Aşk Acısı, Hazmedememek, KırgınLık, KızgınLık...

Zaman sadece birazcık zaman...
Allah yardımcınız olsun evladınız için güçlü olun yaşadıklarınızdan ders çıkarın bir daha yaşamamak için.

Yaa ben profiline bakmaktan kusacağım sabah akşam gece uyanıp bakıyorum. Sadece arkadaşlar olan bazı paylaşımları herkese açmış. Biz varız hep. Profiline bakmış olsaydınız belki beni daha iyi anlardınız.
Yaa tamam lütfen laf sokmayın ben de biliyorum diyeceğiniz herşeyi. Ben biraz ne halim varsa görmeye devam edeyimmm...

Birilerini veya biseyleri yapani ayiplamak dogru degil tabiki yapilan yanlislarda elestirilebilir ancak dengeyi kurarak insanin basinada ne gelecegi belli olmaz hersey insanlar icin siz sadece onunuze bakin geriye degil yeni oldugu icin uzulmeniz normal ancak bu can beden de size Allahin emanet etti bu kadarda kendinize zulmedip vebale girmeyin oglunuzla gulmeye bakin hayati sevin ve denginiz olan biriyle cidd dusunun tabi bu sizin icin ilerde olur insan ne acilara sahit oluyor onlaeda geciyor toparlayin kendinizi ya Allah deyin hadi bakalim

bütün yorumları okuyamadım ama bence biraz fazla üzerine gidenler olmuş. Kadın parası yemekle alakası yok bence konunun.cünkü askerde olan bi insana sevdigin birine tabiki destek olursun kontru olmaz kontr gonderırsın kısısel ıhtıyacı olur kargolar gonderırsın mutlu etmek ıcın hedıye gonderırsın bunu sadece o ıstedıgı ıcın degıl kı kendın yaparsın sevıyorsan. Ama şöyle söyliyim yaşım sizden küçüktür ama benzerini yaşadım yani çok sevdiğinden emindim hem de çok emin.( burda sevmemiş demek kolay gelebiliyo tabiki başkalarına ama ilişkiyi yaşayan bilen sizsiniz 3 senede sevip sevmedigini anlamıcakmısın) evlilik aşamasında benim erkek arkadaşım da beni yarı yolda bıraktı hatta ayrıldıktan sonra da çok seviyorum ölüyorum bitiyorum dediği halde bi adım atmadı yapamadı yani yapabillrdi seninki gibi korkak tutarsız bi insanmış o da sevgisine sahip çıkamadı. Dünyada tek erkek onlar değil. Evet sevdik sevildik ama biz sevgimize sahip çıktık böyle düşün.sen sevgine sahip çıktın ama o çıkmadı. çok seven bi adam nasıl böyle yapabilir diyosundur en çokta buna üzülüyosundur ben seni anlıyorum. Ama Allaha dayan ona güven hem cocugun varmış inşallah daha güzel günlerin olur Allah karşına hayırlı birini çıkarır

bende evlılıge bır ay kala ayrıldım bende cok acı cektım gerçekten zor ya anlamıyorum neden bu kadının bu kadar üzerine gıdılıyo? allah korusun ama boşanma herkezın basına gelebılır bır ınsan ccocuklu ıse evlenmeye hakkı yokmu? ha tamam yanışlar var yarı yolda bırakıp gıtmıs defolupta gıtsın ama yaşananlar kolay silinmez üzülmesinmi?

Yorumun için teşekkürler. Benzer şeyleri yaşayan insanlarla dertleşmek daha anlamlı sanırım. Sen nasıl anlattın nasıl unuttun...

Sen nasıl atlattın nasıl normale döndü. Ne kadar sürdü. İki ay geçti ve ben resmen madde bağımlıları gibi hergün daha da sancılı günler geçiriyorum sanki.

aslında atlattım mı bilmiyorum cünkü benim de 1 ay oldu daha cok yeni. Ama normal yaşantıma devam etmeye zorladım kendimi. ilk günler sürekli ne yapıyo ne ediyo kontrol ediyodum birilerine sorma ihtiyacı hissediyodum.ama anılarımızı düsünmemeye onunla gittigim yerlere gitmemeye calısıyodum.sonra baktım bu böyle olmıcak her yerden sildim telefonumdan sosyal hesaplardan hic bakmıyorum.acı çeke çeke kıyamadıgım bütün fotografları sildim. onun ailesinden herkesi sildim telefonumdan. hayatımdan tamamen cıkardım. Gittigimiz yerlere gidemiyodum ya, üzerine gittim oralardan gectim anıları düsündüm ama bittigini kabullenerek cünkü simdi düsünmez ve oralardan gecmezsem (tabiki bir sürü yere gidiyosun her yerde anın var askerligini yaptıgı şehre hiç gitmemiş olsam bile tvde o şehirle ilgili haber çıksa hala içim bi tuhaf oluyo) sonra aylar sonra daha kötü olurum diye düsündüm.. Ve onunla cok mutlu oldugum beni cok mutlu ettigi halde olumsuz taraflarının da oldugunu düsündüm aşkımıza sahip cıkamayısını ne olursa olsun yanımda olamayısını benden vazgecisini o yüzden hem de zmanla alısıyosun yanında seni seven ailen ve dostların oldugunu görünce.. Ama suna inan seni cok iyi anlıyorum bak bunu yasayan sadece sen degilsin öyle de kendini rahatlatabilirsin

