olmak falan demissiniz ama insan olmayi kacirmissiniz!

Ya siz ne biçim insansınız pis pis yorum yazanlar size diyorum kadının anneliğini nerden biliyosunuzda laf ediyosunuz yok çocuğunun rıskını yedirmişte falan herkes sevgilisine hediye alıyo bu devirde kadının parasının kahyasımısınız kıskançlar Allah sizin gibi gerilere akıl fikir versin

şimdi canım benim klasik don juan erkek ayakları bunalr adını yok hangi hesapta halâ tutmalar falan bunlara kandım deme ... gittiyse gitti yani. Ya evlendikten sonra gideydi tövbeeee otur bir kurban kes bir şükür namazı kıl ...

Neyini özlüyon ki ? Seni bırakmısınız mı ??

Bak ailenle düzenli bir hayatın varmış belli ki korunmaya da ihtiyacın yok düzene de... sadece bence biraz fazlaca flörte ihtiyacın varmış.... o da karşılayınca bir halst sanmışsın...

Sadece şunu diyeyim flört etmek güçsüz kadın işi değildir. Topla kendini kalk ayağa 30 küsür yaşına gelmiş hala askerliğini bitirmemiş ama iki yıllık okul mezunu adam için hissettiklerine bak yaaa.... ıyyyy kokuyordur da o öööyyyykkkk...... ay içim kalktı

Git güzel insanlarla sevgini göster, onlar sana nasıl gösteriyorlar bak.... erkek işi ayakkabı gib bebeğim sıkıyorsa bütün bir gece devam edemezsin yani ha modelinde aklın kalır ama her sezon yenisi çıkıyor ....

Son düzenleme:
.... ki bunu bazı cevaplardan da görebilmekteyiz

Peki bunlar olurken çocuğunuz nerde?

işte bu gibi bir yazıyı yorum demiycem, eleştiri de değil "midemi bulandiriyorsun eleştiri yorum değil hakarettir. "Bu gibi yazı yazanlar için açılmıştı geçenlerde konu..yorumlara dikkat edelim diye...Nermin 68 sen neden nefret dolusu. ? benm konum değil seni de tanımam ama bu hakareti yapma hakkın yok burası bir site ise klavye başına geçip aklına eseni yazamazsın Mune Kazen yetkililer böyle insanların önüne set cekmeli. .Zira burası milyonların ziyaret ettigi sevdiği bir platform ve kazanç kapısı ise burdakilerin haklarını gözetmek de yetkililere düşer.

Tüm sülale beni aradı, bana sayıp söndürür annen baban hastayken senin yüzünden ölürken sen bi dul bi karı için aileni mi sileceksin şerefsiz dediler.İşte tam da bu cümleden sonra o adam sizin için bitmeliydi onca yapılan fedakarlığa rağmen sizin değerinizi bilmediyse ve hala başkalarının sözüyle hareket ediyorsa bu adamdan size hiçbir hayır gelmez Allah kurtarmış bence

insanlar hata yapabilir... kendinizi iyileştirmeye çalışın bu saaten sonra malesef denemekten iyi olmak için her çabayı göstermekten başka çareniz yok. bir süre sonra bu adam pişman olacaktır ona şüphem yok benim şayet anlattığınız kadarıyla kendiside sizi çok sevmiş. fakat bence bu saatten sonra bu kişiyi hayatınızdan çıkarmak sizin için daha hayırlı olacak. ayrıca burada da her yerde olduğu gibi çeşit çeşit insan var o yüzden her yorumu kendinizi demolize edecek kadar ciddiye almayın. insanlar sadece can sıkmak için de uğraşabiliyor bazen. kaldıki ben bu tür kişilerin böyle kolay yargılayan iğrendim midem bulandı türü kelimeler kullanan insanların empatiden yoksun olduğunu düşüüyorum. zaten bu kişilikteki insanlar vakti zamanı geldiğinde bir insanın yapmam dediği nice şeyi yapabileceği gerçeğini öğrenecektir. bence hayat herkese adaletli davranacak vakti gelince o gün geldiğinde de umarım kendileri daha dik durmayı başarabilir. zira yukarıdan düşmek daha çok can yakar ve bence asıl iğrenç olan kendini bu kadar hatasız yaratılmış görmek.

Gerçekten kahve falı baktırıyomuşum gibi hissettim kendimi yüreğine sağlık canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Üç vakte kadar mı onu dememiştim. Şaka bir yana evet kafamı toplamaya ihtiyacım var. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…