- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- Konu Sahibi _-_-_-_-_-_-_-_
Nasil bir hayal dunyan varr yasin 35 mi yoksa 5 mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaybınız için çok üzüldüm, baş sağlığı dilerim. Eskiden ben de sizin gibi düşünür, böyle derdim. Fakat insan iddia ettiği yerden imtihan olunurmuş. Sınanmadığımız acılar üzerinden büyük laf etmemek ve acıları yarıştırmamak lazımmış. Yine de Allah hiçbirimize başka dertler vermesin.yüz felci geçirecek damarları patlatacak kadar ne yaşadınız anlamıyorum bayanlar anneniz babanız ölse çatlamaz o damarlar. bu gerçek aşk değil. ben yıllar önce küçük meleğimi kardeşimi kaybettim aşk acısı ne ya. lütfen kendinize gelin
insanın bir karakteri olur. şimdi ben asla seri katil olmayacağım dedim diye seri katil mi olcam. dediğiniz doğru ama herşey için geçerli değil. insan kendisini üzecek herşeye kendisi karar verir. bile bile yanlışa gidersen sonuç böyle olur. çok seviyorum diye mantığını devre dışı bırakırsan kişiliğini gururunu onurunu aileni herşeyi ayaklar altına alırsın. ne olursa olsun dünyada ölümden herşeyin bir çaresi vardır. ama bunu herkes idrak edemiyo işte. sonu belli olan olmayacak adamların peşinde koşuyolar. sonra taviz üstüne taviz olan kendilerine oluyoKaybınız için çok üzüldüm, baş sağlığı dilerim. Eskiden ben de sizin gibi düşünür, böyle derdim. Fakat insan iddia ettiği yerden imtihan olunurmuş. Sınanmadığımız acılar üzerinden büyük laf etmemek ve acıları yarıştırmamak lazımmış. Yine de Allah hiçbirimize başka dertler vermesin.
Kim olduğumuzu değilse bile; ne olduğumuzu çoğu kez yaşadığımız olaylar belirler. Seri katil örneği çok uç bir örnek olmuş. Fakat katil olma örneği üzerinden gideceksek; ben katil olamam... diyebiliriz. Fakat bunu içinde yaşadığımız koşullara göre söyleriz. Şayet bir savaş toplumunda dünyaya gelseydiniz ve hayatta kalmak için öldürmek zorunda olduğunuz bir yaşamınız olsaydı; bunu diyemeyebilirdiniz. Evet, şu an da hepimiz ben katil olamam diyebiliriz... Ama bunu bilemeyiz. Belki bir saldırıya uğrasak, bir tehlikeyle karşı karşıya kalsak; içgüdüsel bir şekilde yok ederiz. Bu bizi katil ruhlu biri yapmaz belki; ama pek tabii adam öldürmüş biri yapar yine değil mi? İşte bu yüzden kim olduğumuzu değilse de; ne olduğumuzu başımıza gelenler belirler dedim.insanın bir karakteri olur. şimdi ben asla seri katil olmayacağım dedim diye seri katil mi olcam. dediğiniz doğru ama herşey için geçerli değil. insan kendisini üzecek herşeye kendisi karar verir. bile bile yanlışa gidersen sonuç böyle olur. çok seviyorum diye mantığını devre dışı bırakırsan kişiliğini gururunu onurunu aileni herşeyi ayaklar altına alırsın. ne olursa olsun dünyada ölümden herşeyin bir çaresi vardır. ama bunu herkes idrak edemiyo işte. sonu belli olan olmayacak adamların peşinde koşuyolar. sonra taviz üstüne taviz olan kendilerine oluyo