Evet benzer şeyler yaşamışız ama benim evim eşyalarımız herşey daha iki mahalle yanda öylece duruyo. Binanın önünden bile geçemiyorum. Benim iki ay oldu daha birtek resmini silmeye kıyamadım. Hatıra adına ne varsa topladım bazanın altına koydum ama atamadım. Gittiğimiz yerlere gidince gözlerim doluyor ağlayamayıp yutkunuyorum canım yanıyor. Evet çok şükür ailem arkadaşlarım yanımda ama kimse içimdeki fırtınayı bilmiyo. Ve ben içime ata ata yine acımı içimde büyütüyorum. Ben kolay vazgeçemiyorum. Ve kahretsin ki halen ondan başka kimseyi istemiyorum. Hayal bile edemiyorum başkasını. Kendimi hep onu düşünürken buluyorum.

Evet benzer şeyler yaşamışız ama benim evim eşyalarımız herşey daha iki mahalle yanda öylece duruyo. Binanın önünden bile geçemiyorum. Benim iki ay oldu daha birtek resmini silmeye kıyamadım. Hatıra adına ne varsa topladım bazanın altına koydum ama atamadım. Gittiğimiz yerlere gidince gözlerim doluyor ağlayamayıp yutkunuyorum canım yanıyor. Evet çok şükür ailem arkadaşlarım yanımda ama kimse içimdeki fırtınayı bilmiyo. Ve ben içime ata ata yine acımı içimde büyütüyorum. Ben kolay vazgeçemiyorum. Ve kahretsin ki halen ondan başka kimseyi istemiyorum. Hayal bile edemiyorum başkasını. Kendimi hep onu düşünürken buluyorum.

ben de asla silemem edemem kıyamam diyodum kagıtları bile topluyodum beraber gittigimiz yerden alınan ıslak mendilleri peceteleri öyle düsün. Fotografları nasıl sildim bilmiyorum ama orda bi yerde durdugunu bilmek insana cok daha acı veriyo. Ben de vazgecemem ki seven insan vazgecemiyo işte ama onun vazgectigini düsünürsek elimizden gelen baska bi sey yok

aminn insallah diyorum ya Allah büyük Belki cok yardımcı olamam ben de bilmiyorum ama insan bazen birilerine bi seyleri anlatmak istiyo o yüzden bana istedigin zaman özel mesajdan da yazabilirsin hakkında her seyin hayırlısı olsun

canım sağol sen de bana istediğinde yazabilirsin. Evet insan bazen derdini paylaşmak istiyo. Ki yaşayan biriyle paylaşmak daha anlamlı. Yaşamayan anlayamıyor çünkü. İlgin ve iyi niyetin için tekrar teşekkürler.

Kizlar dusundukleriniz hissettikleriniz normal insan arkadas ortamindaki sohbetten bile ayrilirken bile uzuluyor sizler emek zaman kalbinizi vermissiniz elestirenler leyla mecnun asli keremleri unutuyor galiba siz yinede uzmeyin her seyde bi hayir vardir

Amannn al sana bi klasik erkek daha (adam değil) benim sevdiğim adam da zorla kendine asik etti sonra beni aldatti geri geldi sevgimden kabul ettim sonrada ben sıkıldim deyip, kolum kanadim kirildi deyip gitti 4 ay sonra da baskasiyla evlendi aynen senin hissettigin gibi öluyorum sandim tum yaptiklarina ragmen cok ozledim ama zamanla alisiyorsun benim bir yil oluyor unutamadim ama alistim
Bence bittigi yerde birak araya kirginliklar girince hicbir sey eskisi gibi olmuyor adamin ne oldugu evlenelim deyince mıy mıy etmesinden belliymis ama sevince insanin gozu gormuyor iste birinci kazigi atan ikinciyi daha saglam atiyor buna izin verme sadece zamana ihtiyacin var

Offff ne kadar zor günler geçirmişsin sende. Aman allahım onun evlendiğini bi düşündüm de, herhalde o tv de çıkan erkeklerin kadınlara yaptığını yaparım gibi geliyor. Şu an ki ruh halimle gider basarım düğünü sanırım. Çok zor evet kadın erkek ne kadar farklı. Kadın kendini çektikçe erkek zorla kendine bağlıyor. Sonra kadın sevip alışıp güvenince de iş ciddiye binince kaçıp gidiyo. Geride kalan erkeklere güvensiz huzursuz bir kadın...

Sizi yermek ya da büyük konuşmak istemem, yaşadıklarınıza üzüldüm ama sadece belli bir yaşa gelmiş hayatın çemberinden bi şekilde geçip anne olmuş birinin aşk yüzünden bu denli büyük acılar yaşamasına, bir erkeğe kendini bu kadar kaptırabilmesine anlam veremiyorum. Boşluğunuza denk gelmiş diyelim. Çok fazla bedel ödemişsiniz. Şu saatten sonra sahip olduklarınıza şükredip oğlunuza odaklanmanızı öneririm. Hayat akışınızı normale döndürüp ergenmiş gibi değil de olgun bir kadın, çocuk yetiştiren biri olarak düşünmeye çalışırsanız acılarınıza da unutma sürecinize de iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…