Merhaba Tuğba hanım, bu siteye yıllar önce üye olmuştum ve şifremi bile hatırlamıyordum. Sırf sizinle irtibata geçebilmek için şifremi sıfırladım ve şimdi size bu mesajı yazıyorum. Sizi kendime her anlamda öyle benzettim ve yakın hissettim ki anlatamam... Öncelikle, Allah kalbinize İnşirah ferahlığı versin kardeşim. 28 yaşındayım. Hiç evlenmedim. Başımdan öyle bir hikaye geçti ki; bazen o hikayedeki kız çocuğuna uzaktan bakar, sanki bir başkasına üzülür gibi üzülürüm ona. İçim parçalanır... 2 kıta, 3 ülke, bilmem kaç şehir uzağından sevdim. Ama ne sevmek... Ne acılar, ne ayrılıklar, ne kavuşmalar, neler neler... Düğünüme 7 gün kala ayrıldım. İlk kez o kadar güçlenmiştim... Unuttum, başardım, böyle daha iyiyim derken... 7 ay sonra yine geldi. Ah ah... Kalp hafızası işte... Sahibini tanıyor ve yine buyur ediyor içeri... Sonuç, sonuç 6,5 yılım uçtuuu...) Ben sizi tanıdım Tuğba hanım. Nereden derseniz, ben sizi kendimden bildim. 6,5 yıl neler yaşadım, ne acılar çektim bir Allah bilir. Ama bir Allah'un kulu bilmez. Ben size şimdi buradan ne anlatsam, nasıl anlatsam bilemedim. Öyle acı çekiyordum ki, bir gün baktım hiç farkında değilim gözümden yaşlar sicim gibi dökülüyor, yüzümü bir döndüm annem... Annneeee dedimmm anne karnım çok ağrıyor... Karnım ağrıyor dedim de kalbim ağrıyor diyemedim işte. Yüz felci geçirmişiniz... Allah beterinden esirgesin. Ağlamaktan gözümdeki kılcal damarlar çatladı benim. Sonra mideye vurdu tabi, ağır bir reflüm var şimdi. Tuğba hanım, buradan daha uzun etmeyeyim... Şayet isterseniz ben sizinle özel olarak görüşmek isterim.